تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: اضافه شدن نا گهانی زبان روسی

داره خودمونی میشه Unknownlive2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض اضافه شدن نا گهانی زبان روسی

با سلام من در زمانی که در نت داشتم گشت می زدم ناگهانی دیدم اون پایین در Language Bar زبان روسی در کنار فارسی و انگلیسی اضافه شده هرچند برام عجیب بود اما رفتم در Region که برش دارم دیدم روسی نیست در واقع اون پایین هر 3 سزبان هست اما در تنظیمات تنها فارسی و انگلیسی را مشاهده می کنید حتی زبان فارسی را پاک کردم و انگلیسی را دو بار اضافه کردم اما تغیری نکرد اوضاع و این زبان داره اذیتم می کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بابا روسی که زبان باحالیه خوب بزار همونجا باشه چه کارش داری؟
    میتونی بخاطر اون زبان روسی رو یاد بگیری که الکی اونجا نباشه ، به یه دردت بخوره.
    اما در کل برو تو Region زبان روسی رو اول اضافه کن بعد دوباره حذف کن شاید درست شد.اگرم نشد همون برو زبان روسی یاد بگیر (زبان خوبیه.).

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه عکس از Region ت بذار...

یکی یکی زبان ها رو پاک کن و زبان های دیگه ای جایگزینش کن...مثلا اول فارسی رو پاک کن بعد یه زبون دیگه مثلاً آلمانی رو اضافه کن بعد انگلیسی رو پاک کن و فرانسوی رو اضافه کن و OK کن واز Region بیا بیرون (خواستی یه ریستر بزن!) دوباره این زبون ها رو پاک کن و فارسی و انگلیسی اضافه کن...
    Last edited by cdp; 12-02-2010 at 04:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بابا روسی که زبان باحالیه خوب بزار همونجا باشه چه کارش داری؟
    میتونی بخاطر اون زبان روسی رو یاد بگیری که الکی اونجا نباشه ، به یه دردت بخوره.
    اما در کل برو تو Region زبان روسی رو اول اضافه کن بعد دوباره حذف کن شاید درست شد.اگرم نشد همون برو زبان روسی یاد بگیر (زبان خوبیه.).
    همین کم مونده برم زبون این خائن ها را اضافه کنم که یک عمر تو تاریخ ملتمون را سوریس کردن فقط US

---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

راستی اساتید همونطور که خودش اضافه شد خودش هم رفت و پاک شد !!!!!!!!!! چه کنم ! مگه می شه !!! به خدا یهو اومد یهو رفت یعنی چی ؟؟؟؟ زبون روس هم مثل خودشون مزخرفن

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

همین کم مونده برم زبون این خائن ها را اضافه کنم که یک عمر تو تاریخ ملتمون را سوریس کردن
    حالا چرا اینقدر عصبانی هستی !!!
    -----------------------------------------
    توی نت داشتی چیکار میکردی که این اومد...
    اون لحظه برنامه ای رو باز نکردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

همین کم مونده برم زبون این خائن ها را اضافه کنم که یک عمر تو تاریخ ملتمون را سوریس کردن فقط US

---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

راستی اساتید همونطور که خودش اضافه شد خودش هم رفت و پاک شد !!!!!!!!!! چه کنم ! مگه می شه !!! به خدا یهو اومد یهو رفت یعنی چی ؟؟؟؟ زبون روس هم مثل خودشون مزخرفن

ببین احترام خودتو نگه دارها وگرنه کلامون میره توهم
    اصلا همون بهتر که زبان روسی به سیستمت اضافه شد همین الا هم دعا میکنم برای همیشه این زبان رو سیستمت بمونه .

(من عاشق روسیه، استرالیا و زبان روسی هستم یه بار دیگه به یکی از اینا توهین کنی با این بار میشه دو بار.)

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض سخن آخر

ببین احترام خودتو نگه دارها وگرنه کلامون میره توهم
    اصلا همون بهتر که زبان روسی به سیستمت اضافه شد همین الا هم دعا میکنم برای همیشه این زبان رو سیستمت بمونه .

(من عاشق روسیه، استرالیا و زبان روسی هستم یه بار دیگه به یکی از اینا توهین کنی با این بار میشه دو بار.)
    هر چند بار دلت می خواد بشمار و شمارش کن اما من با کشوری که تو تاریخ بهمون بالاترین خیانت را کرده و الان هم با چباول ما برای راکتور هسته ای داره ادامه می ده نفرت دارم با کشوری که تمام تجهیزات صد ماهواره ای را به ایران می ده و نه اگنار مردم دارن زندگی می کنن و چه بلاهای سرشون می یاد من کاری به تو ندارم هم چین می گی من انگار خدای ببین تو که هیچ تموم دنیا هم که جلوم باشن هرکاری هم بکنن این حرف منه ببین من مشکل و کاری با مردم های خوبش ندارم اما با تمام سیاست مداراش و تمام مردمانی که ضد مردم ایران باشن مشکل دارم نه تنها روس هر کشوری منتها روس دیگه الم داره تو هم هرکاری می خواهی بکن قابل توجه که زبونشون در کم تر از 1 دقیقه بعد با یک ریست رفت و امید وارم رزیم استبدادیشون هم بره من مشکل با مردمانی صلح دوست و سالم و شریف دنیا ندارم اما با تمام مردم و دولت مردان و حامیان انهای که ضد ایرانی(البته ایرانی اصیل نه عرب و اجم) نفرت دارم و تو اهم تکلیف خودتو مشخص کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •