سلام دوستان
میخواستم بپرسم بعد از زبان انگلیسی چه زبان دومی برای یک مهندس برق کارایی داره ؟؟ (برای ادامه تحصیل و کار و ...)
مثلا آلمانی بهتره بلد باشیم یا فرانسه یا ...
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان
میخواستم بپرسم بعد از زبان انگلیسی چه زبان دومی برای یک مهندس برق کارایی داره ؟؟ (برای ادامه تحصیل و کار و ...)
مثلا آلمانی بهتره بلد باشیم یا فرانسه یا ...
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Last edited by MatinCracker; 19-02-2010 at 01:07.
سلام
تا اونجا که من میدونم المان خیلی تو برق قویه
درسته المان تو برق قدرت خیلی قویه.....ژاپن هم در الکترونیک!!
یعنی زبان آلمانی به درد الکترونیک و کنترل و مخابرات نمیخوره ؟؟؟
به نظر من هم اگه آلماني بخوني پشيمون نميشي. ربطي به گرايش خاصي هم نداره.
زبان آلماني زبان صنعتي ميباشد و زبان فرانسه زبان شعر و شاعري!!!
البته اگه تو فكر مهاجرت به كانادا هستي كه بايد رو فرانسه كار كني.
راستي ميدوني پر مخاطب ترين زبان خارجي دوم تو دنيا چيه؟
چيني با چند ميليارد جمعيت؟؟!!
نه! اشتباه كردي..........
جواب: زبان اسپانيولي.
چند تا كشور اروپائي و افريقايي و تقريبا" تمام امريكاي جنوبي!
عجبولی مهندسی خز شدا بهتره اول ادامه تحصیل بدی بعد بری دنبال زبان
![]()
زبان انگلیسی شرط اوله! شوما اول از همه تشریف بیار تو تاپیک آکادمی همین انجمن یه چندسالی فعالیت کن تا بعدش بگم برو سراغ چه زبانی
مستر behjooei هم راست میگن فک کنم، اسپانیایی طرفدار زیاد داره و زبان دومی هست که آمریکایی ها تو مدارس میخونن
من الان تقریبا به زبان انگلیسی تسلط دارم. یه مقدار وقت آزاد دارم گفتم بهتره یه زبان دیگه هم یاد بگیرم. اساتید توی دانشگاه هم آلمانی رو پیشنهاد کردن. خوشبختانه شباهت زیادی هم به انگلیسی داره و یاد گرفتنش تا حدودی راحته.
ممنون
salam duste aziz man chand sal pish hamin moshkele shoma rodashtam ,bayad bebinin koja mikhain edame tahsilbedin ,aval ke age kheili vaght ziad darin behtare tuye takhasose khodetun say konid behtarin beshid maghalat ham tu tamame donya englishe man khodam bade englisi daram farance mikhunam,ama bishtare vaghtamo gozashtam ruye reshteye khodam ,ma iraniha mikhaim tu hame chiz takhasos dashte bashi ,iraniha daryaee hastim be omghe 2 mm,keshvarhaye piskrafte chahi hastand be omge 10000m
بهترین زبان برای برق بعد از انگلیسی، آلمانی- فرانسه- و شاید روسی
آلمانی بهترین انتخاب میتونه باشه چون بسیار صنعتی و پیشرفته هستن برادران ژرمن
اسپانیایی توصیه نمیشه چون به کار شما کمتر میاد. اما فرانسه بعد از انگلیسی و آلمانی کارآمد هستش و بسیار هم سخته زبونش
برق خونده باشی میدونی که حتی استاندارد برق هم آلمانیه.
Last edited by Blue_66goola; 07-03-2010 at 16:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)