شخصی در تماس بااین شبکه ادعا کرده است که نامش مایکل جکسون بوده و در سلامت کامل به سرمیبرد و عکسها، تصاویر و کلیپهایی که
شبکههای مختلف جهانی پخش میکنندمتعلق به اوست. وی همچنین ادعا کرده که هماکنون در یکی از کشورهایآفریقایی سکونت دارد و به زودی به آمریکا خواهد رفت و از کسانی که به دروغوی را کشتاندند!، شکایت خواهد کرد.
مایکل همچنین در بخشی از اظهارات خود گفت: «برخی از عوامل کارشکن کههماکنون مشغول مرده جلوه دادن من هستند چند سال پیش نیز با مطرح کردنبحثهای ضداخلاقی و تعرض به بعضی قربانیان کمسن از سوی اینجانب، قصدتخریب چهره بنده را داشتند که در همینجا هرگونه اتهام را محکوم کرده و آنرا تکذیب میکنم.»
این خواننده همچنین با اشاره به یکی از کلیپهای خود (تریلر) گفت: «من دودهه پیش این امر را پیشبینی کرده بودم و با ساخت این کلیپ هشدار دادهبودم که از داخل گور میتوانم بیرون بیایم! ولی در آن زمان توجهی به اینامر نشده بود» لازم به ذکر است که نزدیک به دو ماه پیش برخی از لابیهایآپارتاید خبری را مبنی بر فوت این خواننده عنوان کردند و با ارائه تصاویرمبهمی از آمبولانس ! سعی داشتند فرضیه کشته شدن وی را حقیقی جلوه دهند.
در عین حال این گروه با اجرای کنسرتی در لسآنجلس و قراردادن تابوتی مفخرسعی داشتند که اذهان عمومی را گمراه کنند که خوشبختانه با هوشیاری مردماین توطئه ناکام ماند. این شبکه تلویزیونی همچنین در پی تحقیقاتی وسیعدریافت که در کل جهان 5 نفر به نام مایکل جکسون وجود دارند که چهار نفرآنها در شاخ آفریقا و یک نفر نیز در آلاسکا سکونت دارند و هیچکدامشانحالا حالاها خیال مردن ندارند!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید