میخوام upu بالا باشه گفتم ازراک m3a785/128 بگیرم و چیپش 785 هست حالا به نظر شما خراب نمیشه اگه کسی خریده بگه ممنون میشم قیمتش را هم بگید
میخوام upu بالا باشه گفتم ازراک m3a785/128 بگیرم و چیپش 785 هست حالا به نظر شما خراب نمیشه اگه کسی خریده بگه ممنون میشم قیمتش را هم بگید
مين مورد نظر شما دو مدل داره:
M.B ASROCK M3A785GMH/128M : 93000
M.B ASROCK M3A785GXH/128M : 110000
ولي اگه پولت ميرسه GIGABYTE - MA785GMT-UD2H 118000 بگير كه بهتر و مطمئنتره!
سلام
از برندهای معتبری چون gigabyte -Asus-msi بخرین
ازراک برند بدی نیست، ولی مسلما اسوس و گیگا خیلی معتبر ترن!
من 2-3 روز پيش گرفتم مادر بورداي ازراك خيلي خوبه هم از لحاظ قيمت هم كارايي من با قيمت 89 خريدم پيشنهاد ميكنم كه بگير.M.B ASROCK M3A785GMH/128M : 93000
اگر بين اون دو مدل ازراك مدل M3A785GXH را بگيري بهتره
چند وقت پیش توی همین فروم یکی از دوستان چیپ 785 ازراک رو گرفته بود و گفت خوب بوده که نه عالیه
اگر بودجه خوب بزاری سمت گیگا بری بهتره
در کل ازارک در پلتفرم AMD خیلی بهتر نسبت به اینتل هستش چون یکی هم مادربورد اینتل همین برند رو گرفته بود و میگفت که مشکل داشتند ولی در مورد AMd من چیز بدی تا حالا نشنیدم ولی همونطور که گفتم اگر بو.دجه بزارید اولویت با مارکهای دیگه هستش ضمن این که به این نکته هم توجه داشته باشید قطعات اصلی نظیر مادربورد باید از برندهای خوب تهیه بشه .
دوست عزیز تا حلا با چندین نوع مختلف از این برد کار کردم واقعا برد مزخرفیهمیخوام upu بالا باشه گفتم ازراک m3a785/128 بگیرم و چیپش 785 هست حالا به نظر شما خراب نمیشه اگه کسی خریده بگه ممنون میشم قیمتش را هم بگید
شما باز هم مخالف همه نظر میدی که!
ازراک بهترین برند بازار نیست، ولی اونطور که بعضی ها میگن هم ناجور نیست!
بیشتر به درد amd کار ها میخوره، کرچه با اینتل هم مشکلی نداره
نه بردی که اشغالرو بیام بگم بهترینه شما چی پیش خودتون فکر میکنید
شما باز هم مخالف همه نظر میدی که!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)