تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل در شبکه کردن age of mythology

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

9 مشکل در شبکه کردن age of mythology

من دو pc دارم . که ارتباط شبکه کاملا برقرار هست . همه کاری هم میتونم بکنم (Remote desktop , file shre ,..(
    ولی در بازی که میرم host میکنم.تو لیست اون کامیپیوتر اسم هاست هست . ولی وقتی که join میزنم attemping to conect میاد و اصلا کانکت نمیشه . اگه کسی این مشکل رو داشته و حلش کرده لطف کنه به من هم بگه .

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من این مشکلی مشابه شما داشتم که حلش کردم امیدوارم به دردر شما بخوره:

مشکل این بود که کامپیوتر به اینترنت متصل شده بود!age of myyhology سیستم آپدیت داره و وقتی به اینترنت متصل باشید حتی اگه تو بازی هم نباشید خودش آپدیت می کنه . در نتیجه ورزنشون تغییر می کنه و نمیشه با هم بازی کرد.دقت کنید که حتی اگه هر دو کامپیوتر هم به اینترنت متصل باشن(حتی دیال آپ) باز این مشکل پیش میاد توصیه من اینه:

برای اینکه بدونی مشکل شما اینه یا نه اینترنت رو در هر دو کامپیوتر قطع کن و بازی رو دوباره تو هر دو کامپیتر نصب کن . اگه جواب داد برو جایی که بازی رو نصب کردی و فایلی که آپدیت می کنه رو حذف کن (فکر کنم اسمش autoupdateباشه)
    Last edited by hajoo; 21-02-2010 at 12:34.

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مشکل این بود که کامپیوتر به اینترنت متصل شده بود!age of myyhology سیستم آپدیت داره و وقتی به اینترنت متصل باشید حتی اگه تو بازی هم نباشید خودش آپدیت می کنه . در نتیجه ورزنشون تغییر می کنه و نمیشه با هم بازی کرد.دقت کنید که حتی اگه هر دو کامپیوتر هم به اینترنت متصل باشن(حتی دیال آپ) باز این مشکل پیش میاد توصیه من اینه:

برای اینکه بدونی مشکل شما اینه یا نه اینترنت رو در هر دو کامپیوتر قطع کن و بازی رو دوباره تو هر دو کامپیتر نصب کن . اگه جواب داد برو جایی که بازی رو نصب کردی و فایلی که آپدیت می کنه رو حذف کن (فکر کنم اسمش autoupdateباشه)
    این در NFS MOST WANTED هم صدق میکنه ...چون برای من YOUR CONNECTION IS LOST میامد...هر کاری هم کردم نشد چند تا ورزن را هم امتحان کردم نشد....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ح

ممنون از راهنمایی . ولی من دوباره که بازی رو در هر دو pc نصب کردم . باز همون داستان پیش میاد بقیه بازی های رو راحت شبکه بازی میکنم مثل age of empire 2,3 وPocket Tanks Deluxe ولي اين age of mythology رو نمیدونم چیکارش کنم .

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ح

ممنون از راهنمایی . ولی من دوباره که بازی رو در هر دو pc نصب کردم . باز همون داستان پیش میاد بقیه بازی های رو راحت شبکه بازی میکنم مثل age of empire 2,3 وPocket Tanks Deluxe ولي اين age of mythology رو نمیدونم چیکارش کنم .
    رو دو تاشون اینترنت هم نبود؟ (از زمان نصب بازی تا اجرای بازی)

سلیقه شما مثل منه منم از این بازیا خیلی خوشم میاد aoe rise of the rome بیشتر بازی می کنم

اگه خواستی اینا رو آنلاین بازی کتی برو gameranger

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

رو هر دو pc ویندوز xp sp3 نصب کردم مشکل حل شد ...

7. این کاربر از depleted بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •