با سلام خدمت دوستان عزیز:
دوستانی که آسیاتک دارن وضعشون چطوره مشکلی داشتن این چند وقته؟؟؟
از دو ماه پیش تا حالا وضعیت سرویس دهیشون داره روز به روز بدتر میشه!!! از دیروز تا حالا سرعت اینترنتم کلی افت کرده الان خیر سرش با سرعت 256 داره 5 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه

زنگ زدم پشتیبانیش طرف یه آدم شل و ول میگم مرکز مشکلی داره؟ میگه نه میگم سرعتم کنده میگه مرکزتون الان چک کردم مشکلی نداره میگم پس چرا سرعت من اندازه دایل آپ شده؟طرف برگشته میگه الان همه مشترکا همینطورین!!!
.gif)
میگم ببخشید بر فرضم اگه الان همه وضعشون این طوریه چرا اول میگید هیچ مشکلی نداریم؟ ثانیا این چجور مشکلیه که از طرف مخابراته ولی فقط آسیاتک داره؟ میگه دست من نیست میگم پس من چیکار کنم چند وقته هی مشکل دارین این وسط تکلیف خسارات مشتریاتون چی میشه ؟ میگه دست ما نیست ما از مخابرات میگیریم میدیم دست مردم!!!! بگذریم حالا این وسط یارو هی چند بار پشت گوشی خوابش برده بود انگاری ؛ چون منتظر جواب که میموندم چند ثانیه صبر می کردم جواب بده طوریکه فکر میکردم قطع شده!! بعد دوباره میگفتم الو!! تا طرف یادش میافتاد جواب بده
.gif)
(حالا نمیدونم یا طرف خیلی قاطی بود یا خودشو حسابی ساخته بود!!! این جوریشو دیگه ندیده بودیم ماشالا اینم ادبشون)
الان دوستانی که آسیاتک دارن وضعشون چطوره مشکلی داشتن این چند وقته؟؟؟