تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما از کدام آنتی ویروس استفاده می کنید؟

راي دهنده
118. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avira

13 11.02%
  • Symantec

6 5.08%
  • Norton

9 7.63%
  • Kaspersky

46 38.98%
  • Avast

16 13.56%
  • Nod32

27 22.88%
  • Macfee

4 3.39%
  • Panda

3 2.54%
  • Avg

3 2.54%
  • bitdefender

6 5.08%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: بهترین آنتی ویروس!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه asbfrooshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    به تو چه فضول

12 بهترین آنتی ویروس!!!!

با سلام
    من هر آنتی ویروسی می ریزم هر کدام از آنها یک ویروس پیدا می کند.
    کار های زیادی هم نمی کنم که بگم سیتم آلوده شود.
    حالا به نظر تون بهتر آنتی ویروس کدام هست که روی سیستم بریزم.
    من خودم شخصا کسپر سکی را قبول دارم و win39 را پیدا نمی کنه فقط
    سیمانتیک ان را پیدا کرد.
    Last edited by asbfrooshan; 11-02-2010 at 09:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه asbfrooshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    به تو چه فضول

12

این سایت این ماه را avast را اول avg را دوم avira را سوم مشخص کرده....................

کد فعال نشد!!!!!!!!!!!!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این سایت این ماه را avast را اول avg را دوم avira را سوم مشخص کرده....................

کد فعال نشد!!!!!!!!!!!!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اولا این سایت به ترتیب حروف انگلیسیه
    شما توجهکن AVAST AVIRA AVGهمشون اولشون aاست
    بعدش همBIT DEFENDER هست پس شم میزان دقت رو بالا ببر

4. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا هر جا بحث بهترین آنتی ویروس میشه افسوس میخورم که چرا ما سعی نمیکنیم کمی اطلاعاتمون رو بالاتر ببریم تا شاید روزی برسه که دنبال آولین آنتی ویروس که در سایت های مختلف تعیین رتبه میکنند نباشیم بلکه دنبال آنتی ویروسی باشیم که بهترین برای سیستم ما باشه.

فکر میکنید چند درصد از مردم کار کردن با فایروال های حرفه ای مانند OutpostPro, COMODO یا OnlineArmor رو بلدند؟ چند درصدشون میتونند توسط همین فایروال ها کاری کنند که مثلا فایرفاکس نتونه به پورت 1900 وصل بشه.

چند درصد از مردم میتونند واقعا با Behavior Blocker کسپرسکی کار کنند. خیلی ها اصلا نمیدونند چیه و به چه دردی میخوره.

حالا گیرم همین کسپرسکی و یا همین فایروال ها در همه سایت هایی که تست انجام میدند اول بشدند. آیا این نشون میده که چون اول شده بهترین برای شماست؟ ما فقط آمار و ارقام رو در نگاه اول میبینیم اما وقتی کمی زومتون رو در مورد نتایج این تست ها بیشتر کنید متوجه میشید که کسپرسکی در شرایطی اول میشه که حرفه ای ترین افراد با بهترین و پیشرفته ترین تنظیمات کسپرسکی تونستند این نتیجه رو بدست بیارند نه با تنظیمات اتوماتیکی که اکثرا موقع نصب همون رو انتخاب میکنند و برای اینکه به خیال خودشون کسپرسکی پیغامهاش کمتر بشه و نره رو اعصاب اون رو میزارن روی Trusted. همین مثال در مورد اکثر آنتی ویروسها و فایروال ها وجود داره.

بهترین آنتی ویروس اول خودمونیم نه نرم افزاری که بهمون بگه این خوبه و این بده و در مرحله دوم آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی دیگه میتونند کمک کننده باشند.

در ضمن تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها وجود داره. اگر این تاپیک قفل شد میتونید بحث رو در ادامه تاپیک اصلی انجام بدید.

6. 9 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نمیدونم چرا هر جا بحث بهترین آنتی ویروس میشه افسوس میخورم که چرا ما سعی نمیکنیم کمی اطلاعاتمون رو بالاتر ببریم تا شاید روزی برسه که دنبال آولین آنتی ویروس که در سایت های مختلف تعیین رتبه میکنند نباشیم بلکه دنبال آنتی ویروسی باشیم که بهترین برای سیستم ما باشه.

فکر میکنید چند درصد از مردم کار کردن با فایروال های حرفه ای مانند OutpostPro, COMODO یا OnlineArmor رو بلدند؟ چند درصدشون میتونند توسط همین فایروال ها کاری کنند که مثلا فایرفاکس نتونه به پورت 1900 وصل بشه.

چند درصد از مردم میتونند واقعا با Behavior Blocker کسپرسکی کار کنند. خیلی ها اصلا نمیدونند چیه و به چه دردی میخوره.

حالا گیرم همین کسپرسکی و یا همین فایروال ها در همه سایت هایی که تست انجام میدند اول بشدند. آیا این نشون میده که چون اول شده بهترین برای شماست؟ ما فقط آمار و ارقام رو در نگاه اول میبینیم اما وقتی کمی زومتون رو در مورد نتایج این تست ها بیشتر کنید متوجه میشید که کسپرسکی در شرایطی اول میشه که حرفه ای ترین افراد با بهترین و پیشرفته ترین تنظیمات کسپرسکی تونستند این نتیجه رو بدست بیارند نه با تنظیمات اتوماتیکی که اکثرا موقع نصب همون رو انتخاب میکنند و برای اینکه به خیال خودشون کسپرسکی پیغامهاش کمتر بشه و نره رو اعصاب اون رو میزارن روی Trusted. همین مثال در مورد اکثر آنتی ویروسها و فایروال ها وجود داره.

بهترین آنتی ویروس اول خودمونیم نه نرم افزاری که بهمون بگه این خوبه و این بده و در مرحله دوم آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی دیگه میتونند کمک کننده باشند.

در ضمن تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها وجود داره. اگر این تاپیک قفل شد میتونید بحث رو در ادامه تاپیک اصلی انجام بدید.
    .................................................. .................................................. ................
    دمت گرم بابا حرف دل منو زدی شما ............من خودم نمایندگی فروس فلان آنتی ویروس رو دارم اما همیشه می گم که آنتی ویروس رو بر اساس کاری که با پی سی می کنید انتخاب کنید نه تست های انجام شده در خارج و سایت های دیگه ................. ممکنه یه ویروسی توی ایران باشه که توی خارج از ایران اصلا ویروس نباشه یا وجود نداشته باشه ( مثل همین کیجن های خودمون )
    بنابراین آنتی ویروسی بهترینه که بهترین برای سیستم من باشه ..........

8. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سپاس از توضیحات ارزشمند شما،

راستش اگر لطف می فرمودید و بر اساس توضیحات بالا یک جمع بندی در خصوص آنتی ویروسهای رایج می فرمودید واقعا لطف بزرگی در حق تمام بچه های این گروه میکنید.

با سپاس

10. این کاربر از reza.mansori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سپاس از توضیحات ارزشمند شما،

راستش اگر لطف می فرمودید و بر اساس توضیحات بالا یک جمع بندی در خصوص آنتی ویروسهای رایج می فرمودید واقعا لطف بزرگی در حق تمام بچه های این گروه میکنید.

با سپاس
    استفاده از ابزار های حرفه ای برای امنیت کاربرای معمولی و خانگی متاسفانه در ایران جا افتاده
    بعضی از کاربران این فورم هم متاسفانه جذب تبلیغات شرکت هایی که دارند این ضد ویروس ها رو میفروشند شدند و مدام از خرید انتی ویروس میگند
    اما میشه به جای استفاده غیر قانونی از آنتی ویروس های حرفه ای و سنگین (که قدرت این نرم افزار ها رو کاهش میده) و یا خرید اونها و پول خرج کردن الکی از ضد ویروس های رایگان استفاده کرد که برای دفاع از سیستم های خانگی کفایت میکنه.... 

12. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

دوستان درست میگن من اوایل از نود 32 استفاده میکردم . بعدش از اویرا و بعد کسپر اسکای و الانم avast روی سیستم من آواست از همه بهتر جواب داده همین این که رایگانه و تا یه سال هیچ دردسری نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض

دوستان درست میگن من اوایل از نود 32 استفاده میکردم . بعدش از اویرا و بعد کسپر اسکای و الانم avast روی سیستم من آواست از همه بهتر جواب داده همین این که رایگانه و تا یه سال هیچ دردسری نداره.
    تأیید میشه

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

avast 5 home خیلی آنتی ویروس خوبیه ولی من نتونستم در کنارش از فایروال comodo استفاده کنم . چون باعث غیر فعال شدن همه ی شیلدهای برنامه از جمله network shield و web shield میشه. لطفا راهنمایی کنید ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •