در کره زمين حدود 8/6 ميليارد نفر زندگي ميکنند و بر اساس آخرين پيشبينيهاي انجام شده، تا پايان سال جاري ميلادي بيش از 5 ميليارد نفر آنها مشترک شبکه تلفنهمراه خواهند بود.
"اتحاديه بينالمللي مخابرات"(ITU) در گزارش جديد خود اعلام کرد که تا پايان سال 2009 ميلادي تعداد کل مشترکان تلفنهمراه جهان به 6/4 ميليارد نفر رسيد و به دنبال آن پيشبيني ميشود که اين رقم تا پايان سال جاري به 5 ميليارد نفر برسد.
افزايش دسترسي مردم به تلفنهمراه و خدمات وابسته نه تنها در کشورهاي توسعه يافته رخ داده است، بلکه در کشورهاي در حال توسعه نيز اين روند با سرعت زياد دنبال ميشود و ساکنان اين کشورها علاقه زيادي به استفاده از خدمات بانکداري موبايلي و پزشکي از راه دور نشان ميدهند.
دکتر "هامادون توره"(Hamadoun Toure) دبيرکل سازمان ITU طي برگزاري "کنگره جهاني تلفنهمراه" در بارسلوناي اسپانيا گفت: «حتي در طول بروز بحران اقتصادي نيز از درخواست بازار جهاني براي خدمات ارتباطي کاسته نشد. من مطمئن هستم که در سال 2010 ميلادي نيز شاهد رشد پرسرعت بازارهاي جهاني براي خدمات مخابراتي خواهيم بود. در اين سال اتصال مشترکان تلفنهمراه به اينترنت نيز افزايش خواهد يافت».
systemgroup.net