سلام دوستان من میخوام ماشین کارکرده بگیرم نمیدونم بین 206 و 405 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم لطفا بگین کدوم بهترهفوری فقط
سلام دوستان من میخوام ماشین کارکرده بگیرم نمیدونم بین 206 و 405 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم لطفا بگین کدوم بهترهفوری فقط
سلام
به نظر بنده 405 بهتره بگیری .
چون که شما میخای کارکرده بگیری 206 خرجش نسبت به 405 بالاست.
یکی از دوستام 206 کارکرده گرفته هرچی درمیاره خرج لگنش میکنه.![]()
Last edited by Faryad0101; 20-02-2010 at 21:57.
مثلا چه خرجایش بالا هستش؟ یه راهنمایی کنین من فردا درم میرم بگیرم![]()
شما نیازاتون رو نگفتید....برای خودت میخوای..........برای خانواده...میخوای اسپرت کنی.....میخوای باهاش بری سرکار یا دانشگاه.یامسافرت.......بوجه ات هم نگفتی......سال ماشین هم نگفتی...سلام دوستان من میخوام ماشین کارکرده بگیرم نمیدونم بین 206 و 405 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم لطفا بگین کدوم بهترهفوری فقط
ماشین 84 یا 85 هم خودم هم خانواده بیشتر خودم هم دانشگا هم سرکار هم گردش هنوز رو ساختنش فکر نکردم ولی چون میخوام بعد یه مدت بفروشمش نمیخوام بسازمش
سلام اگر همین فردا میخوای بخری 405
ولی اگر 206 میخوای 2 هفته ای قشنگ بگرد تا بهترین گزینه رو پیدا کنی
206 گرانی قطعاتش بخاطر اینه هنوز ارزان سازی ایرانی نشده و فعلا قطعات اصلش زیاده
البته به لطف ایرانخودرو اونم داره کاملا ایرانی میشه
206 خواستی بگیری ببر پیشه تعمیر کار ..بره روی چال روغن ریزی ها و ... چک بشه
کلا اگر 206 میخوای بگیری 300 400 بزار کنار برای اینکه ماشین اونطوری که میخوای بشه
ولی اگر از اون کسایی هستی که زیاد به عیبو ایرادای ماشینش اهمیت نمیده و کلا اماره ماشینشو نداره 206 نخر چون 206 تو فشار قرار بگیره بیچاره میکنه ...
موفق باشی
دوستم که گرفته اصلا راضی نیست.
منظورم هر چیزه شو بخای عوض کنی اگه اصلی شو (فرانسه) بندازی گرونه.
رفیقم میگف یه شیلنگ رادیاتورشو خواستم عوض کنم 60 تومن بود که بیخیال شدم آخه شیلنگه جر خورده بود .با چسب درستش کرد.
اما اگه تمیزه و عشق 206 داری بگیر.
ما که گفتنی ها رو گفتیم .
اما صفرش یه چیزه دیگست.![]()
اگه زیاد اهل فشار اوردن رو ماشین و زیاد کار کشیدن از ماشین نیستی و یک 206 رو پا به تورت خورد معطل نکن
البته مطمئنا موقع فروش میشه واست درد سر،چون واقعا دست سوم فروش تو بازار اصلا خوب نیس
اما اگر هم که میخوای ماشین چند وقتی دستت باشه و باهاش بگازونی و قبل اینکه کارت بنزینش ته بکشه ،بفروشیش
نظر من اینه که 405 بخری،بهتره
موفق باشی
از همتون ممنونم اگه بازم نظر دارید بگین دوستان
پیشنهاد من در کل 405 هست
مخصوصا 405 های مدل 84 - 85 چون خودمون هم یه 84 اش رو داشتیم خداییش کیفیتش بد نبود
405 هم مطمئنم زیاد اذیتت نمیکنه البته بستگی به خودت داره که چطور ماشینی رو انتخاب کنی و از چه کسی بخری و ماشین توی چه وضعیتی نگه داری شده باشه
از نظر رنگ هم من پیشنهادم خاکستریه
و از همه مهم تر اینه که میشه گفت 405 هم یه ماشین جوون پسن هست و هم یه ماشین خانوادگی
با یه خرج نسبتا کم میشه ماهیتش رو به یه ماشین اسپرت تغییر داد که البته مد نظر شما نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)