تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: عامل 80 درصد از هك‌ رايانه مشخص شد: PDFهاي مخرب متداول‌ترين حفره امنيتي نرم‌افزارها

  1. #1
    آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان
    پست ها
    2,646

    پيش فرض عامل 80 درصد از هك‌ رايانه مشخص شد: PDFهاي مخرب متداول‌ترين حفره امنيتي نرم‌افزارها

    طبق اعلام يك شركت امنيتي، حداكثر 80 درصد از هك‌هاي رايانه در پايان سال 2009 با استفاده از اسناد PDF ريدر مخرب انجام گرفتند.

    به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق گزارش اسكن سيف، آسيب‌پذيري‌هاي برنامه هاي ريدر و آكروبات ادوب متداول‌ترين حفره‌هاي امنيتي نرم‌افزارها بودند كه در طول سال 2009 هدف بهره‌برداري قرار گرفتند و هك‌هاي انجام گرفته با PDF مخرب توسط هكرها تا پايان سال گذشته رشد يافت.

    در سه ماهه نخست سال گذشته، 56 درصد از كل هك‌هاي انجام گرفته ردگيري شده توسط اسكن سيف از PDF مخرب استفاده كرده بودند و اين آمار در سه ماهه دوم به بالاي 60 درصد، در سه ماهه سوم به بيش از 70 درصد و در سه ماهه چهارم به 80 درصد رسيد.

    افزايش عمده در آسيب‌پذيري‌ها در مشكل ادوب نقش داشته است؛ بررسي محققان اسكن سيف از پايگاه داده آسيب‌پذيري‌هاي متداول و افشا شده (CVE)، رشد سريع ايرادهاي گزارش شده در محصولات ادوب را نشان مي‌دهد.

    در سال 2009 آسيب‌پذيري‌هاي برنامه ادوب كه در اين پايگاه داده به ثبت رسيد 107 مورد بود كه دو برابر 58 مورد افزوده شده در سال 2008 و سه برابر 35 مورد گزارش شده در سال 2006 بود.

    ادوب سال گذشته تلاش كرد تا با ترميم به موقع آسيب‌پذيري‌ها از هكرها عقب نماند اما چهار آسيب‌پذيري PDF را تنها پس از بهره‌برداري شدن آن‌ها ترميم كرد.

    isna.ir

  2. این کاربر از mahdishata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •