تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 41

نام تاپيک: در این آشفته بازار برند و مدل LCD چی بگیریم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض در این آشفته بازار برند و مدل LCD چی بگیریم ؟

سلام دوستان
    امر همایونی بر این شد نمایشگری بگیریم که lcd بود نامش
    لیک در این آشفته بازار اطلاعات قریب به غرقه هستیم
    با عنایت به شهرت کیانی سامسونگ و خدمات ال جی در داخل و ...با توجه به اطلاعات بی در و پیکر در این دنیای مجازی اینترنت و گاها خیلی غلط درباره:
    dvi - full HD HDMI پردازش کنتراست نور پس زمینه ساپورت کابل display port (قسم به سر مبارک که ما نفهمیدیم)
    چه مونیتوری در این وادی قیمت (220.000)پیشهناد میکنید؟
    نمونه هایی که استادباشی دربار پیشنهاد کرده اند :
    amsung - 20700 Full HD قیمت 195000
    AOC - 22" - 2236Swa + SPEAKER FULL HD قیمت 200000
    lg w2261vp قیمت 215000
    LG W2286L
    HP 22 FH HRSHX 24 LHII(بخاطر قسطی بودنش)
    نظرتون در مورد مونیتورهای ذکر شده چیست ؟ آیا شما مارک یا مدل دیگری را پیشنهاد میکنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کسی نیست تا یاری کند ما را

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

dvi - full HD HDMI پردازش کنتراست نور پس زمینه ساپورت کابل display port (قسم به سر مبارک که ما نفهمیدیم
    dvi کابلی برای انتقال تصویر از کارت گرافیک به مانیتور که فعلا رایج ترینه...
    hdmi ساپورت کابل hd با کیفیت بالا 1080*1920 برای کنسولها (PS3/XB360) و BD PLAYER ها استفاده میشه...
    کنتراست نسبت رنگ مشکی به سفید که نمایشگر قابلیت نشون دادنشو داره...
    چه مونیتوری در این وادی قیمت (220.000)پیشهناد میکنید؟
    SAMSUNG P22500 FULL HD 22" :225000T

amsung - 20700 Full HD قیمت 195000
    این مانیتور FULL HD نیست 900*1600
    بقیه هم نمیدونم...

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من هم اول p22500 سامسونگ را پيشنهاد مي دم و بعدش 2261 VP از LG و در پايان هم AOC 2236SWA

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

من هم اول p22500 سامسونگ را پيشنهاد مي دم
    چرا این مدل رو پیشنهاد می کنید؟ در مقایسه با 2261 و 23700 بگید

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب اگر بودجه شما به 23700 برسه كه اول 23700

در چند تاپيك ديگه هم همين بحث شما عنوان شده كه چرا مثلا 22500 و 23700 را نسبت به 2261 ارجحيت مي دي كه من باز هم جواب ميدم:

2261 يك مقدار خيلي جزيي مشكل زاويه ديد داره كه اكثر كاربران اون را احساس نمي كنند ولي كاربران حرفه اي كاملا متوجه اون مي شن البته اگر از پشت ميز به مانيتور مستقيم نگاه كنيد اين سه مدل هيچ تفاوتي با هم ندارند ولي اگر يكم با زاويه به اين سه مدل نگاه كنيد اونوقت يك تفاوت جزيي با هم دارند مخصوصا در تصوير از گوشه ها

اون دو مدل سامسونگ از نظر زاويه ديد مشكلي ندارند

7. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خلاصش اینه که اگه میخوای روی میز بخوابی و از زیر به مانیتورت نگاه کنی 2261 یکم مشکل داره

9. 3 کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان تو سایز 21 چی پیشنهاد میکنن
    مارک وقیمت مهم نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان بنده برای P2250 سرچ کردم و نقل قولهای زیر رو آماده کردم:

نقل قول:
    "من یه ماه پیش p22500 رو 215 خریدم که گارانتیش از مهر شروع شده بود گارانتیه p22500 شما از کی شروع شده؟!؟ وقتی زنگ زدم گفت از تاریخ فکتور حساب میشه ولی سام سرویس گفت از لیبل پشت مانیتور!!
    هیچ کارتی به غیر از قرعه کشی داخلش نبود!"
    نقل قول:
    "سوال بعدی این که فیلم های دی وی دی رو مثلا قسمت مشکی رو شطرنجی میکنه این طبیعیه؟"
    و نقل قول دیگر:
    "مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
    لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )"
    و نقل قولی دیگر:
    "منم مانیتور P22500 دارم رفرش رو که رو 70 میرارم کلمات میلرزند "
    ونقل قولی دیگر:
    "سلام دوستان من یه 20500 دارم داشتم باهاش کار میکردم که یهو تصویر کمرنگ شد بعد قطع و وصل میشد انگار اتصالی داره بعد خاموش شد ولی هر بار دکمه خاموش روشن رو میزنم روشن میشه و تصویر هم میاد ولی بعد 2 ثانیه میره تصویرش کابلشم چک کردم مشکل از اونجا نبود حالا یه MB17830 وصل کردم مشکلی ندارم! یعنی چش شده؟"
    و نقل قولی دیگر:
    "دوستان یه سوال:
    همیشه یه سایه ی سفید موفع حرکت متن ها و آبجکت ها (بیشتر تکست های صفحات وب) رو در مانیتور p22500 دارم! هر چند گرافیکم ضعیفه آنبرد مین dg33fb intel اما در هر رزولشنی این سایه ی کوچیک سفید رو موقع حرکت تکست ها دارم!
    میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟؟؟
    "
    و نقل قولی دیگر در مقایسه P22500 samsung با LG 2261v:
    "در حالت تنظیمات کارخانه مانیتور سامسونگ تصویر روشن تر و سردتری داشت و بر عکس مانیتور ال جی تصویر کمی تیره تر و گرم تر. از نظر من گرمی رنگ مانیتور ال جی بیشتر از سردی رنگ مانیتور سامسونگ بود!
    سعی کردیم با تنظیم رنگ و نور ، تصویر هر دو مانیتور رو به هم نزدیک کنیم. پس از تنظیم دقیقا تصویر دیده شده در مانیتور ال جی با تصویر مانیتور سامسونگ یکی بود و فقط در برخی عکسهای خاص به میزان خیلی کم کنتراست بیشتر مانیتور سامسونگ خودش رو نشون میداد. البته تست ما با مانیتور 2261v بود که کنتراست داینامیک 1:20000 داشت در صورتیکه مدل 2261vp کنتراست 1:50000 داره که کنتراستش با 22500 دقیقا یکیست. یعنی اصولا از این نظر هم بین مانیتور P22500 و 2261vp هیچ اختلافی نباید وجود داشته باشه.
    در کل از نظر من هیچ فرقی بین این دو مانیتور وجود نداره و برای خرید بین این دو مدل میتونید به شکل ظاهری و تعصب برندی خودتون توجه کنید! و هر کدوم رو که دوست داشتید بخرید."
    و نقل قولی دیگر:
    " رنگها در سامسونگ قبل از كاليبراسيون داراي انحراف از معيار بيشتري بودند"
    (حالا این کالیبراسیون رو ما انجام میدیم؟)
    و نقل قولی دیگر:
    "شما باید موقع خرید یک LCD میخریدی که زاویه دید بیشتری داشت."
    و نقل قولی دیگر:
    "اي بابا . خوب از من ميپرسيدي ديگه. منم همين بلا سرم اومد گوش نكردم به حرف دوستام. اين زاويه ديد سامسونگا اينطوريه. من كه عوضش كردم خيالم راحت شد. اين سامسونگا هم همش خالي بندي ميكننااااا.
    ولي جدي ميگم زاويه ديد 170 خيلي خوبه اگه واقعي باشه. LG زاويه هاش واقعي تره"
    و نقل قولی دیگر:
    "من یه مانیتور سامسونگ P22500 دارم و وقتی رزولوشن رو روی 1080*1920 میزارم وقتی میخوام وارد ویندوز بشم ویا از ویندوز خارج بشم صفحه حالت بریده بریده میشه و حالت Aero نداره
    این مورد در یک رزولوشن پایینتر یعنی در 1000*1776 مشکلی نداره اما در این رزولوشن کل تصویر در تمام صفحه مانیتور پخش نمیشه و یه کادر سیاه دورش رو میگیره
    از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده تا بحال ؟
    به نظرتون چرا اینطور میشه ؟"

واینکه
    درسته که میگن مشکل منبع تغذیه داره؟
    درسته که میگن به علت بزرگتر بودن اندازه پیکسل هاشون لبه های تصویر رو خراب میکنند.؟
    درسته که میگن بیشتر از 60 هرتز پشتیبانی نمیشه؟
    درسته که میگن مشکل کار با کلیدهای لمسی این مدل وجود داره ؟
    درسته که ساخت ایرانه و کیفیت ماژول خوبی نداره ؟
    راستی این ماژول و پنل چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان بنده برای P2250 سرچ کردم و نقل قولهای زیر رو آماده کردم:

نقل قول:
    "من یه ماه پیش p22500 رو 215 خریدم که گارانتیش از مهر شروع شده بود گارانتیه p22500 شما از کی شروع شده؟!؟ وقتی زنگ زدم گفت از تاریخ فکتور حساب میشه ولی سام سرویس گفت از لیبل پشت مانیتور!!
    هیچ کارتی به غیر از قرعه کشی داخلش نبود!"
    نقل قول:
    "سوال بعدی این که فیلم های دی وی دی رو مثلا قسمت مشکی رو شطرنجی میکنه این طبیعیه؟"
    و نقل قول دیگر:
    "مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
    لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )"
    و نقل قولی دیگر:
    "منم مانیتور P22500 دارم رفرش رو که رو 70 میرارم کلمات میلرزند "
    ونقل قولی دیگر:
    "سلام دوستان من یه 20500 دارم داشتم باهاش کار میکردم که یهو تصویر کمرنگ شد بعد قطع و وصل میشد انگار اتصالی داره بعد خاموش شد ولی هر بار دکمه خاموش روشن رو میزنم روشن میشه و تصویر هم میاد ولی بعد 2 ثانیه میره تصویرش کابلشم چک کردم مشکل از اونجا نبود حالا یه MB17830 وصل کردم مشکلی ندارم! یعنی چش شده؟"
    و نقل قولی دیگر:
    "دوستان یه سوال:
    همیشه یه سایه ی سفید موفع حرکت متن ها و آبجکت ها (بیشتر تکست های صفحات وب) رو در مانیتور p22500 دارم! هر چند گرافیکم ضعیفه آنبرد مین dg33fb intel اما در هر رزولشنی این سایه ی کوچیک سفید رو موقع حرکت تکست ها دارم!
    میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟؟؟
    "
    و نقل قولی دیگر در مقایسه P22500 samsung با LG 2261v:
    "در حالت تنظیمات کارخانه مانیتور سامسونگ تصویر روشن تر و سردتری داشت و بر عکس مانیتور ال جی تصویر کمی تیره تر و گرم تر. از نظر من گرمی رنگ مانیتور ال جی بیشتر از سردی رنگ مانیتور سامسونگ بود!
    سعی کردیم با تنظیم رنگ و نور ، تصویر هر دو مانیتور رو به هم نزدیک کنیم. پس از تنظیم دقیقا تصویر دیده شده در مانیتور ال جی با تصویر مانیتور سامسونگ یکی بود و فقط در برخی عکسهای خاص به میزان خیلی کم کنتراست بیشتر مانیتور سامسونگ خودش رو نشون میداد. البته تست ما با مانیتور 2261v بود که کنتراست داینامیک 1:20000 داشت در صورتیکه مدل 2261vp کنتراست 1:50000 داره که کنتراستش با 22500 دقیقا یکیست. یعنی اصولا از این نظر هم بین مانیتور P22500 و 2261vp هیچ اختلافی نباید وجود داشته باشه.
    در کل از نظر من هیچ فرقی بین این دو مانیتور وجود نداره و برای خرید بین این دو مدل میتونید به شکل ظاهری و تعصب برندی خودتون توجه کنید! و هر کدوم رو که دوست داشتید بخرید."
    و نقل قولی دیگر:
    " رنگها در سامسونگ قبل از كاليبراسيون داراي انحراف از معيار بيشتري بودند"
    (حالا این کالیبراسیون رو ما انجام میدیم؟)
    و نقل قولی دیگر:
    "شما باید موقع خرید یک LCD میخریدی که زاویه دید بیشتری داشت."
    و نقل قولی دیگر:
    "اي بابا . خوب از من ميپرسيدي ديگه. منم همين بلا سرم اومد گوش نكردم به حرف دوستام. اين زاويه ديد سامسونگا اينطوريه. من كه عوضش كردم خيالم راحت شد. اين سامسونگا هم همش خالي بندي ميكننااااا.
    ولي جدي ميگم زاويه ديد 170 خيلي خوبه اگه واقعي باشه. LG زاويه هاش واقعي تره"
    و نقل قولی دیگر:
    "من یه مانیتور سامسونگ P22500 دارم و وقتی رزولوشن رو روی 1080*1920 میزارم وقتی میخوام وارد ویندوز بشم ویا از ویندوز خارج بشم صفحه حالت بریده بریده میشه و حالت Aero نداره
    این مورد در یک رزولوشن پایینتر یعنی در 1000*1776 مشکلی نداره اما در این رزولوشن کل تصویر در تمام صفحه مانیتور پخش نمیشه و یه کادر سیاه دورش رو میگیره
    از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده تا بحال ؟
    به نظرتون چرا اینطور میشه ؟"

واینکه
    درسته که میگن مشکل منبع تغذیه داره؟
    درسته که میگن به علت بزرگتر بودن اندازه پیکسل هاشون لبه های تصویر رو خراب میکنند.؟
    درسته که میگن بیشتر از 60 هرتز پشتیبانی نمیشه؟
    درسته که میگن مشکل کار با کلیدهای لمسی این مدل وجود داره ؟
    درسته که ساخت ایرانه و کیفیت ماژول خوبی نداره ؟
    راستی این ماژول و پنل چیه؟

13. این کاربر از qaranfil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •