تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشكل در نمايشگر و يا در كارت گرافيك

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشكل در نمايشگر و يا در كارت گرافيك

سلام دوستان

من تازگي متوجه شدم كه رو مونيتورم در قسمت بالا صحفه حدودا دو انگشت از بالاي صحفه پايينتر دو تا خط موازي به صورت افقي و به فاصله دو ونيم سانت از هم به وجود اومده ..

البته اين دو تا خط خيلي كم رنگ هستش و تقريبا نامحسوس ولي الان كه متوجه اونا شدم خيلي اذيت ميكنه ؟

به نظرتون مشكااز چي ميتونه باشه :

ايتن مدل مونيتور من : Lg- Lcd - w1952s
    ومدل كارت گرافيك من هم : sapphire - hd 3870 - ultimate - 512 mb - gddr4

هستش حالا به نظرتون اين مشكل از چي ميتونه باشه ؟

البته من به تازگي متوجه اين دو تا خط شدم و نمي دونم از كي روي مونيتور ايجاد شده ؟

البته زياد هم معلوم نيست ولي چرا بايد باشه ؟

داره خودمونی میشه alpacino_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان

من تازگي متوجه شدم كه رو مونيتورم در قسمت بالا صحفه حدودا دو انگشت از بالاي صحفه پايينتر دو تا خط موازي به صورت افقي و به فاصله دو ونيم سانت از هم به وجود اومده ..

البته اين دو تا خط خيلي كم رنگ هستش و تقريبا نامحسوس ولي الان كه متوجه اونا شدم خيلي اذيت ميكنه ؟

به نظرتون مشكااز چي ميتونه باشه :

ايتن مدل مونيتور من : Lg- Lcd - w1952s
    ومدل كارت گرافيك من هم : sapphire - hd 3870 - ultimate - 512 mb - gddr4

هستش حالا به نظرتون اين مشكل از چي ميتونه باشه ؟

البته من به تازگي متوجه اين دو تا خط شدم و نمي دونم از كي روي مونيتور ايجاد شده ؟

البته زياد هم معلوم نيست ولي چرا بايد باشه ؟
    مشکل از خازن های موازی مانیتورتون به احتمال زیاد دیودهای اونم بر اثر گرما آسیب دیده . اگر گارانتی داره ببرینش واسه گارانتی و اگر هم نداره با مبلغ 15 هزار تومن تعمیر می شه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يعني ديود هاش سوخته ؟؟؟؟؟

حالا اين مشكل تا همين جا ميمونه يا احتمال گسترش اون هستش ؟

چون الان وقت ندارم ببرم نمايندگي يعني الان نمي تونم ببرم چون با كامپيوتر كار دارم ..

ميشه بمونه بعد از عيد بفرستم گارانتي ؟ يه وقت زيد تر نشه اين مشكل اگه بمونه ؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    اره فكر كنم مشكل از هموني كه ميگين باشه چون من روي مونيتور هم يه نايلون شفاف كشيدم و الان كه دست ميزنم صحفه مونيتور گرمه ...

داره خودمونی میشه alpacino_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

يعني ديود هاش سوخته ؟؟؟؟؟

حالا اين مشكل تا همين جا ميمونه يا احتمال گسترش اون هستش ؟

چون الان وقت ندارم ببرم نمايندگي يعني الان نمي تونم ببرم چون با كامپيوتر كار دارم ..

ميشه بمونه بعد از عيد بفرستم گارانتي ؟ يه وقت زيد تر نشه اين مشكل اگه بمونه ؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    اره فكر كنم مشكل از هموني كه ميگين باشه چون من روي مونيتور هم يه نايلون شفاف كشيدم و الان كه دست ميزنم صحفه مونيتور گرمه ...
    برای مانیتورتون از ترانس استفاده کنید و بعد از اینکه کامپیوتر هم خاموش کردین مانیتور هم حتما کاملا خاموش کنید و از گرمای بیش از حد هم اگه جلوگبری کنید می تونید تا چند ماهی باهاش کار کنید . موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزيز ... يه اشتباه بزرگ من هم اين بوده كه وقتي كامپيوتر روخاموش ميكردم مونيتور رو خاموش نمي كردم

البته اون خط ها زياد محسوس نيست و فكركنم فعلا كار بده واسمون .....بعد عيد اگه اذيت كرد مي فرستم گارانتي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •