یکی جواب منو بده
من سیم کارت خانواده خریدم تراکنش هم کاملا موفق بود یعنی پول رفت به حساب همراه اول کاملا با موفقیت بود اما تو صفحه آخر که باید رسید بهم میداد سایت مسخرشون زد خطا و رسید بهم نداد و دوباره برگشت از اول(دوستانی که از سایت شارژ می گرفتن بهتر منظورمو از خطا متوجه میشن )09990هم هر کدومشون یه چیزی گفتن یکی گفت شماره پیگیری بانک رو فقط ببر دفتر خدماتی سیم رو بهت میدن یکی دیگشون شمارمو با مشخصات گرفت گفت سیستم مشکل داره بعد خبرتون می کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
یه چیز جالب دیگه هم براتون بگم رفتم دفتر خدمات ارتباطی گفتم جریان چیه اونا گفتن سیم کارت خانواده چیه دیگه ما خبرنداریم خلاصه خودم رفتم پشت سیستمشون بهشون نشون دادم تازه بعد از چند روز که رفتم گفتن احتمالا از روز شنبه سیم کارت خانواده می یاریم اما کماکان نمی دونن واسه من چیکار کنن بیچاره ها
09990 هم که از روز شنبه سیستمش عوض شده دیگه بخای با اپراتورهای هیچی ندون صحبت کنی میگه کلید 0 صفر رو بزنید یک ربع منتظر شدم فایده نداشت حالا من از کجا سیم کارت بگیرم نه دفتر خدماتی میدونه من چیکار کنم نه خود اپراتورهای همراه اول که خداییش خودم برم جاشون بدون اینکه توجیه هم کنن بهترشون مردمو راهنمایی میکنم
این چه سایتیه ؟؟!!این چه بساطیه ؟؟!!چرا همراه اول زیر ساخت کارشو اول خوب درست نمیکنه بعد پول مردمو بخوره البته درد من فقط از این سیم کارت نیست من موندم این سایت بی صاحب کی میخاد درست بشه اون از زمانی که شارژ میداد اونم از الانش
با این همه در آمد میلیاردی و این همه هزینه های بالایی که از مردم بیچاره میگیرن هنوز یه سایت درست و حسابی ندارن
من چیکار کنم کسی این مشکلو نداشته ؟؟؟!!!حداقل چجوری با اپراتور صحبت کنم کسی بجز 09990از همراه اول شماره ای نداره؟؟؟؟ اینا خودشون که نمیدونن چی به چیه حداقل شما یه راهی جلو من بذارید!!