تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: مشکل ثبت نام سیم کارت خانواده همراه اول (پولمو خورد )

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض مشکل ثبت نام سیم کارت خانواده همراه اول (پولمو خورد )

یکی جواب منو بده
    من سیم کارت خانواده خریدم تراکنش هم کاملا موفق بود یعنی پول رفت به حساب همراه اول کاملا با موفقیت بود اما تو صفحه آخر که باید رسید بهم میداد سایت مسخرشون زد خطا و رسید بهم نداد و دوباره برگشت از اول(دوستانی که از سایت شارژ می گرفتن بهتر منظورمو از خطا متوجه میشن )09990هم هر کدومشون یه چیزی گفتن یکی گفت شماره پیگیری بانک رو فقط ببر دفتر خدماتی سیم رو بهت میدن یکی دیگشون شمارمو با مشخصات گرفت گفت سیستم مشکل داره بعد خبرتون می کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    یه چیز جالب دیگه هم براتون بگم رفتم دفتر خدمات ارتباطی گفتم جریان چیه اونا گفتن سیم کارت خانواده چیه دیگه ما خبرنداریم خلاصه خودم رفتم پشت سیستمشون بهشون نشون دادم تازه بعد از چند روز که رفتم گفتن احتمالا از روز شنبه سیم کارت خانواده می یاریم اما کماکان نمی دونن واسه من چیکار کنن بیچاره ها
    09990 هم که از روز شنبه سیستمش عوض شده دیگه بخای با اپراتورهای هیچی ندون صحبت کنی میگه کلید 0 صفر رو بزنید یک ربع منتظر شدم فایده نداشت حالا من از کجا سیم کارت بگیرم نه دفتر خدماتی میدونه من چیکار کنم نه خود اپراتورهای همراه اول که خداییش خودم برم جاشون بدون اینکه توجیه هم کنن بهترشون مردمو راهنمایی میکنم
    این چه سایتیه ؟؟!!این چه بساطیه ؟؟!!چرا همراه اول زیر ساخت کارشو اول خوب درست نمیکنه بعد پول مردمو بخوره البته درد من فقط از این سیم کارت نیست من موندم این سایت بی صاحب کی میخاد درست بشه اون از زمانی که شارژ میداد اونم از الانش
    با این همه در آمد میلیاردی و این همه هزینه های بالایی که از مردم بیچاره میگیرن هنوز یه سایت درست و حسابی ندارن
    من چیکار کنم کسی این مشکلو نداشته ؟؟؟!!!حداقل چجوری با اپراتور صحبت کنم کسی بجز 09990از همراه اول شماره ای نداره؟؟؟؟ اینا خودشون که نمیدونن چی به چیه حداقل شما یه راهی جلو من بذارید!!

2. 3 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه THE AGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا

پيش فرض

پول رو خود بانک بر میگردونه ... البته بسته به بانکی هست که با کارتش خریداری کردی

سامان بعد 48 ساعت میاد توی حسابت دوباره ولی پارسیان رو باید بدوی دنبالش و فاکس و اینا

4. 2 کاربر از THE AGE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

يه بار شارژ ايرانسل خريدم از بانك ملت و تراكنش ناموفق از آب درومد . بعدش گفت 48 ساعت ديگه پول برميگرده كه برنگشت . كلا خريد اينترنتي توي ايران بايستي با سلام و صلوات و دعا انجام بشه !!

6. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

پول رو خود بانک بر میگردونه ... البته بسته به بانکی هست که با کارتش خریداری کردی

سامان بعد 48 ساعت میاد توی حسابت دوباره ولی پارسیان رو باید بدوی دنبالش و فاکس و اینا
    ای بابا من کلی توضیح دادم....
    تراکنش موفق بوده یعنی پول رفت تو حساب همراه اول دوستان لطفا کسی نگه برگشت میخوره!!
    این پول دیگه برگشت داده نمیشه من خودم عمری تو این کارم
    یکی از همراه اول اگه شماره داره بهم بده بجز 09990 یا راهی برا گرفتن سریال از سایت که می دونم نمیشه!
    یه شماره از همراه اول بجز 09990
    Last edited by beckham7; 27-02-2010 at 15:41.

8. این کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

يه بار شارژ ايرانسل خريدم از بانك ملت و تراكنش ناموفق از آب درومد . بعدش گفت 48 ساعت ديگه پول برميگرده كه برنگشت . كلا خريد اينترنتي توي ايران بايستي با سلام و صلوات و دعا انجام بشه !!
    کاملا حرف شما تایید میشه برای منم اینجور شد!

10. 2 کاربر از Mohammad_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چند روز پیش من هم از سایتشون (همراه اول) شارژ خریدم
    پیغام خطا داد ولی شارژ شد
    مال شما هم شاید انجام بشه
    در ضمن توی یه ماجرای دیگه که پول از حسابم کسر شده بود بعد از 24 ساعت اتومات به حسابم برگشت

12. این کاربر از payamf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

یه جورایی مشکلو حل کردم .....

14. این کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه جورایی مشکلو حل کردم .....
    چجوری درستش کردی؟

16. این کاربر از younes_ysf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

دیروز بالاخره 09990جواب داد زنگ زدم یه خانم جواب داد گفتم تراکنش موفق بود و سریال نگرفتم بعد به یه نفر دیگه گفت اومد پیشش هر چی من گفتم به اون می گفت اینکه دفاتر خدماتی از زیرش در میرن و خیلاشون اصلا جریانو نمیدونن چیه سایت مشکل داره و ... خلاصه دوباره مشخصاتو گرفت
    و یعد از ظهر خودشون زنگ زدن بهم و گفتن ما اینجا براتون ناموفق زدیم سایت مشکل داشته و به خیلایی دیگه داریم زنگ می زنیم شما(من) زنگ بزن بانک منم زنگ زدم بانک ملت برام پرونده درست کردن که از اونجا پیگیری بشه

18. این کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

واقعا اجب مسخره بازی شده ولی بهت پیشنهاد میکنم واسه خریدهای اینترنتی حتما از بانک سامان استفاده کن 2 ساله دارم کارت شارژ میخرم از سایتهای مختلف همچین مشکلی پیش نیومد شده که اخرین مرحله عملیات ارور بده ولی پولو خیلی زود برمیگردونن به حساب واسه همینم با خیال راحت هخربدمو دوباره انجام میدم.
    تازه شما اصلا چرا از سایت همراه اول شارژ میخری؟ اگه خواستی بگو بهت سایت معتبر معرفی کنم.
    موفق باشی

20. این کاربر از i-like-ddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •