لطفا این جمه را برای من ترجمه کنید
Use S/PDIF IN feature only when your device has digital output function.
لطفا این جمه را برای من ترجمه کنید
Use S/PDIF IN feature only when your device has digital output function.
فکر کنم بشه:
استفاده کنید ازپر اس یا پی دی آی اف فقط وقتی که دستگاهای سخت افزاری شما دیجیتالی باشند اون وقت میتونید پررو دربیارید با قطع کنید
ایول..............
خیلی ببخشید ها ولی من که از ترجمه شما چیزی نفهمیدم بشتر من میخوام بدونم output به معنای خروجی در این جمله چه معنی داره
یعنی باز کردن یا کشیدن یا جدا کردن دستگاههای سخت افزارییا همون دیجاتلی هارو رو فقط بااستفاده از اس یا پس یا پی دی اف انجام دهید[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
بزنشون تو
کد:
خودش برات ترجمه مي كنه!!!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
وقتی وسیله ی شما تابعیت خروجی دیجیتال دارد فقط از ویژگی s/pdif in استفاده کنید
از S/PDIF IN هنگامی استفاده کنید که دستگاه شما قابلیت خروجی دیجیتال داشته باشد !
ممنون
یعنی اینکه من میتونم کابل خروجی s/pdif گرافیک رو به این سوکت Spdif - in بروی مادربرد وصل کنم و صدا وتصویر رو هم زمان بر روی کابل HDMI انتقال دهم چون توی دفترچه مادربرد نوشته که این کابل باید به S/pdif - out وصل بشه موندم چکار کنم
ممنون مشکلم رفع شد![]()
بابا این چه ترجمه ای
S/PDIF مخفف Sony/Philips Digital Interface است
این درگاه درگاه اتصال وردی دیجیتال صداست یعنی اگر شما دستگاه پخش موزیک یا ----- یا .. داشته باشید که خروجی دیجیتال صدا داشته باشه میتونید به این در گاه وصل کنید .
ببخشید بعد از این که مشکلتون حل شد جواب دادم ، من الان این تاپیکو دیدم.
اما درستش این بود که شما وقتی فهمیدی این درگاه ماله چیه اینجا مینوشتی که دیگرانم که همچین سوالی دارن از تجربه شما استفاده کنن ، حالا من به جای شما نوشتم.
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)