تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: مانیتور با زمان پاسخ دهی کم

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض مانیتور با زمان پاسخ دهی کم

سلام

من دنبال یه مانیتور با زمان پاسخ دهی کم میگردم ، از وقتی که یه تلویزیون ال سی دی خریدم و تصویر که جا میمونه دوست دارم تلویزیون رو با چکش لهش کنم به خاطر همین دنبال یه مانیتور با زمان پاسخ دهی کم میگردم

این مانیتور ها که 2ms پاسخ دهیش هست تو بازی و فیلم که تصویر خیلی سریع عوض میشه کم میارن؟

مانیتور از نوع پلاسما هست؟

ممنون

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حال حاضر سریعترین همین 2 میلی ثانیه هست و مانیتورهایی مثل 23700-23500-2261vp همگی 2 میلی ثانیه هستند
    مانیتور پلاسما من تا حالا ندیدم.

3. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام

من دنبال یه مانیتور با زمان پاسخ دهی کم میگردم ، از وقتی که یه تلویزیون ال سی دی خریدم و تصویر که جا میمونه دوست دارم تلویزیون رو با چکش لهش کنم به خاطر همین دنبال یه مانیتور با زمان پاسخ دهی کم میگردم

این مانیتور ها که 2ms پاسخ دهیش هست تو بازی و فیلم که تصویر خیلی سریع عوض میشه کم میارن؟

مانیتور از نوع پلاسما هست؟

ممنون
    اگر از کابل کامپوزیت استفاده میکنید دلیلی نداره تا به تلویزیون بیچاره آسیبی برسونید...طبیعیه...
    2ms مشکلی نداره و فعلا بهتر نیست...
    مانیتور از نو پلاسما میخوایید چیکار.پلاسما برای نمایشگر با سایز بالا می باشد و برای مانیتور مورد استفاده قرار نمیگیره...نمی صرفه هزینش بالاست....

5. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ضمن تاييد دوستان اضافه مي كنم كه پلاسما عمر مفيد كوتاهي داره و كمي هم نصبت به LCD گرونتر هست

به نظر من پلاسما ارزش خريد نداره چه به عنوان TV و چه بعنوان مانيتور

7. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

ممنون مثل اینکه 2261 بهتره
    Last edited by vahidsport; 24-02-2010 at 23:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ضمن تاييد دوستان اضافه مي كنم كه پلاسما عمر مفيد كوتاهي داره و كمي هم نصبت به LCD گرونتر هست

به نظر من پلاسما ارزش خريد نداره چه به عنوان TV و چه بعنوان مانيتور
    دوستان عزيز و فن هاي lcd لطف كنن بدون منبع و دليل تحليل نفرمايند و موجب گمراهي افراد نشن.دوستان در انجمن هاي hdtv اگه تشريف بيارن ميتونن اطلاعاتشونو تكميل كنن .

در مورد عمر مفيد كه فعلا پنل هاي neo pdp معادل 100.000 ساعت دارن كه از اكثر پر عمر ترين و باكيفيت ترين lcd ها خيلي بيشتره و پيك كم شدن برايتنس اونها طبق اناليز عملكرد ماژول پنل هاي neo pdp چيزي بيش از 2 برابر ديرتر دچار كاهش برايتنس ميشن كه البته اين مورد با تعويض لامپ ccfl بك لايت پنل lcd و تعويض ماژول پنل پلاسما دوباره مثل روز اولش ميشه.تلوزيون هاي lcd با back light led به طور متوسط عمري بيشتر از lcd باback light ccfl دارن كه بر ميگرده به نوع عملكرد led و تكنولوژي مربوط به اون.

تمامي اينها در بخش هاي راهنمايي براي خريد hdtv موجود است و منابع مشخص.دوستا لطف كنن اگه بحثي دارن اونجا ادامه بدن.
    Last edited by ramincybran; 25-02-2010 at 02:11.

10. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

دوستا لطف كنن اگه بحثي دارن اونجا ادامه بدن.
    منم به همین دلیل این مبحت رو ادامه ندادم

پس همین 2261 رو احتمالا بگیرم اگه مشکل زاویه دید نداشته باشه

کسی در مورد زاویه دید 2261 چیری میدونه؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم به همین دلیل این مبحت رو ادامه ندادم

پس همین 2261 رو احتمالا بگیرم اگه مشکل زاویه دید نداشته باشه

کسی در مورد زاویه دید 2261 چیری میدونه؟

ممنون
    زاويه ديد اين پنل از زاويه گوشه ضعيفه و از طرف پايين يعني سطح پايين تر از lcd به اون گاه كني فوقولعاده ضعيفه

(كاهش شديد كنتراست و اعوجاج رنگها)كلا اين مانيتوره و براي يك زاويه نهايتا 60 الي 70 درجه مشكلي ايجاد نميكنه بجز از زاويه پايين.درپنل هاي سامسونگ به علت استفاده از پنل با كيفيت تر اين مشكل به وضوح كمتره.متاسفانه اكثر يوزر هاي اين پنل با خريد اون يكي از فنهاي بي بروبرگردش ميشن(كلا عادت اكثر افرادي كه من توي فروم ها ديدم اين بوده) اين مونيتور مشكل بد بودن كيفيت پنل lcd رو داره و من اينو در قياس با bw1932+ كه تقريبا 1 سال پيش فروختم و اينو خريدم عرض ميكنم.

البته من سري جديد پنل هاي lg رو نديدم اما وقتي اين lcd رو خريدم يك حالت پودري مانند كه با تراكم يكسان روي كل پنل كشيده شده باشه متوجه شدم.اون موقع از اكثر دوستان علتو جويا شدم گفتن ما همچين مشكلي نداريم .ابتدا فكر كردم فقط اين يكي اينجوريه بعد كه به مغازه ها و نمايندگي هاي زيادي سر زدم اين مشكل در تمامي اونها وجود داشته اما يوزر ها چون اكثرا از يك crt به سمت اين lcd رفته بودن متوجه اين مشكل نشده بودن.

البته اين موضوع از برتري هاي اون كم نميكنه اما يك حقيقته و براي من يه مدت مديد عذاب اور بود.

دوستان براي تست اين مشكل كافيه يك تصوير پشت زمينه كاملا سفيد روي پنل بزارن تا متوجه موضوع بشن

صفحات اينترنت اكثرا به اين صورته.البته من سري جديد محصولات ايندو برندو نديدم و براي اونها نميخوام قضاوت كنم اين موضوع ماله 1 سال پيشه.
    Last edited by ramincybran; 25-02-2010 at 02:09.

13. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بله 2261 يكم زاويه ديدش اشكال داره(البته خيلي جزيي هست)

اكثر كاربران اصلا اين زاويه ديد را احساس نمي كنند ولي بعضي از كاربران حرفه اي كاملا متوجه اين مشكل ميشن

در كل اگر كاربرد شما تماشاي فيلم از روي تخت و زمين و ... هست كه براي شما اشكال بوجود مياره ولي اگر از پشت ميز به اين پنل نگاه كنيد مشكلي براي شما پيش نمي آد

15. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اقا این جریان پودری بودن رو یه جای دیگه دیدم واقعا نمیفهم منظور چیه؟! من 2261 دارم میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟!
    این زاویه ی دیدم واسه کسی که عادی جلو مانیتور میشینه مشکل نداره ولی بخوای بخوای روی میز به مایتورت نگاه کنی.... خدایی ملت میخوابن روی میز؟

17. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •