تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: دیسک کمر

در آغاز فعالیت Ali Elcid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض کمک :دیسک کمر

سلام من 17سالمه چند ماهیه که فهمیدم دیسک کمر دارم مهره های3تا 5
    من به مدت سه سال در سطح حرفه ای ووشو کار میکردم که حالا دیگه گذاشتمش کنار
    آیا علتش فقط ورزشه ؟
    کی خوب میشم؟

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    اغلب کمر دردها رو با دیسک کمر یا بهتر بگیم فتق دیسک کمر اشتباه میگیرند ...
    اگر بین مهره های شما که دیسک قرار داره بیرون زدگی _دیسک بیرون زده شده باشه_ ایجاد شده باشه دچار دیسک کمر شدید و باید با عکس برداری و ام آر آی نقطه درد معلوم بشه تا ارتوپدی بشه و یا دقیقتر درمان کرد

اگر در بازوهای خود و یا پاهای خود احساس سستی و بی حسی میکنید حتما با پزشک مشورت فرمایید . این علامت بیشترین علامت نشاندهنده ی فتق دیسک کمر هست.

ولی اگر درد جزو دردهای معمولی هست چند نوع نرمش براتون قرار میدم امیدوارم مفید باشه:
    برای برطرف كردن كمردرد، به پشت بخوابید، یك بالش زیر زانوهایتان قرار دهید. (در حالی كه زانوهایتان را جمع كرده اید). این طریقه خوابیدن فشار را از كمر شما بر می دارد. درمان اصلی همه كمردردها كم كردن فعالیت است. البته این كاهش فعالیت همان طور كه قبلاً گفته شد فقط برای چند روز پیشنهاد می شود و پس از آن با نرمش های مخصوص پایین كمر و «عضله چهار سر ران» می توان كمردرد را درمان كرد.
    یوگا بهترین درمان دردهای مزمن كمر است؛ زیرا حالت مناسب را در بدن ایجاد می كند و با تنفس مناسب، كشش و فشار روی عضله را كم می كند. خیلی از بیمارانی كه از درمانهای دیگر نتیجه نگرفته اند می گویند یوگا در درمان آنها مؤثر بوده است.بعد از بهبود كمردرد، تمرینات نرمشی را ادامه دهید، وزن خود را كم كنید و به اصلاح حالت و كشش عضلات اهمیت دهید. نرمش عضلات مربوط به شكم را انجام دهید تا از كمردردهای آینده پیشگیری شود.
    اگر در قسمت بالای كمر خود احساس ناراحتی می كنید، تمرینات خم شدن به سمت پایین و تمرینات نرمشی شانه ها را انجام دهید (شانه ها را به طرف یكدیگر كشیده و چند ثانیه نگه دارید سپس بر عكس عمل كنید).

هترین تمرین برای اصلاح حالت كمر این است كه با فاصله 30 سانتیمتر از دیوار و در مقابل آن تكیه دهید شكم خود را به داخل بكشید، سینه را بیرون دهید بعد از چسباندن كمر به دیوار، سر، شانه ها و پشت و لگن همه در یك ردیف قرار می گیرند و به این طریق گودی كمر از بین می رود. این حالت شبیه حالت ایستادن سربازان است. صدها سال قبل این طور گفته می شد كه سربازان می توانند ساعت ها بدون احساس كمردرد روی پا بایستند مشروط به اینكه حالت ایستادن آنها درست باشد.

در آغاز فعالیت Ali Elcid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام خیلی ممنون
    من هم عکس وهم ام آر آِ گرفتم تازه یوگا هم چند وقتیه میرم به نظر شما میتونم به ورزش قبلیم ادامه بدم؟
    تازه یه سوالی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شما دکتر هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

به طورکلی اگر فتق دیسک کمر دارید ورزشهایی مثل دراز و نشست و کوه نوردی و از این قبیل که باعث کشش بدن میشه رو نمیتونید انجام بدید .. اگر ووشو ورزش کششی هست و حرکتی باعث میشه به کمر آسیب برسونه پس ممکنه تا آخر عمر نشتونید فعالیت داشته باشید.

گاهی فتق دیسک کمر ارثی هست ولی اگر باعثش ضربه یا تصادف شدید بوده.با عمل جراحی مواجه میشید.
    بهتره با جراح ارتوپد مشورت بفرمایید.

5. این کاربر از eMer@lD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض دیسک کمر

با سلام مدتی پیش یک حرکت سنگین ورزشی را انجام دادم متاسفانه در بررسی ام ار ای
    مشخص شد دیسک 4.5 مشگل پیدا کرده بخاطر علاق ه به ورزش اکثر راههای درمان را طی
    کردم ولی..... ایا کسی راهی برای درمان این اسیب دیدگی دارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام مدتی پیش یک حرکت سنگین ورزشی را انجام دادم متاسفانه در بررسی ام ار ای
    مشخص شد دیسک 4.5 مشگل پیدا کرده بخاطر علاق ه به ورزش اکثر راههای درمان را طی
    کردم ولی..... ایا کسی راهی برای درمان این اسیب دیدگی دارد
    سلام
    منم دقیقا به دلیل انجام دادن اشتباه یک حرکت سنگین طبق MRI و گفته ی دکتر دیسک مرکزیم دچار آسیب شد اما خدارو شکر به وسیله ی لیزر الان کاملا خوب شده و دیگه هیچ مشکل یا دردی ندارم . اینطور که شنیدم فقط اصفهان و تهران هستند که لیزر رو انجام میدن . پیشنهاد میکنم این راه درمان رو امتحان کن .

8. این کاربر از றД ĵ ĭ Đ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لیزر درمانی همیشه جواب گو نیست . اما حتما باید امتحان کرد .

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگر جابجایی دیسک زیاده و پزشکتون توصیه به جراحی کرده از جراحی نترسید . از بهترین روشهای درمانی جراحیه . البته اگر دارو فیزیوتراپی یا ورزش جواب نده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من خیلی ها رو دیدم که نیاز به جراحی داشتن ولی به جای جراحی با لیزر کاملا خوب شدن . پیشنهاد میکنم اول لیزر رو امتحان کن بعد برو سراغ جراحی . هزینش هم خیلی خیلی پایین تر از جراحی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخ دوستان لطفآ ادرسی .... ضمنآ بیرون زدگی دیسک من فعلآ احتیا ج به جراحی ندارد ولی با انجام حرکات
    ورزشی درد شروع میشود

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •