سلام .
ديدم تو اين سايت اگه سئوال پرسيده بشه واقعا جواب داده ميشه ! گفتم حالا كه اينطوره هر سئوالي دارم بپرسم تا مشكلاتم حل بشه . ممنون از كاربراي خوب اين سايت .
من دقيقا نميدونم چند وقته ولي زياد نيست كه تو قفسه سينه ام به خصوص وسط و سمت چپ احساس درد و سوزش و بعضي مواقع فشار حس ميكنم كه اين درد به ناحيه كمرم درست همونجا ( يعني پشت قفسه سينه ) هم كشيده شده . جديدا درد دست چپ و بازو و شانه و گردن و مواقعي هم فك بهش اضافه شده .
تنگي نفس هم دارم كه بعضي مواقع شديد و ناگهاني هم ميشه كه همراهش ضربانم به طرز وحشتناكي ميره بالا ! طوري كه مجبورم هر چند ثانيه يه بار يه نفس عميق بكشم كه زماني كه شديده اين كار هم جواب نميده . البته اين تنگي نفس از خيلي وقت پيش بوده ولي الان بيشتر شده . فشارم هم پايينه آخرين بار كه گرفتم روي 8 يا 9 . ضربان هم دقيق نميتونم بگم آخه خيلي وقته نگرفتم ولي آخرين بار 90 تا بود .
يه چيز ديگه هم بگم نميدونم ربط داره يا نه ؟! و اون اينه كه من دست و پاهام هميشه سرد سرده . طوري كه هيچكس نميتونه بهم دست بزنه !!!!! ولي خودم خيلي سرماش رو حس نميكنم ! ولي فقط دست و پاهامه و بقيه جاهام اينطور نيست .
بعضي مواقع هم حس ميكنم رگهاي مچ و ساعد دست چپم در حال انفجارن !! طوري كه انگار داره بهشون از داخل فشار مياد !! كه مجبور ميشم با مشت بزنم روي دستم تا دردش آروم بشه !! دكتر هم تا حالا نرفتم چون توي نت زياد خوندم كه مثلا يه نفر قفسه سينه اش درد ميكرده ولي رفته دكتر گفته چيزي نيست . واسه همين هم فعلا موندم چيكار كنم ؟!!! ولي اين دردها زياد اذيت ميكنن مخصوصا اون تنگي نفس كه موقع خواب هم بيشتر ميشه .
حالا ميخواستم ببينم كسي ميدونه كه اين دردا براي چيه ؟ آيا واقعا مشكلي هست ؟