در هنگام نصب ویندوز سون بر روی مادربرد ep45-ud3r در هارد ساتا با این مشکل روبرو میشم که بسیار دیر این هارد شناخته میشه در حدود 10 دقیقه بیشتر ولی نهایتن ویندوز نصب میشود مشکل از کجاست لطفا دقیقا راهنمایی کنید
در هنگام نصب ویندوز سون بر روی مادربرد ep45-ud3r در هارد ساتا با این مشکل روبرو میشم که بسیار دیر این هارد شناخته میشه در حدود 10 دقیقه بیشتر ولی نهایتن ویندوز نصب میشود مشکل از کجاست لطفا دقیقا راهنمایی کنید
کسی نیست جواب بده
دوست عزیز از هنگامی که کامپیوتر توسط سی دی ویندوز بوت می شود تا هنگامی که صفحه اول نصب ویندوز (که زبان و موقعیت زمانی ) ظاهر می شود و هنگامی که این صفحه را next میکنم امیدوارم کافی باشد
شما برید تو setup سیستم یا توقسمت integrat peripherals یا توی advance حالت هارد رو از ata بزارید رو حالت ahci
ببینید درست میشه یا نه
ممکنه dvd نصب مشکل داشته باشه یاممکنه مشکل از درایو باشه
ممکنه سیستم شما از نظر سخت افزاری برای نصب ویندوز سون زیاد خوب نباشه
بعضی موقع ها میتونه از بدسکتور بودن هارد باشه
سوال من اینه که
توی نصب ویندوز xp هم همینطور میشه ؟منظورم موقع شناسایی هارده؟
Last edited by mehrdad mm; 28-02-2010 at 19:01.
نه انشا ا... هاردتون مشکل نداره همچنین سی دی ویندوزتون به نظر من این اطلااعاتش زیاده وقدیمی که تا بخونه فرمت شه طول میکشه درسته دوستان؟
بایاس مادربردت را آپدیت کن
مشکل عدم سازگاری هست فکر کنم دوستم همین مادربرد را دارد همین مشکل را دارد
قطعاتت سالم است
اگر تونستی رم و گرافیک یک دوست دیگر را روی سیتمت چک کن ببین مشکل داری یا نه
مشخصات قطعاتت را بنویس البته توی Setup مادربرد AHCI بگذار ببین مشکلی داری یا نه لود
با تشکر از دوستان هارد مورد استفاده ی من نو ست 2*500gig Seagate
بایوس را با اخرین ورژن موجود F12 اپدیت کردم نمایند گیگا در ایران اواژنگ نیز همین نظر را داشت
تو setup motherboard را روی ahci قرار دادم بازم نتیجه نگرفتم کارت گرافیک و رم عوض کردم نتیجه نگرفتم سیستمی دیگر با این مادربرد نیز همین مشکل را داشت
مشخصات سیستم عبارتست از :
Motherboard EP45-UD3R GIGABYTECpu 7500 core to dueRam 4GIG PNY BUS 8009500GT 1 GIG GIGABYTEPOWER 535 GREEN
ببین توی مشخصات بایاس که توی سایت گذاشته ببینی میخواسته این مشکل را حل کنه اما باز مشکل دیتکت هارد دارد
سیستم مشکلی ندارد فقط توی بعضی از جاهای نصب ویندوز که مربوط به دیتکیت هارده کمی طول می کشد
البته آپدیت جدیدشو تست نکردم
این مدل مادربرد گیگابایت EP45-UD3R مشکل سخت افزاری داره و قابل حل نیست کمپانی نتوانسته مشکلش را حل کند ضمنا مشکل درایور گرافیک هم داره اونم قابل حل نیست این محصول یک فضاهت به معنی واقعیست از بازار اروپا ژاپن و کره جمع اوری شده با تشکر از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)