دوستان سلام در افتر هر كاري مي كنم نمي تونم فارسي بنويسم از مريم و نسل جوان و ipt و ... هم استفاده كردم نشد تنظم خاصي نياز داره با تشكر![]()
دوستان سلام در افتر هر كاري مي كنم نمي تونم فارسي بنويسم از مريم و نسل جوان و ipt و ... هم استفاده كردم نشد تنظم خاصي نياز داره با تشكر![]()
درود;
علی جان فوتوشاپ ME نداری؟ PSD ذخیره کن با اون کارت راه میوفته...
.......
مهيار جان سلام
اي ي ي ي ي ي ي دست رو دلم نذار
بازم يه پروژه آماده دارم اوني كه دوربين توي ابرها حركت مي كنه نمي دونم ديديش يا نه نوشته هايي داره كه انگليسيه مي خوام اونارو به فارسي تبديل كنم با تشكر
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با تشكر دوست عزيز اينم امتحان كرديم نشد
علی جان مشکلت با مریم چی هست؟؟؟
من خودم 3 سال دارم با مریم کار می کنم و تو همه برنامه ها هم درست کار میکنه....
یه فارسی نویس هم هست که به صورت فلش ساختنش که میتونی متن رو توش بنویسی یا از یه فایل تکست لود کنی بعد تبدیل کنی و تو کل برنامه های Adobe جواب میده...
اینم لینک دانلودش :
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
درود
آقا رضا واقعا دستت درد نكنه برااين برنامه كه معرفي كردي خيلي جالب بود راحت كارم راه افتاد ممنون![]()
نرم افزار LeoMoon Persian TTT را از گوگل جستجو كن و به راحتي با اون فارسي بنويس تو افتر من خودم امتحان كردم
دوست عزيز با صد برنامه فارسي نويس كار كردم ولي هيچكدوم راحتي اين برنامه رو نداشتند اولا نصب نمي خواد انتخاب فونت و غيره هم نمي خواد كار كردنهم باهاش راحته امتحان كنيد
آقا تو دیگه کی هستی؟علی جان مشکلت با مریم چی هست؟؟؟
من خودم 3 سال دارم با مریم کار می کنم و تو همه برنامه ها هم درست کار میکنه....
یه فارسی نویس هم هست که به صورت فلش ساختنش که میتونی متن رو توش بنویسی یا از یه فایل تکست لود کنی بعد تبدیل کنی و تو کل برنامه های Adobe جواب میده...
اینم لینک دانلودش :
کد:
http://www.4shared.com/file/230763230/dcc5622e/Farsi_Typer_For_Adobe.html
موفق باشی![]()
یا هوووووووووووووووووووو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)