با سلام به همگی دوستان عزیز
به جرات میتونم بگم سری Motorola RIZR8/Z10 واقعآ در ضمینه پردازشی و چیدمان سخت افزار بی رقیب بودن در حال حاظر که نزدیک به دو سال از تولید این سری میگذره بازم میگم Texas Instruments OMAP2420 هنوز بی رقیب هستش این تراشه در کنار خاصیت گرافیک Power VR که نوعی گرافیک dedicated محسوب میشه تولید شده و کمتر جایی به این موضوع اشاره شده همچنین تکمال API های مالتی مدیا و گرافیکی در UIQ 3 به شما تجربه کامل از یک ابزار HD را میده
لازمه یاد آور بشم RIZR8 اولین گوشی دنیا بود که از Micro SD hc و نمایش و رکورد تصویر با سرعت 30FPS
پشتیبانی میکرد
تصویر دیاگرام پردازنده :

بعد از دوسال از تولید این سری تازه میشه درمور سخت افزارش نوشت
ویژگی ها منحصر به فرد این دستگاه
Key Features:
* Dedicated 2D/3D graphics accelerator at 2 million polygons per second
* Added imaging and video accelerator enables high-resolution still image capture, larger screen sizes and higher video frame rates
VGA-quality video, high-end interactive gaming functionality and analog/digital TV video output
* 5-Mb internal SRAM boosts streaming media performance
* Software compatibility with previous OMAP processors
* Parallel processing ensures no interruptions or degradation of service with simultaneously running
applications
* Optimized power management companion chip, TWL92230 12 mm x 12 mm, 325-ball MicroStar BGA™, 0.5-mm pitch
با توجه به قدرت خوبی که پردازنده های این سری از گوشی های موتو دارن قصد دارم تو این تاپیک بهترین فریمو های ممکن را برای بهبود و رفع نواقص پلت فریمور این سری
برای تغییر فریمور گوشی نیاز به برنامه RSD Lite دارید
ازلینک زیر می تونید دانلودش کنید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله بعدی نصب درایور گوشی هستی
کد:
نکته قبل از هر کاری فریمور مرجع باید نصب بشه چون تمامی تغیرات بر پایه فریمور بی نقص زیر هستش که من ازش به عنوان فرمیور مرجع یاد میکنم:
برای نصب فریمور کافیه بعد از اجرا کردن RSD روی دکمه ... روبروی Filename کیلک کنید فایل فریمور را از حالت فشرده خارج کنید و توسط برنامه بازش کنید
فریمور مرجع Z8
کد:
Password: faq4mobiles.de
مرحله بعد
مانستر پک بهینه سازی شده و بهترین مانستر پک موجود Z8 که توسط کاربر foxcopy جمع آوری شده
کد:
حالا سعی میکنم تاپیک را در روزهای آینده تکمیل کنم و کامل تر برای تازه کار ها توضیح بدم که شامل مود های خودم و فریمور Z10 و همچنین برنامه های قابل نصب هستش پس دوستانی که Z10 دارن تا فردا منتظر بمونن...