تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 69

نام تاپيک: خرید مانیتور full HD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض خرید مانیتور full HD

سلام ( سلامی چو بوی خوش آشنایی به ایران بدان مردم دیده ی روشنایی )

میخواستم نظر شما رو در مورد مانیتور زیر بدونم

LED SAMSUNG XL2370

کیفیت تصاویر این مانیتور در مقایسه با بهترین LCD های موجود در بازار چطوره ؟؟

تفاوت کیفیت به اندازه ی حدود 100 تومن اختلاف قیمت هست ؟؟ یا تفاوت کیفیت اینقدرا نیست ؟؟

بهترین قیمت این مدل LED SAMSUNG XL2370 چقدر است ؟ و کجا ؟؟؟

کسی خودش با این مدل کار کرده ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed4055's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شهرستان دزفول

پيش فرض

منم این سوال رو دارم
    کسی نیست جواب بده؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه خيلي پيشنهاد نميشه.
    نورش بيش از حد زياده. براي اينكه تصوير شفافي بسازه نور خيلي زيادي ميتابونه به چشم . طوري كه بعد از 10 دقيقه احساس ميكني عينك آفتابي بايد بزني. ميدوني احساس ميكنم مانيتور راحتي نيست
    چيزي نيست كه بتوني ساعت ها بدون اينكه احساس ناراحتي نكني ازش استفاده كني
    راستي يادم رفت بگم ، اين چيزي بود كه خودم ديدم. تو ويترين مغازه ولي 4 ساععت نشتم تو خونه باهاش كار كنم كه معايب و مزاياشو بگم
    در چند دقيقه اول ديدگاهم اين بود كه عرض كردم . (منظورم اينه كه از حرف بقيه اين نكته رو بلقور نكردم)
    Last edited by LeiliBaManAst; 28-02-2010 at 10:13.

4. 2 کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ( سلامی چو بوی خوش آشنایی به ایران بدان مردم دیده ی روشنایی )

میخواستم نظر شما رو در مورد مانیتور زیر بدونم

LED SAMSUNG XL2370

کیفیت تصاویر این مانیتور در مقایسه با بهترین LCD های موجود در بازار چطوره ؟؟

تفاوت کیفیت به اندازه ی حدود 100 تومن اختلاف قیمت هست ؟؟ یا تفاوت کیفیت اینقدرا نیست ؟؟

بهترین قیمت این مدل LED SAMSUNG XL2370 چقدر است ؟ و کجا ؟؟؟

کسی خودش با این مدل کار کرده ؟؟؟
    من خودم با این مدل کار نکردم ولی هیچ دلیلی برای بد بودن این مانیتور نیست.تصویرش که FullHD هست ظاهر خوب و ساده ای داره زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه رو داره که خیلی عالیه ولی الان کمی قیمتش کاذب هست و بهترین زمان برای خریدش چند روز باقیمانده به عید هست که قیمتها افت میکنن.
    نه خيلي پيشنهاد نميشه.
    نورش بيش از حد زياده. براي اينكه تصوير شفافي بسازه نور خيلي زيادي ميتابونه به چشم . طوري كه بعد از 10 دقيقه احساس ميكني عينك آفتابي بايد بزني. ميدوني احساس ميكنم مانيتور راحتي نيست
    چيزي نيست كه بتوني ساعت ها بدون اينكه احساس ناراحتي نكني ازش استفاده كني
    راستي يادم رفت بگم ، اين چيزي بود كه خودم ديدم. تو ويترين مغازه ولي 4 ساععت نشتم تو خونه باهاش كار كنم كه معايب و مزاياشو بگم
    در چند دقيقه اول ديدگاهم اين بود كه عرض كردم . (منظورم اينه كه از حرف بقيه اين نكته رو بلقور نكردم)
    خب این نمیتونه ایراد باشه چون شما به راحتی میتونی نورش رو کم کنید.
    خیلی از دوستانی هم که 23500 یا 2261vp هم خریدن این موضوع ناراحتشون میکرده ولی به راحتی با کم کردن نور این مشکل رو حل کردن.

6. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من خودم با این مدل کار نکردم ولی هیچ دلیلی برای بد بودن این مانیتور نیست.تصویرش که FullHD هست ظاهر خوب و ساده ای داره زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه رو داره که خیلی عالیه ولی الان کمی قیمتش کاذب هست و بهترین زمان برای خریدش چند روز باقیمانده به عید هست که قیمتها افت میکنن.

خب این نمیتونه ایراد باشه چون شما به راحتی میتونی نورش رو کم کنید.
    خیلی از دوستانی هم که 23500 یا 2261vp هم خریدن این موضوع ناراحتشون میکرده ولی به راحتی با کم کردن نور این مشکل رو حل کردن.
    نورش خيلي بالاست بايد خيلي خيلي تاريكش كني كه ور مستقيم LED چشمت رو اذيت نكنه. شما اگر ديدي اين مدل رو يه لطفي بكن تنظيماتش رو دستي سعي كن تغيير بدي. بعد نورشو كم كن تا حدي كه چشم رو اذيت نكنه و ببين تا چه حدي بايد باشه كه چند ساعت پشت مايتور اذيتت نكنه.

ببينيد من قبلا LCD داشتم و نورشو كم نميكردم (وارد نبودم و نميدونستم اذيت ميشم)
    يه بيماري چشم دچار شد كه دائم درد داشتم و اشك ميومد از چشمام براي همين خيلي حساس شده و راحت متوجه ميشم كه چي داره اذيت ميكنه چشم من رو و البته در دراز مدت چشم شما رو.
    اين مانيتور در پشت پنلش LED چيده شده و اين LED ها مستقيم و از فاصله كم به چشم شما نور ميتابونن.در حاليكه اين سيستم براي TV مناسب هست نه براي monitor كه اينقدر فاصلش از چشم كمه

دقت كنيد كه در تلوزيون هاي سامسونگ LED ها دور پنل چيده شدند و نور مستقيم به چشم نميتابه. بهتر بود از اين مدل چيدمان براي مانيتور استفاده ميشده. البته مانيتور ديگه اي هست كه اين مدل چيدمان رو داره ولي نميخوام اين جا بحث برند بشه پس اسم نميبرم.
    فقط دلايل رو گفتم كه منظور از نور زياد چيه و چرا
    Last edited by LeiliBaManAst; 01-03-2010 at 11:10.

8. 2 کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اینطور که شما میفرمائید مشکل از LED بودن هست پس تمام مانبتورهای WLED موجود در بازار براتون این مشکل رو به وجود میارن و مشکل از سامسونگ نیست و تا حد زیادی همونطور که خودتون فرمودید به عادت برمیگرده چون مثلا خود من اصلا نور 23500 رو کم نکردم و به راحتی باهاش کار میکنم در حالی که خیلیها بریتنس 250 هم اذیتشون میکنه.
    راستی برای تنظیم راحت تر و دقیق تر حتما برنامه magic tune رو نصب کنید و از اونجا تنظیمات رو با سادگی بیشتر و دقیقتر انجام بدید تا اینطوری بیشتر به نتیجه دلخواهتون برسید.

10. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب اینطور که شما میفرمائید مشکل از LED بودن هست پس تمام مانبتورهای WLED موجود در بازار براتون این مشکل رو به وجود میارن و مشکل از سامسونگ نیست و تا حد زیادی همونطور که خودتون فرمودید به عادت برمیگرده چون مثلا خود من اصلا نور 23500 رو کم نکردم و به راحتی باهاش کار میکنم در حالی که خیلیها بریتنس 250 هم اذیتشون میکنه.
    راستی برای تنظیم راحت تر و دقیق تر حتما برنامه magic tune رو نصب کنید و از اونجا تنظیمات رو با سادگی بیشتر و دقیقتر انجام بدید تا اینطوری بیشتر به نتیجه دلخواهتون برسید.
    بيشتري ها رو اذيت ميكنه. آدم حواسش باشه بهتر از اينه كه امتحان كنه ببينه عادته يا نه
    در مورد Edge LED صحبت منو متوجه شدي؟؟؟؟؟ نخير 2286 در واقع EDge هست. نور مستقيم نميتابه. چون LED دور پنله.
    در مورد magictunes هم بله اطلاع دارم. رو سيستم مردم يا سيتم موجود در مغازه نميتونستم نصب كنم كه به دلخواه تنظيمش كنم.
    اگر خيلي خوشت اومده و چشمت حساس نيست و مطمئني حساس هم نميشه خوب بگيرش به ما هم خبر بده

12. 2 کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه من خودم 2 ماه نمیشه که 23500 گرفتم.
    ودر اخر در مورد 2286 این چه حرفیه دوست من که نور رو مستقیما نمیتابونه.تحت هر شرایطی نور باید از sub pixel ها عبور کنه و این ساب پیکسلها هم به صورتی چیده شده اند که به صورت عمود در مقابل ما قرار بگین(زاویه دید هم به این قسمت بر میگرده) و در اخر هم نور به شکل عمودی به طرف ما تابیده میشه و اگر عمودی نبود که اصلا تصویر درستی ساخته نمیشد.درسته که LED ها در کنار پنل هستن ولی در اخر نور به شکل کاملا مستقیم تابیده میشه.
    Last edited by sir payman; 01-03-2010 at 12:50.

14. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

led كه نورش مستقيم و بدون زاويه به چشمت بتابه با LED كه اول بايد پنل رو روشن كنه و از پنل بتابه فرق نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باشه. هركي بحث رو ميبينه متوجه ميشه. من ديگه حرفي ندارم عزيز.
    اگر از نظر شما و ساير دوستان OK هست براي من فرقي نداره. من خواستم تجربياتمو بگم كه گفتم. اصراري ندارم بهش و نميخوام به شما اثبات كنم.

16. 2 کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز.
    من چند روز پيش گرفتمش.واقعا ازش راضي هستم.پنل زيبايي داره و كلي كيفيت و شفافيت .اولش مي خواستم P23700 بگيرم ولي بعدش ديدم كه اين واقعا ارزشش رو داره.
    در ضمن من اين رو 340 هزار تومن گرفتم از مجتمع تك مشهد.
    به شما ها هم پيشنهاد مي كنم چون مانيتوري حرفه اي براي بازي و كارهاي گرافيكي و تدوين و ميكس و مونتاژه.
    ممنون از همه.

18. 2 کاربر از MHSM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •