سلام به همه
1.یه گوشی میخوام تا 350
2.جاوا نباشه
3.تاشو نباشه (ترجیحا کشویی)
4.لمسی نباشه
5.صفحه کیبورد کامل نداشته باشه
6.صفحه نمایش حدود 2.6 اینچ
7.دوربین بین 3 تا 5 مگاپیکسل
8.gps داشته باشه
9.ضربه خورشم خوب باشه
ممنون از هر کی که راهنمایی کنه
سلام به همه
1.یه گوشی میخوام تا 350
2.جاوا نباشه
3.تاشو نباشه (ترجیحا کشویی)
4.لمسی نباشه
5.صفحه کیبورد کامل نداشته باشه
6.صفحه نمایش حدود 2.6 اینچ
7.دوربین بین 3 تا 5 مگاپیکسل
8.gps داشته باشه
9.ضربه خورشم خوب باشه
ممنون از هر کی که راهنمایی کنه
ان 95 هشت گیگ به نظرم بهتره. کلا سیمبین 9.2 رو من از این جدیدها بیشتر میپسندم .درسته این گوشی یه کم قدیمی شده اما
صدای خوب صفحه نمایش خوب دوربین خوب-ظاهر زیبا کیبورد عالی دوام باتری خوب و هنوز جز بهترین هاست.
منم ان 95 را پيشنهاد ميكنم و اگه بتوني 40 تومن ديگه روش بزاري و ان86 بخري كه بهتر
پیشنهاد من :
Nokia 6710 Navigator کشویی / استند GPS برای ماشین / یک گوشی کاملا حرفه ای با سیستم عامل سیمبین
شما باید تاپیک جدید باز کنید
همچنین فارسی تایپ کنید
==
ان95 8 گیگ خوبه
ولی با وجود ان86 دیگه حرفی برای گفتن نداره
منم توصیه میکنم 50 تومن روش بزاره ان86 را بخره
گوشی های 6710 و ان86 که دوستان گفتن خیلی عالیه
سعی کن بین این 2 تا یکی رو انتخاب کنی
بعدشم در اولویت اخر ان96 ...
گوشی خوبیه ولی باز 86 یه چیز دیگست
با تشکر از همه کسی که نظر دادن
خودمم قبل از اینکه بپرسم نظرم روی 6710 بود در مورد ان 86 یه خورده قیافش جذبم نکرد (البته گوشی های نوکیا کلا قیافه های معمولی دارن) ولی وزن زیاد ان 86 ترسوندم.
آیا از برندهای دیگه پیشنهادی دارید؟
Last edited by saba_879; 23-02-2010 at 00:46.
i8510 و g810 از سامسونگ هم هستن .....
با سیستم عامل هم بقیش ویندوز هستش که متاسفانه با این قیمت لمسی هستن
نظر من هم روی 6710 به خصوص از نظر گزینه آخر یعنی مقاومت نسبت به ضربه چون جنس بدنه خیلی خوبی داره.
اصولا گوشیهای سری navigator برای gps طراحی شده اند ولی این گوشی خوبیش اینه که موزیک فون خوبی هم هست و از نظر کیفیت صدا با 5800 برابری میکنه.ولی خوب عیب بزرگش فیلمبرداریشه .فیلبرداریش زیاد جالب نیست.ولی در بقیه موارد راضیت میکنه.
6710 هم گوشی خوبیه اما راستش رو بخوای ان95 هشت گیگ کارکردش از 6710 اصلا کمتر نیست و بلکه بیشتر است.
هشت گیگ حافظه داخلی - صفحه نمایش بزرگتر- اسلاید دوطرفه - کیبورد عالی - جنس بدنش طوری هست که وقتی دست میزنی احساس رضایت میکنی اما 6710 خیلی خشک هست.فیلمبرداری بهتر و همچنین داشتن بازار دست دوم بهتر-ظاهر زیبا و کیبورد بهتر و صدای بلندتر اما ان96 که دوستمون معرفی کرد همه جوره از ان 95 هشت گیگ کم میاره . روی ان95 هشت گیگ در زمان خودش خیلی روش کار شده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)