تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک درباره خرید لپ تاپ hp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض کمک درباره خرید لپ تاپ hp

سلام دوستان . من اولین پستم توی این سایته و خوشحالم که توی این قسمته .
    من دوهفته ای هست که دارم تحقیق میکنم . مدل hp dv6-2020 خیلی چشمم رو گرفته . اولا از چندتا که پرسیدم گفتند اچ پی نگیر ، چون توی ایران نمایندگی رسمی نداره و گارانتی معتبری هم نداره . میخوام بدونم صحت داره یا نه؟
    دوم اینکه من میخوام از اصفهان خرید کنم ، و به صورت اقساط . کسی میدونه نمایندگی اچ پی تو اصفهان کجاست ؟
    سوم اینکه شنیدم مدلهای اچ پی جدیدا بیشترین برگشتی رو تو دنیا بین لپ تاپها داشته ؟ صحت داره؟

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام دوستان . من اولین پستم توی این سایته و خوشحالم که توی این قسمته .
    با سلام به شما دوست عزیز ،

من دوهفته ای هست که دارم تحقیق میکنم . مدل hp dv6-2020 خیلی چشمم رو گرفته . اولا از چندتا که پرسیدم گفتند اچ پی نگیر ، چون توی ایران نمایندگی رسمی نداره و گارانتی معتبری هم نداره .
    hp dv6-2020 ، مدل خوبی ست!

در مورد نمایندگی هم ، خدمتتون عرض کنم ، که اینجا ایرانه ، یک کشور در حال توسعه! پس انتظار نداشته باشید تمام شرکت های بزرگ تولید کننده ی کامپیوتری نمایندگی رسمی ، تو ایران داشته باشند!

درسته که نمایندگی رسمی نداره ، اما گارانتی معتبر زیاد داره ، مثل ایران اچ پی!

دوم اینکه من میخوام از اصفهان خرید کنم ، و به صورت اقساط . کسی میدونه نمایندگی اچ پی تو اصفهان کجاست ؟
    اینو نمی دونم!

سوم اینکه شنیدم مدلهای اچ پی جدیدا بیشترین برگشتی رو تو دنیا بین لپ تاپها داشته ؟ صحت داره؟
    خیر ، کسی که این حرف رو به شما زده ، حتما فروشنده ای بوده که اچ پی نداشته و می خواسته با این حرفها جنس خودش رو قالب کنه!

سئوالی بود بپرسید!

داره خودمونی میشه alireza306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اچ پي بيشترين فروش رو تو جهان داره! پس صد در صد يرگشتي بيشتري داره.مثلا توشيبا رو كه زياد نيست(البته تو ايران رو ميگم) خوب خرابي كمتري داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مرسی از کمکتون . من امروز hp dv6 2170 رو با قیمت 1490 با گارانتی ایران انفورماتیک دیدم . اقساط هم میده . فقط یه خورده روی گارانتیش شک دارم ؟ معتبره ؟؟ بعد مشکلی پیش نیاد ؟؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

اچ پي بيشترين فروش رو تو جهان داره! پس صد در صد يرگشتي بيشتري داره.مثلا توشيبا رو كه زياد نيست(البته تو ايران رو ميگم) خوب خرابي كمتري داره.

این دیگه چجور مقایسه ایه؟ اچ پی رو بعد جهانیش رو میبینید ولی توشیبا فقط ایران؟

توشیبا جزو 4 فروشنده برتره و خرابی خیلی کمتری هم داره

داره خودمونی میشه alireza306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خوب مهربان من گفتم که توشیبا در ایران خیلی کم هست و با تاکید گفتم .از فروش جهانیش خبر ندارم چون اصلا طرفش نرفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

2020 ديگه توليد نميشه و به جاش 2170 امده گارانتي ايران انفورماتيك گارانتي خوبيه فقط بگرد ببين قيمتي كه داره ميده خوبه يا نه
    بعدشم حالا چرا اچ پي ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •