لطفا به من توضیح بدید چطوری کلید و یا هر چیز دیگه ای رو به لیست ابزار ویژوال بیسیک اضافه میکنند مثلا یک کلید با طرحی جدید به ویژوال اضافه و در پروژه استفاده میکنند
لطفا به من توضیح بدید چطوری کلید و یا هر چیز دیگه ای رو به لیست ابزار ویژوال بیسیک اضافه میکنند مثلا یک کلید با طرحی جدید به ویژوال اضافه و در پروژه استفاده میکنند
با سلام
اون چيزي كه شما مي فرماييد مربوط به گرافيك دكمه است . به نظر من چنين كنترلي وجود نداره ولي ميتونيد
تو پراپرتيز دكمه به نظرم Style هست ( اگه اشتباه باشه بعدا بهتون ميگم ) رو از Standard به Graphic تغيير
دهيد سپس از بخش picture عكس مورد نظر يا از بخش انتخاب رنگ رنگ مورد نظر را براي دكمه مربوطه بگذاريد
با تشكر . اگه بازم سوالي بود بفرماييد .![]()
تشکر از راهنمایتون
اما نه منظورم این نبود
مثلا یک کلید به شکل بیزی با طرح و رنگهای متفاوت
خودم طرح رو تو یک سایت گرفتم بخاطر اون سوال میکنم
سلام
میتوانید یک Component با طرح دلخواه یک دکمه بسازید و از آن در برنامه استفاده کنید.
دوست گلم میشه بیشتر توضیح بدین![]()
اگه میشه اون طرحی که از سایت گرفتید رو اینجا قرار بدید تا ما بیشتر راهنمایی کنیم !
همونطور که دوستمون SMN Soft اشاره کردند
از منوی Project گزینه Components رو انتخواب کنید و با کلید Browse فایل مورد نظرتونو وارد کنید.
پروژه مورد نظر رو لطفا دانلود و به فرم دو برید و اگه متوجه شدید یک توضیح هم به من بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم
Last edited by fateme_3979; 03-03-2010 at 12:46. دليل: عدم درج صحیح آدرس
خب اگه منظور شما اینه چطور ابزارهایی مانند شکل زیر رو به برنامه اضافه کردند باید کارهایی که دوستان گفتند رو انجام بدید :
1- به منوی Project بروید !امیدوارم منظورتون این باشه ...
2- گزینه ی Component را انتخاب کنید !
3- ابزار مورد نظر رو تیک میزنید !
4- روی Ok کلیک کنید !
دوست گلم من این کار رو انجام دادم اما چیزی به فرم من اضافه نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)