تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: عدم دسترسی به درایو f و دستور فرمت آن

پروفشنال mummified's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

14 عدم دسترسی به درایو f و دستور فرمت آن

درایو f سیستم یکی از دوستانم با مشکل عدم سطح دسترسی به فایلها مواجه شده و اصلاً نمیشه به فایلهاش دسترسی داشت.
    یعنی وقتی میخوای اجراشون کنی با ارور "Access is Denied" مواجه میشید و پیغامی میاد مبنی بر اینکه حتماً باید درایو F رو فرمت کنید.
    من تمام سطح دسترسی ها رو بررسی کردم و همه چیز نرمال نرمال بود. و فکر میکنم کار ویروس یا تروجان باشه.
    ممنون میشم اگر در این مورد راهنمائیم کنید.
    با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

درایو f سیستم یکی از دوستانم با مشکل عدم سطح دسترسی به فایلها مواجه شده و اصلاً نمیشه به فایلهاش دسترسی داشت.
    یعنی وقتی میخوای اجراشون کنی با ارور "Access is Denied" مواجه میشید و پیغامی میاد مبنی بر اینکه حتماً باید درایو F رو فرمت کنید.
    من تمام سطح دسترسی ها رو بررسی کردم و همه چیز نرمال نرمال بود. و فکر میکنم کار ویروس یا تروجان باشه.
    ممنون میشم اگر در این مورد راهنمائیم کنید.
    با تشکر
    دكمه جستجو اينطور مواقع بدرد ميخوره : دي
    بفرمائيد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مشكل شما وجود ويروس autorun در داخل درايو و احتمال آلودگي به Autoplay.exe هست . برنامه زيرو اجرا كن و كليد Auto Remove رو بزن و يكبار Log Off كن .

کد:

5. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

10 Autorun Autoplay Remover

ویروسی باعث این کار می شود که چندان خطرناک نیست و تنظیمات Registry ویندوز را دستکاری می کند. ویروس های بسیاری هستند که فقط در ارزش گذاری های Registry ویندوز اثر می گذارند و آن را دستکاری می کنند و گاهاً باعث ایجاد اختلال در عملکرد طبیعی بخش هایی از ویندوز می شوند.
    اینگونه خرابکاری ها نیازی به نصب مجدد ویندوز ندارد و تنها مشکل اینجاست که بفهمیم ویروس چه مسیری را حرکت کرده است زیرا یافتن Registry تغییر یافته توسط ویروس کار چندان ساده ای نیست. پس از پیدا کردن این مسیر تنها کافیست اعداد ارزش گذاری را که توسط ویروس تغییر کرده اند به حالت اول باز گردانیم.
    برنامه ای وجود دارد با حجم بسیار کم که از
    کد:
    می توانید آن را دریافت کنید. این برنامه همه کار را خودش انجام می دهد. پس از اجرای برنامه به هیچ چیز دست نزنید و فقط منتظر پیام Done باشید. سپس کامپیوتر خود را Restart کنید.
    بدیهی است که اگر ویروس همچنان در سیستم شما باقی مانده باشد فعالیت خواهد کرد و مشکل را تکرار خواهد نمود. بنابراین لازم است سیستم خود را با یک آنتی ویروس قوی که تمام به روز رسانی ها را دارد Scan نمائید.
    موفق باشید.
    منبع :
    ---------.com/Answer/Answer58.html

7. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •