تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: فتوشاپ 20 ساله شد

  1. #1
    پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران
    پست ها
    692

    پيش فرض فتوشاپ 20 ساله شد

    جام جم آنلاين: اولين نسخه فتوشاپ رايج ترين نرم افزار ويرايش عکس امروز جمعه 19 فوريه تولد 20 سالگي خود را جشن گرفت.
    به گزارش مهر، 20 سال قبل اولين نسخه فتوشاپ وارد بازار شد و در مدت دو دهه توانست دنياي عکاسي و گرافيک را تغيير دهد. همچنين موفق شد در بسياري از موارد واقعيت را وارونه نشان دهد.
    گزارش شرکت Adobe نشان مي دهد که بر روي دسک تاپ 90 درصد از خلاقان بخشهاي مختلف از طراحي تا معماري اين نرم افزار نصب شده است.
    توزيع اولين نسخه فتوشاپ محصول Adobe در 19 فوريه 1990 آغاز شد اما در حقيقت نسخه پيش از نسخه اوليه فتوشاپ با عنوان Display را توماس نال در 1987 ايجاد کرد. Display قادر بود تنها تصاير سياه و سفيد را ويرايش کند.
    جان نال برادر توماس نال که براي شرکت «جورج لوکاس» به عنوان طراح جلوه هاي ويژه فيلمهايي چون جنگهاي ستاره اي و سفر ستاره اي کار مي کرد توماس را تشويق کرد که نرم افزار خود را آزمايش کند.
    سرانجام پس از ماهها تلاش بر روي رايانه «مکينتاش 2» (اوليه رايانه مک رنگي محصول شرکت اپل مکينتاش) و بازنويسي نرم افزار، اين دو برادر موفق شدند فيلترهاي اوليه، سازگارکننده ها با فرمتهاي مختلف عکس، تصحيح رنگ، حالتها، قلمها و ابزارهاي انتخاب را بر روي Display نصب کنند.
    برادران نال با شرکت «بارني اسکن» براي توليد نرم افزار خود به توافق رسيدند و اولين نسخه Display با حدود 200 نمونه توزيع شد و سپس Adobe که پي به پتانسيل‌هاي بالاي اين نرم افزار ويرايش عکس برده بود با اين دو برادر براي توسعه اين برنامه به توافق رسيد.
    توزيع اولين نسخه فتوشاپ در سال 1990 آغاز و خيلي زود با موفقيت چشمگيري مواجه شد به طوري که به فاصله تنها چند ماه نسخه جديد آن وارد بازار شد و اکنون پس از 20 سال، فتوشاپ با نسخه CS4 براي رايانه ها و برنامه هاي مختلفي ويژه تلفن‌هاي همراه به کاربران خود سرويس مي دهد.
    در حال حاضر اين نرم افزار ويرايش عکس بسيار محبوب به 27 زبان دنيا عرضه مي شود و امروزه ديگر تمام عکس‌ها پيش از نمايش از فيلترهاي فتوشاپ عبور مي کنند. هر چند اين نرم افزار در برخي موارد تشخيص مرز ميان تصاوير واقعي و مجازي را دشوار مي کند.
    با وجود اين، هنوز عکاسان بسياري هستند که تصاوير واقعي را ترجيح مي دهند اما اين به معني بي علاقگي به استفاده از فتوشاپ نيست. براي مثال ژول ميبروويتز عکاس خبري، برنده جوايز متعدد عکاسي و تنها کسي که پس از انفجار برجهاي دوقلوي نيويورک وارد «نقطه صفر» (Ground Zero) اين برج‌ها شد اظهار داشت: «من از فتوشاپ تنها براي برخي تصحيح‌هاي کوچک رنگ استفاده مي کنم و بنابراين وقتي مردم عکسهاي من را نگاه مي کنند تصاوير فتوشاپي نمي بينند و آن چيزي که در مقابلشان است کاملا واقعي است.»

  2. این کاربر از s2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •