تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید mp3 پلیر زیر 100 هزار تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید mp3 پلیر زیر 100 هزار تومان

سلام دوستان.تازه عضو شدم.میخوام یه پلیر خوب بخرم.نتونستم از تایپیکهای قبلی جوابمو بگیرم.مشخصاتش ترجیحا 4گیگ باشه.اگه نبود تا 2گیگ هم قابل قبوله.صداش هم خوب باشه(من خیلی بصورت حرفه ای موزیک گوش نمیدم.همینکه بتونه پاپ ایرانی رو خوب پخش کنه کافیه.)بابام یه MP4 Creative Zداره ولی کیفیت صداش خیلی عادیه.این منو کمی در مورد کیفیت صدای محصولات کریتیو نگران کرد.باتریش هم 15ساعتی شارژ داشته باشه.در مورد مارکش هم اگه 5سال کارکنه راضیم.
    دفعه قبل از گناوه سونی!خریدم یک هفته کار کرد.50چوق پرید!ا 100هزار هم میتونم پول بدم.اما این خونه پرشه.اگه کمتر مثلا70 بود بهتر.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با این بودجه و این ظرفیت به نظر من بهترین گزینه همین کریتیو هست. مثلا ZEN Mosaic و ZEN V Plus. اگر هم میخوای کمتر هزینه کنی و فقط موزیک میخوای ZEN Stone هم هست.
    Last edited by prowler88; 18-02-2010 at 13:51.

3. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون از پاسخت.بین ZEN Mosaic و ZEN V Plus.وZEN Stoneکدام را پیشنهاد میکنی؟اصلا از لحاظ کارکرد و نه امکانات با هم تفتوتی دارن؟ کدوم جدیدترن؟ ZEN Mozaic EZ300هم ظاهرا جدید تره.واقعا دودل شدم.از طرفی zen stone plusکه اسپیکر داره دیگه تو بازار نیست.حداقل تو قم.یه مقدار طراحی سری موزاییک و نحوه قرار گرفتن دگمه هاش نگران کننده است!
    لطفا معنای این عبارات رو هم یگوTranscoded with bundled softwareونیز smart volomeو .bass boost

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

البته در ادامه جواب پویان جان...
    COWON هم گزینه خوبی به نام U5 داره که کیفتش 1/2 پله بالاتر از کریتیو هستش ....
    اگه کیفیت صدا از همه چیز مهمتره واست یا کووان و بعدش کریتیو
    تو تاپپیک خود کووان میتونی قیمتا رو ببینی....

6. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از پاسخت.بین ZEN Mosaic و ZEN V Plus.وZEN Stoneکدام را پیشنهاد میکنی؟اصلا از لحاظ کارکرد و نه امکانات با هم تفتوتی دارن؟ کدوم جدیدترن؟ ZEN Mozaic EZ300هم ظاهرا جدید تره.واقعا دودل شدم.از طرفی zen stone plusکه اسپیکر داره دیگه تو بازار نیست.حداقل تو قم.یه مقدار طراحی سری موزاییک و نحوه قرار گرفتن دگمه هاش نگران کننده است!
    لطفا معنای این عبارات رو هم یگوTranscoded with bundled softwareونیز smart volomeو .bass boost
    اونی که از گناوه خریدی شک دارم سونی اصل بوده باشه .. بهرحال در نظر بگیر که بحث کیفیت صدا یه مساله سلیقه ای هم هست و زیاد پیش اومده که بعضی دوستان رو دیدیم که ایده شون در مورد "کیفیت خوب" کاملآ با نرمال فرق داره، در این حالت طرف باید حواسش رو جمع کنه و اصلاً حتی الامکان تست کنه دستگاه رو قبل از خرید تا هزینه الکی نکرده باشه ..

برای خرید، اگه قم هستی، بهتره بیای تهران .. می ارزه یه چند ساعت وقت بذاری ولی از مکانی که تنوع جنس بالاتر و اعتبار بیشتر داره بخری ..

بعنوان پیشنهاد، قبل از گزینه هایی که مطرح شد من sansa clip رو هم پیشنهاد می کنم از نظر کیفیت صدا بسیار مورد تحسین قرار گرفت .. میشه گفت جای خالی zen v plus رو بعنوان پلیر ارزون قیمت موفق پر کرد .. این تهران توی پاساژ پایتخت گیر میاد .. 4 گیگ 80 تومن.

بعد هم در مورد گزینه های کریتیو: جدا از اینکه تفاوت های کوچک از نظر امکانات و کیفیت دارن... مثلاً استون پلاس و موزائیک اسپیکر دارن و zen v plus در عوض حالت کول دیسکی نداره و باید داده ها رو از طریق ویندوز مدیا پلیر یا برنامه مخصوص اش توش بریزی .. (حواست باشه ، موزائیک نسل دوم = ez300 رو دنبال کنی که بهتر از موزائیک نسل اوله) .. ضمناً موزائیک طراحی بهتری داره ..

خلاصه بحث سلیقه و ترجیحات شما هم هست .. اگه سایز کوچک میخوای: استون پلاس --- اگه طراحی و ظرافت میخوای: موزائیک ez300 .. اون zvp هم قدری قدیمی شده و بخاطر بحث باتری اش فکر می کنم بهتره دنبالش نری.

--------
    عباراتی که مطرح کردی:

Transcoded with bundled software = باید فایلهای ویدئویی رو با نرم افزار مخصوصش تبدیل کنی تا بتونی بریزی اش توی پلیر.

smart volume = برای اینه که همه آهنگ ها رو در یه سطح صدا پخش کنه تا لازم نباشه واسه هر آهنگ صدا رو کم و زیاد کنی .. اصطلاحاً نرمالیزه می کنه.

bass boost = یه فن آوری برای تقویت باس...

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییهاتون.تو سایت دیجی کالا درباره ZEN Mozaic نوشته به کمک نرم‌افزار Creative Centrale امکان دانلود، انتقال و مديريرت فايل‌ها صورت مي‌گيرد.یعنی برای اضافه کردن اطلاعات حتما باید نرم افزار مخصوصش نصب باشه؟اگه اینطوره درباره سری EZ300هم صدق میکنه؟در ضمن کجا قیمت 4و8گیگش رو بروز میتونم پیدا کنم یا سفارش بدم که معتبر باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ای زد 300 موزاییک قیمت 8گیگش از 95 تا120 متغیره در حالی که گارانتی اش یکسانه چرا؟در ضمن اگر از تهران بخرم ولی تو قم کریتیو نمایندگی شاب نداشته باشه(فقط رایان بدر هستش)اوننوقت باید بیارمش تهران؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییهاتون.تو سایت دیجی کالا درباره ZEN Mozaic نوشته به کمک نرم‌افزار Creative Centrale امکان دانلود، انتقال و مديريرت فايل‌ها صورت مي‌گيرد.یعنی برای اضافه کردن اطلاعات حتما باید نرم افزار مخصوصش نصب باشه؟اگه اینطوره درباره سری EZ300هم صدق میکنه؟در ضمن کجا قیمت 4و8گیگش رو بروز میتونم پیدا کنم یا سفارش بدم که معتبر باشه؟
    موزائیک نیاز به نرم افزار داره که حالا این نرم افزار میتونه centrale باشه یا ویندوز مدیا پلیر ... اما موزائیک نسل دوم (=ez300) اینطور نیست و اصطلاحاً ums هستش .. یعنی بدون نیاز به نرم افزار و عین کول دیسک عمل می کنه..

در مورد خرید آنلاین زیاد صحبت کرده ام... مثلا در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. بهرحال اگه دسترسی به خرید فیزیکی داری توصیه میشه .. سایت خوب برای خرید آنلاین هم همین دیجی کالا و اورادو رو دوستان توصیه کرده ان..
    ای زد 300 موزاییک قیمت 8گیگش از 95 تا120 متغیره در حالی که گارانتی اش یکسانه چرا؟در ضمن اگر از تهران بخرم ولی تو قم کریتیو نمایندگی شاب نداشته باشه(فقط رایان بدر هستش)اوننوقت باید بیارمش تهران؟
    اگه منظورت قیمت روی وب هستش، بخاطر اینه که حساب و کتاب نداره و هر کسی هرچقدر تیغش بتونه می بره!! .. 8 گیگ رو من به نظرم 110 تومن قیمت منصفانه ای هستش..

این رو باید از همون نمایندگی بپرسی.. اما بهرحال تحت این سناریو که گفتی، اگه نمایندگی در قم نداشته باشه که اغلب هم ندارن، باید بیاری تهران .. حالا احتمال خرابی اش انقدری نیست.. نگران نباش.

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

seymour جان و سایر دوستان!من 8گیگ موزاییک نسل دوم را 100و 4گیگ را80 قیمت گرفتم و میخوام بخرم.ولی چون جدیده کمی در مورد کارکردش نگرانم.مخصوصا اینکه من وقتی تازه 3500 نوکیا آمد گرفتمش ولی یه روز هم بارم کار نکرد!یعنی هم بهم جنس خراب انداخته بودن هم خودش مشکلات زیادی داشت!
    نمیدونم موزاییک کی اومده به بازار ولی این زن موزاییک بر خلاف وی پلاس که همه ازش تعریف میکنن ناشناخته است.
    گرچه یه جایی گفتی ( موزائیک در رده زیر متوسط محسوب میشه که کریتیو همیشه محصولات مطمئنی در این بازه داده بیرون)اما خوب گفتم خوبه قبل از خرید دوباره بپرسم تا شاید مثل موبال و پلیر قبلیم نشه!
    باید صدقه هم کنار بگذارم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

seymour جان و سایر دوستان!من 8گیگ موزاییک نسل دوم را 100و 4گیگ را80 قیمت گرفتم و میخوام بخرم.ولی چون جدیده کمی در مورد کارکردش نگرانم.مخصوصا اینکه من وقتی تازه 3500 نوکیا آمد گرفتمش ولی یه روز هم بارم کار نکرد!یعنی هم بهم جنس خراب انداخته بودن هم خودش مشکلات زیادی داشت!
    نمیدونم موزاییک کی اومده به بازار ولی این زن موزاییک بر خلاف وی پلاس که همه ازش تعریف میکنن ناشناخته است.
    گرچه یه جایی گفتی ( موزائیک در رده زیر متوسط محسوب میشه که کریتیو همیشه محصولات مطمئنی در این بازه داده بیرون)اما خوب گفتم خوبه قبل از خرید دوباره بپرسم تا شاید مثل موبال و پلیر قبلیم نشه!
    باید صدقه هم کنار بگذارم
    خب اون نوکیایی که خریدی مگه گارانتی نداشت؟ ...

بهرحال اگه مساله اطمینان از کیفیت جنسه، وقتی جنس رو با گارانتی معتبر بخری خیالت راحته حداقل از یه جهت..

از سوی دیگه، اگه آدم بدونه چی میخواد و ضمناً انتظاراتش از محصولی که داره میخره معقول باشه، احتمال اینکه سرخورده بشه باز هم کمتر میشه.. بعضی دوستان یه بودجه پایین واسه پلیر یا هدفون هزینه می کنن و انتظار معجزه دارن که درست نیست...

یا اینکه قبل از خرید توجه نمی کنن که فرضاً ez300 رو اساساً برای این در نظر گرفتن که شما یه چیز جمع و جور داشته باشی که موسیقی رو باکیفیت خوب پخش کنه واسه و خلاص!! .. بله - قابلیت های جانبی داره، اما اونا قابلیت جانبی هستند.. واسه این نیست که شما فرض کنی نمایش فیلمش قراره در حد یه پلیر 200 هزار تومنی باشه یا اسپیکرش در حد یه سینما خانگی باشه...

بحث اصلی موزائیک موسیقی هستش و نسبت به هزینه ای که می کنی این کار رو با کیفیت خوب انجام میده. در عین حال سعی شده فاکتور ظرافت هم درش لحاظ بشه..

15. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •