امروز مي خواهم اموزشي رو خدمت شما معرفي کنم که اخيرا مورد نياز همه شده در اين اموزش شما کار با نرم افزار هاي قفل شکن و تعداد کمي نرم افزار قفل گذار رو به صورت حرفه اي اموزش ميبينيد.
که کار شما رو از قبل که هيچ اطلاعاتي در اين زمينه نداشته ايد يا اگر هم داشته ايد ناقص بوده و يا اگر هم کامل به نکاتي دست ميابيد که تا حالا در هيچ جايي ذکر نشده است
اين اموزش به صورت تصويري و در جاهايي که لازم هست به صورت اينتر اکتيو , تا کار شما دوستان رو براي اموزش راحت تر پيش ببرد
همونطور که از اسم اين اموزش نمايان هستش مبحث هاي زيادي در رابطه با شکستن قفل هاي نرم افزاري و سخت افزاري هستش و به صورت اموزش کامل و اکثر نرم افزار هاي قفل شکن مانند
Alcohol 120,Blind Write,Blind Read,Clone CD, Isu Buster,Ultra Iso,Ddump, Clony Xxl و ...
نرم افزار هاي زيادي در اين 2 سي دي اموزش داده شده هست
سي دي 1 شامل اموزش نرم افزار هاي ذکر شده و سي دي 2 شامل خود نرم افزرا ها هست
علاوه بر اموزش ها نرم افزار هاي رايت سي دي و قفل گذار سي دي, شبيه ساز, هر چيزي که راجب سي دي و دي وي دي هستش هم در داخل اين پکيج قرار داده شده ,توسط خودم ميباشد.
نکته:
چون اين اموزش بر ميگرده به 2 پيش و نرم افزار هاي اموزش داده شده هم قديمي بودن من خودم سي دي رو ويرايش کردم و علاوه بر نرم افزرا هاي ورژن قديمي ,نرم افزرا هاي ورژن جديد و به روز رو در داخل سي دي گنجاندم,
تا کار براي شما دوستان و کاربران سایت ( ----------.com) راحت و راحت تر کرده باشم
اميدوارم اين اموزش مورد قبول شما دوستان قرار بگيرد و در جهت صحيح مورد استفاده قرار گيرد
با تشکر
کرک شده توسط
SorrowRock
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید