تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: چلسی 2 - من سیتی 4 / تحقیر چلسی در استمفوردبریج

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض چلسی 2 - من سیتی 4 / تحقیر چلسی در استمفوردبریج

Chelsea 2 : 4 Man City
    Premier League
    Feb 27, 2010 12:45 PM GMT
    Stamford Bridge
    Referee: Mike Dean

گلهای چلسی:

42 Lampard F
    90 Lampard F

گلهای من سیتی:

45 Tevez C
    51 Bellamy C
    77 Tevez C
    88 Bellamy C

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بازی رو بیخیال

من این خیابانی رو ببینمش تیکه تیکش میکنم! مرتیکه گراز کم مونده بود با یه باخت چلسی رو بفرسته دسته دو! یادش رفته منچسترم که پارسال اول شد تو اولدترافورد به لیوپول 4-1 باخته بود!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

5 تحقیر چلسی در استمفورد بریج

دیدار حساس و تماشایی دو تیم چلسی و سیتی با برتری 2-4 منچسترسیتی در استفمورد بریج به پایان رسید.

سایت گل- دقایقی پیش دومین دیدار از رقابتهای هفته بیست و هشتم لیگ برتر که میان دو تیم چلسی و منچسترسیتی برگزار شد به پایان رسید و روبرتو مانچینی و شاگردانش توانستند تا با نتیجه 4 -2 مقابل تیم میزبان به برتری برسند.

این دیدار از ابتدا با حاشیه هایی همراه بود و زمانی که بازیکنان دو تیم در حال انجام مراسم ابتدایی و خوش و بش کردن با یکدیگر بودند وهنگامی که جان تری دستش را برای دست دادن به سمت وین بریج دراز کرد، مدافع انگلیسی سیتی ترجیح داد تا با او دست ندهد تابدین ترتیب ناراحتی اش را از جنجال آفرینی تری بروز دهد.

در نهایت بازی آغاز شد و نیمه اول آن نیمه نه چندان جذابی بود که در دقیقه 42 با گلزنی فرانک لمپارد ، اندکی گرم شد. البته تنها 3 دقیقه بعد بود که کارلوس تبس گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رساند تا بازی با تساوی دو تیم دنبال شود.

در دقیقه 51سیتی توسط بلامی به گل دوم خود رسید. سیتی از میزبان خود پیش افتاد و در دقیقه 76 این دیدار بلتی با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد و در همین صحنه داور ضربه پنالتی را به نفع سیتی میهمان اعلام کرد.

کارلوس تبس پشت توپ قرار گرفت و آن را به درون دروازه هدایت کرد تا نتیجه بازی 3-1 شود. بازیکنان چلسی تدریجا برای جبران نتیجه دست به کار شده و حملاتی را ترتیب دادند ولی این حملات راه به جایی نمی برد. نکته جالب توجه اینجا بود که مانچینی که تیمش از دقایق ابتدایی نیمه دوم از حریف پیش افتاده بود، تعویضهای هجومی انجام می داد و با شجاعت تمام، بازی را تهاجمی تر از قبل دنبال می نمود.

در دقیقه 82 بازی، بالاک با دریافت دومین کارت زرد و در نتیجه کارت قرمز مجبور به ترک زمین مسابقه شد و 6 دقیقه بعد بلامی بار دیگر برای سیتی به گل رسید تا چلسی در کمال ناباوری شکستی سنگین در دیدار خانگی را تقبل کند. البته فرانک لمپارد در دقیقه 90 از روی ضربه پنالتی گلی را برای آبی پوشان به ثمر رساند تا تنها اختلاف گلهای دیدار را کاهش داده باشد و در نهایت چلسی با نتیجه 4-2 مغلوب میهمانش سیتی شد

با وجود این شکست چلسی همچنان با 61 امتیاز صدرنشین است. منچستریونایتد 60 امتیازی است و آرسنال با 55 امتیاز در رده سوم قرار دارد.سیتی با پیروزی دراین دیدار و با یک بازی کمتر نسبت به سایر تیمها با 49 امتیاز در رده چهارم جدول قرار گرفت و باید امیدوار باشد که تاتنهام در دیدار این هفته خود، به نتیجه ای غیراز پیروزی برسد تا سیتی بتواند به حضورش در رده چهارم برای یک هفته ادامه دهد.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من این خیابانی رو ببینمش تیکه تیکش میکنم! مرتیکه گراز کم مونده بود با یه باخت چلسی رو بفرسته دسته دو!
    میگه یعنی میشه رکورد برد خارج از خونه آرسنال که در مقابل اورتون بوده و نتیجش 6 - 1 بوده رو سیتی بشکنه...!!! من که طرفدار چلسی نیستم، یه جوری شدم!!!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

جالبه وین بریج وقتی تعویض شد، مستقیم رفت رختکن... شاید بابت جریانش با جان تری، تو استادیوم علیهش شعار دادن...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

جالبه وین بریج وقتی تعویض شد، مستقیم رفت رختکن... شاید بابت جریانش با جان تری، تو استادیوم علیهش شعار دادن...
    آره حسابی هو کردنش!البته واسه این بود که اول بازی هم با تری دست نداد! واسه من ادای با غیرتهارو در میاره ! یکی نیست بهش بگه خودت چرا نامزدتو ول کردی که بره با یکی دیگه ... : دی

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کلا با گزارش خیابانی حال می کنم
    اما بازم چلسی اول هنوز 1 امتیاز جلو

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

این چلسی باز افتاده رو دور گند زدن !
    بابا درست بازی کنید که کار به هفته آخر نکشه دوباره ....

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

به نظر من اگه چلسی اون گل ضایع رو نیمه اول از ته وس نمیخورد میتونست ببره ولی با اون گل روحیه کل تیم از بین رفت.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

تحقیر چلسی
    9 نفره بازی کردن... پیتر چک نبود ...
    با این باخت چیزی از ارزشهای چلسی و بازیکناش کم نمیشه ...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •