تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: چگونه درایوم رو به حالت عادی برگردونم؟

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

14 چگونه درایوم رو به حالت عادی برگردونم؟

سلام!
    دیروز نمی دونم ویروس بود چی بود وقتی ریستارت کردم سیستمم بوت نشد(ویندوز xp) و اول بوت فقط نوشت YoYo که البته وسط حرف O با یه خط به دو نیم شده بود بگذریم... بعد رفتم سی دی ویندوز گذاشتم قسمت ستاپ که رسیدم دیدم همه ی درایو هام بجز درایو G تبدیل به Raw شده و میگه باید فرمت کنید ، خلاصه منم کم نیاوردم سی دی ویستا رو گذاشتم و گزینه ی startup repair (یا یه همچین چیزی) رو اجرا کردم که پس از زمان زیادی تموم شد بعد که رفتم از طریق سی دی ویندوز نگاه کردم درایو C درست شده بود ولی فایلای سیستمم نبود
    چون می ترسیدم اطلاعات درایوام احتمالا بپره یه هارد قدیمی که خونه داشتیم گذاشتم رو سیستم(بصورت Secoundry) و روی اون یه ویندوز xp نصب کردم(بعنوان درایو d شناخته شد) و اول شروع نصب ویندوز، درایو E رو check disk کرد و درست شد.وقتی ویندوز بالا اومد دیدم درون درایوای سالمم فولدرایی بصورت Hidden وجود داره به نام found.000 که ظاهرا" فایلایی که سر جاشون نیست رو بصورت فولدرای مجزا به اون انتقال داده (احتمالا" نتیجه ی check disk ویندوز) .و حالا ظاهرا" سیستمم موردی نداره ولی درایوای F , G همچنان بصورت Raw باقی مونده و فرمان CHKDSK هم روی اون جواب نمیده
    ببخشید سرتونو درد آوردم می خواستم ببینم چطوری می تونم اطلاعات اون درایوا رو هم مثل اون قبلیا برگردونم؟
    و آیا راهی وجود داره تا اطلاعات فولدر found.000 رو سر جاهای قبلیشون برگردونم؟(هر چند این خیلی اهمیتی نداره)
    با تشکر از حوصله تون

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

تنها راه استفاده از برنامه های ریکاوری هست .

3. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •