دوست عزیز با یک ویروس نمیشه خوب یا بد بودن یک نرم افزار امنیتی رو محک زد و تصمیم گیری کرد. هر روز ده ها هزار ویروس جدید نوشته میشه و آنتی ویروسهایی که فقط از طریق دیتابیس و لیست سیاه و سفید میتونند آلودگی ها رو تشخیص بدند از تشخیص دادن تعداد زیادی از اونها عاجزند.
این تروجانی که شما برای تست قرار دادی رو کسپرسکی اینترنت سکوریتی راحت میتونه از طریق Behavior Blocker و Application Control تشخیص بده و خرابکاریهاش رو بلاک کنه. این دو قسمت هیچ ربطی به آپدیت بودن و نبودن دیتابیس کسپرسکی نداره. بلکه شما بعد از نصب KIS باید برید و تنظیمات این دو قسمت را در بهترین حالت ممکن قرار بدید و از حالت اتوماتیک در بیارید.
اگر قرار باشه که با 1 ویروس بشه آنتی ویروس رو تست کرد من هم میتونم هر روز نزدیک به 100 ویروس و تروجان جدید رو به شما معرفی کنم که کمتر آنتی ویروسی قادر به تشخیص اونها باشه. بیشتر از 100 هم میتونم اما وقتش رو ندارم. شما میتونی تروجانها و ویروسا زیر رو تست کنی.
مثلا این تروجان توسط Avast هنوز شناسایی نشده و بعضی دیگر از آنتی ویروسهایی که میتونند این رو شناسایی کنند از طریق هوش مصنوی شناسایی کردند نه دیتابیس.
Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزارش تست تروجان بالا توسط آنتی ویروسها.
کد:
و یا این یکی.. این رو هم Avast تا الان شناسایی نکرده. فقط 3 آنتی ویروس قادر به شناسایی این تروجان بودند.
کد:
گزارش اسکن تروجان بالا توسط آنتی ویروسهای مختلف.
کد:
این هم یکی دیگه که Avast قادر به شناساییش نیست.
کد:
گزارش
کد:
و یکی دیگه ... Avast این را هم نمیتونه تشخیص بده.
کد:
گزارش.
کد:
و 20 تا نمونه دیگه با هم.
کد:
دیتابیس آنتی ویروسها هر لحضه امکان داره آپدیت بشه این ویروسها و تروجانهایی رو که قرار دادم رو ممکنه شناسایی بکنند. اما نکته مهم اینه که چطوری بتونیم بدون دیتابیس آپدیت شده آنتی ویروسمون از سیستم محافظت بکنیم؟
جواب بطور خلاصه...
1. داشتن HIPS
2. داشتن هوش مصنوعی مناسب در آنتی ویروس.
3. داشتن Behavior Blocker
4. داشتن یک محیط ایزوله و محافظت شده برای باز کردن و اجرا کردن فایل های مشکوک. مانند نمونه ای که شما آپلود کردی و کسپرسکی از روی دیتابیس نمیتونست تشخیص بده. اما تغییراتی رو که قراره بده و یا پروسه هایی که توسط فایل open me.exe اجرا میشن رو کاملا گزارش میده.

این نکته رو هم اشاره کنم که من SandBoxie را که SafeRun شناخته میشه بر روی ویندوز های 64 بیتی بطور کامل کار نمیکنه و دارای محدودیت هایی است چون هسته ویندوز های 64 بیتی با 32 بیتی فرق میکنه. اما در سیستم های 32 بیتی کامل کار میکنه.
موفق باشید.