تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: سوال در مورد فن CPU

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض سوال در مورد فن CPU

سلام

دور فن Cpu در حالت نرمال و لود كامل چقدر بايد باشه ؟ Cpu من Core i5 750 هست و از فن خودش استفاده ميكنم و از فركانس نرمال استفاده ميكنم يعني اوركلاك نكردم.
    در حالت بيكاري دور فن در حدود 1042 RPM هست و دماي Cpu هم 32-35 درجه هست ولي وقتي رندر ميكنم و 100 درصد لود كامل ميشه دماي Cpu يكباره از 35 به 65 و بصورت تصاعدي بالا ميره و تا حدود 74 درجه كه ميرسه از روي ناچاري عمليات رندر رو قطع ميكنم . در اين حالت دور فن نهايت تا 1480 دور ميرسه و بيشتر از اون بالا نميره . در حالت قطع رندر هم دما از 74 به 60 و بتدريج تا 35 ميرسه .

در صورت امكان راهنمايي بفرماييد .

با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    معمولا دور فن يه فن خوب ميانگين به 3000 هم ميرسه و اين دور فن شما (1480) براي يك CPU مثل Core i5 750 حداقل بايد روي 2000 باشه.
    فكر كنم بهتر باشه فن CPU خودتون رو عوض كنيد.
    در ضمن ميتونيد از خمير سيليكون استفاده كنيد كه حداقل تا 10 درجه كاهش دماي CPU رو به همراه داره. قيمت يه سرنگ يه بار مصرفش هم 500 الي 1000 تومان ميباشد.
    با تشكر

3. 2 کاربر از 8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام
    معمولا دور فن يه فن خوب ميانگين به 3000 هم ميرسه و اين دور فن شما (1480) براي يك CPU مثل Core i5 750 حداقل بايد روي 2000 باشه.
    فكر كنم بهتر باشه فن CPU خودتون رو عوض كنيد.
    در ضمن ميتونيد از خمير سيليكون استفاده كنيد كه حداقل تا 10 درجه كاهش دماي CPU رو به همراه داره. قيمت يه سرنگ يه بار مصرفش هم 500 الي 1000 تومان ميباشد.
    با تشكر
    سلام
    اونو از کجا باید تهیه کنیم؟
    طرز استفاده ی اون چطوره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مرسي دوست عزيز

ولي از همون ابتدا كه سه ماهي ميشه اين مشكل وجود داشت و فكر ميكردم شرايط نرمال هست و بي توجه بودم . امكانش هست از بدشانسي من از كارخونه اين فن مشكل داشته باشه ؟
    خمير هم كه ميزنم باز تفاوتي نداره .

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

در ضمن بالا رفتن ناگهاني دما از 35 به 65 مربوط به فن ميشه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من به شما پيشنهاد ميكنم فن خود را عوض كنيد كه يك فن نسبتا خوب قيمتي بين 7 تا 12 هزار تومان دارد.
    خمير سيليكون رو اكثر خدمات كامپيوتري ها دارند.
    خيلي بهتون گرون بدن 1000 تومان.
    چون تعداد ميگيرم هر دونه اي 200 تومان تمام ميشود.
    با تشكر

7. این کاربر از 8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در ضمن بالا رفتن ناگهاني دماي CPU هم بستگي به ميزان فضاي اشغال شده برنامه تان دارد كه استفاده ميكنيد.
    معمولا در چنين مواقعي دور فن هم بالا ميرود كه احساس ميكنيم صداي بدي از فن ميشنويم.
    اما فن شما بي بخار است.
    در ضمن بهتره يك سر به TaskManager هم بزنيد و به System Idle Process (درصد بيكاري CPU) يه نگاهي بندازيد. با تشكر

9. این کاربر از 8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

4

سلام

دور فن Cpu در حالت نرمال و لود كامل چقدر بايد باشه ؟ Cpu من Core i5 750 هست و از فن خودش استفاده ميكنم و از فركانس نرمال استفاده ميكنم يعني اوركلاك نكردم.
    در حالت بيكاري دور فن در حدود 1042 RPM هست و دماي Cpu هم 32-35 درجه هست ولي وقتي رندر ميكنم و 100 درصد لود كامل ميشه دماي Cpu يكباره از 35 به 65 و بصورت تصاعدي بالا ميره و تا حدود 74 درجه كه ميرسه از روي ناچاري عمليات رندر رو قطع ميكنم . در اين حالت دور فن نهايت تا 1480 دور ميرسه و بيشتر از اون بالا نميره . در حالت قطع رندر هم دما از 74 به 60 و بتدريج تا 35 ميرسه .

در صورت امكان راهنمايي بفرماييد .

با سپاس
    احتمالا کیس شما تهویه خوبی ندارد ودلیل اینکه دماش میرسه به 70درجه خیلی روشنه یعنی فن CPU نمیتونه خنکش کنه متوجه شدید ودمای اتاق هم اگه دم کنه دورش میره بالا به نظر من فن های کیس شما تهویه خوبی نداشته وخاک گرفته اند حالا نظر دیگران هم مهمه ولی این نظر منه

11. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

احتمالا کیس شما تهویه خوبی ندارد ودلیل اینکه دماش میرسه به 70درجه خیلی روشنه یعنی فن CPU نمیتونه خنکش کنه متوجه شدید ودمای اتاق هم اگه دم کنه دورش میره بالا به نظر من فن های کیس شما تهویه خوبی نداشته وخاک گرفته اند حالا نظر دیگران هم مهمه ولی این نظر منه
    با سلام
    آخه تهويه خيلي تاثير داشته باشه 5 تا 8 درجه ميباشد.
    نه ديگه از 35 بره به 70 درجه.
    در ضمن بهتره درهاي كيس را به هيچ وجه باز نگذاريد.
    البته نظر شما قابل احترامه.
    با تشكر

13. 2 کاربر از 8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

در حالت بيكاري 0 درصد لود سي پي يو هست و زمانيكه بين 0 و 1 نوسان ميكنه دما هم بين 32 و 35 نوسان ميكنه . يعني 1 درصد CPU معادل 3 درجه افزايش دما هست . يعني اگر cpu صد در صد لود بشه دما تا 300 با اين وضعيت بالا ميره و اگه من عمليات رندر رو قطع نكنم سيستم بدبخت ميشه .

از لحاظ تهويه هم فقط يك فن پشت كيس هست . مدتي قبل يه فن روي درب كيس وصل كردم كه اونم نتيجه معكوس داد يعني دما تا 78 هم بالا رفت .

خوب از بدشانسي من مشخصه كه فن باكس خراب بوده و بايد يه فن بخرم . حالا كه اينطور شد منم فن حرفه اي ميخرم و اوركلاك هم ميكنم . چه ماركي رو پيشنهاد ميدين ؟

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

7

در حالت بيكاري 0 درصد لود سي پي يو هست و زمانيكه بين 0 و 1 نوسان ميكنه دما هم بين 32 و 35 نوسان ميكنه . يعني 1 درصد CPU معادل 3 درجه افزايش دما هست . يعني اگر cpu صد در صد لود بشه دما تا 300 با اين وضعيت بالا ميره و اگه من عمليات رندر رو قطع نكنم سيستم بدبخت ميشه .

از لحاظ تهويه هم فقط يك فن پشت كيس هست . مدتي قبل يه فن روي درب كيس وصل كردم كه اونم نتيجه معكوس داد يعني دما تا 78 هم بالا رفت .

خوب از بدشانسي من مشخصه كه فن باكس خراب بوده و بايد يه فن بخرم . حالا كه اينطور شد منم فن حرفه اي ميخرم و اوركلاك هم ميكنم . چه ماركي رو پيشنهاد ميدين ؟
    خب گفتم که خاک گرفته خوب خونک نمیکنه زور نداره زبونم مودر آورد باید تمیزش کنی
    اون فن تون رو که رو در کیس گزاشتید رو برعکس بزاری وفن پشت کیس رو برعکسشOK
    که یکیش هوا رو وارد کیس کنه واون یکی هوا رو خارج کنه این میشه تهویه OK
    بازم بود درخدمتم
    Last edited by Advanced Ali-001; 15-02-2010 at 23:37.

16. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •