ميخواستم بدونم چطور ميشه غلظت سرتونين رو تو مغز بالا برد دقيقا كاري كه داروهاي ضد افسردگي ميكنن؟
ميخواستم بدونم چطور ميشه غلظت سرتونين رو تو مغز بالا برد دقيقا كاري كه داروهاي ضد افسردگي ميكنن؟
همانطور که خودتون اشاره کردید این کار با داروهای ضد افسردگی قابل انجامه![]()
اگر راه دیگری وجود داشته باشه یعنی کمک به درمان افسردگی . من فکر نکنم راه علمی و مناسبی وجود داشته باشه .
البته مختصری کم خوابی شبانه می تواند در حالت خلق فرد تاثیر مثبت داشته باشد . شاید مکانیزم آن افزایش ترشح سرو تونین باشد.
درسته من موقعي كه كمتر ميخوابم شادتر هستم البته يه خورده كم تر
البته مختصری کم خوابی شبانه می تواند در حالت خلق فرد تاثیر مثبت داشته باشد . شاید مکانیزم آن افزایش ترشح سرو تونین باشد.
چه غذاهاي باعث توليد بيشتر سرتونين ميشن؟
در این مورد اطلاعات کاملی ندارم ولی جایی شنیدم که موز سروتونین داره . البته من فکر میکنم منابع خوراکی این ماده کمکی به ما نمیکنه چون ما نیاز داریم که میزان سروتونین موجود در پایانه های عصبی مغز زیادتر شوند واین مورد ارتباطی با سروتونین خوراکی وحتی سروتونین خون نداره.![]()
كاملا درسته سرتونين موجود در غذا يا خون نميتونه كمك كنه ما بايد كاري كنيم كه جذب مجدد سرتونين در سیناپس بازداری بشه دقيقا كاري كه فلوكستين ميكنه يعني بالابردن غلظت سرتونين در مغز كه باعث شادي بيشتر ميشه
سوال اينه كه چطور ميشه نوروترانسميترها رو جوري تغيير داد كه باعث تغييرات خلق بشه؟
بطور خلاصه بايد گفت :انچه تا بحال تاييد شده
1- مصرف شير تا حدودي موجب ارامش ميشه مثلا شب قبل از خواب
2- رژيم غذايي مديترانه اي كه يكي از مواد مهمش ماهي است كه بجاش كپسولهاي امگا3/6/9 مصرف ميكنن
3 -گياهي بنام علف چاي يا سنت جان ورت يا هايپريكوم پرفوراتوم كه براي افسردگي تا حد متوسط/ اضطراب/ ميگرن/ بيخوابي/ بدخوابي/ انوركسيا/ موثر است مكانيسم اثر مهار مونو امينو اكسيداز است ( ا و ب) بخاطر همين بعضي روانپزشكان به عوارضش مشكوك هستند واز طرف ديگه تحقيقاتي هم درمورد بي عارضه بودنش در دوز معمول هست ( اينه كه نميتونم بگم مصرف كنيد يانه/ اگه كسي اطلاعات تخصصي معتبري سراغ داره ادرس بده تا بفهميم عوارض داروهايMAOI رو داره يا نه- ممنون ميشم)
نوع ايراني اش به نام قطره هايپيران در داروخانه هست
در نقاط ديگر دنيا هم در داروهايي با اسامي تجارتي مثلMOODLINX® هست
به نظرم قرص x بنداز همینو میخواستی بشنوی دیگه![]()
کلا يک نظريه در علم روانپزشکي به تازگي (نه چندان) مطرح شده به اسم نظريه آمين هاي مغزي که اساسش بر اين پايه استواره که روحيات انسان وابسته به ميزان غلظت آمينهاي مغزي هست مثلا همونطور که خودتون اشاره کردين سروتنين باعث افزايش آرامش و دوپامين باعث افزايش شادي ميشه ولي موارد زيادي از گزارشات پزشکي نشون داده که افراد زيادي در پي مصرف فلوکستين دست به خودکشي زدن (با وجود مصرف در حد دوز مجاز)که علل اون فقط در بعضي موارد بالا رفتن ميزان غلظت اين هورمون (سروتنين) بوده که اين مسئله نشون ميده که اين نظريه هنوز ناقص هست و عوامل متعدد ديگه اي هم در رروحيات انسان تاثير گذار هستن...
از طرفي مصرف اين دسته داروها هم همونطور که اشاره کردم مثل يک شمشير دولبه ميمونه که ممکنه در مواردي باعث بالا رفتن غلظت اين هورمونها بيش از حد مجاز بشه که ميتونه اثرات مخرب زيادي داشته باشن به همين دليل بيماراني که اين داروهارو مصرف ميکنن از نظر وضعيت روحي بايد دائما تحت نظر يک مشاور و روانشناس باليني قرار بگيرن و وضعيت روحي و جسمي اونها مانيتور بشه به نظر من بهترين راه دست پيدا کردن به شادي و آرامش پايدار در زندگي بالا بردن توان جسمي و تمرکز با ورزش و دور کردن ذهن از مسائل آزار دهنده هست نه به طور مصنوعي با قرص و دارو مگر در شرايطي که واقعا احتياج باشه.
اين راه كار فعلا به نظر من جوابگو نيست بهتره روش هاي داروهاي رو دنبال كنيمبه نظر من بهترين راه دست پيدا کردن به شادي و آرامش پايدار در زندگي بالا بردن توان جسمي و تمرکز با ورزش و دور کردن ذهن از مسائل آزار دهنده هست
من العان روزانه 40 ميلي گرم فلوكستين مصرف ميكنم اكثر روزا خواب آلودگي دارم ممكنه در حال اور دوز شدن باشم؟
فلوكستين در اكثر افراد بيخوابي مياره و در عده كمي خواب الودگي ميتوني با مشورت پزشك داروي سازگارتري مصرف كني
اوردوز به اين نميگن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)