تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نیازشدید به کمک فوری شما( مشکل با برنامه spss)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض نیازشدید به کمک فوری شما( مشکل با برنامه spss)

سلام به همه دوستان
    مشکلی برام پیش اومده که امیدورارم بتونین کمک کنید.
    راستش من نیاز فوری به برنامه spss دارم چند روز پیش هم ورژن 10 این برنامه رو روی سیستمم نصب کردم حتی دوبار هم اونو باز کردم و باهاش کار کردم اما بار سوم دیگه برنامه spss باز نشد . فایلی که داده ها م توش وارد شده بود رو هم وقتی می خواستم باز کنم ارور می داد که ویندوز نمی تونه همچین فایلی رو پیدا کنه. در حالیکه اون فایل صحیح وسالم وحاضر بود. خود برنامه هم اصلا باز نمی شد و بعد از چندین بار تلاش به طور اتفاقی میومد باز بشه اما یه ارور در مورد مموری می داد وبرنامه بسته میشد. اون موقع فکر کردم چون ورژن 10 هست به ویندوزم که سرویس پک 2 هست نمی خوره و دیروز رفتم و spss 18 خریدم اما اینبار هم بعد مراحل نصب مثل همون قبلیه خود برنامه رو که اصلا باز نمی کنه. روی اون فایل داده spss هم که از قبل داشتم دبل کلیک می کنم ارور می ده که ویندوز نمی تونه همچین فایلی رو پیدا کنه و اطمینان حاصل کنید که اسمش رو درست نوشتید و دوباره دننبالش بگردید!!! . خواهش می کنم هرکدام از دوستان که می تونن کمکم کنن و بگن چکار کنم مشکلم حل شه بهش نیاز فوری دارم پروژه ای دستمه که باید تا شنبه تموم بشه. واییییییی خدا جون کممممممممک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وای یعنی هیشکی نمی تونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی من باید روی سیستمم بالکل برنامه spss رو بیخیال بشم؟؟؟؟؟؟؟؟چرا ؟؟؟؟؟؟( آیکون کندن مو و تو سر زدن ) من نیاز فوری به این برنامه دارم یکی نیست منو نجات بده از این مشکل؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •