منظور از کلمه ای که در پایین نوشتم چیه ؟
warez p2p
در ضمن تا اونجایی که من فهمیدم احتمالا یه جور پروتکل میباشد !
( واقعا کشفی است بزرگ)
منظور از کلمه ای که در پایین نوشتم چیه ؟
warez p2p
در ضمن تا اونجایی که من فهمیدم احتمالا یه جور پروتکل میباشد !
( واقعا کشفی است بزرگ)
این برنامه یه برنامه p2p هست مثل kaaza یا limewire یا bearshare که معمولا تو سایتهای کرک ازش استفاده میشه برای پیدا کردن کرک برنامه هایی که شاید براحتی نشه کرکشونو پیدا کرد
البته من تا همین حد میدونم و از دوستانی که اطلاعاتشون کامل هست خواهش میکنم که مارو بیشتر راهنمایی کنن
ebinem173 جون
از شما ممنونم
اگه میشه کسایی که اطلاعات بیشتری در این مورد دارند یه راهنمایی بکنند
دقیقا همین یعنی ما از این طریق میتونیم از اطلاعاتی که در رایانه دیگران که از این برنامه استفاده میکنن هست استفاده کنیم و همینطور دیگران از اطلاعات درون رایانه ما.
اينم برای تکميل فرمايشات دوستان، p2p = peer to peer يا به قول ويکيپديا همتا به همتا!
و يه نکته ديگه اينکه هرکی هرچی رو که خودش مايل باشه SHARE ميکنه... کاملاً دست خود طرف هست
موفق باشيد
ممنونم از همتون
برم ویکی پدیا رو بخونم ببینم چی میشه !
با برنامه Warez یکی از استادهای ما که باهاش کار کرده بود می گفت که یجور دانلود منیجر هستش
داتلود منیجر نه ، یه برنامه که میشه باهاش فایلهاتو به اشتراک بزاری و اونایی که از این برنامه استفاده میکنن بتونن از فایلهای به اشتراک گذاشته تو استفاده کنن و بکهکس تو هم از مال اونا ، اگه به غیر از دایال آپ باشی عالین، میتونی تمام آهنگها و فیلمها و برنامه های جدید رو به رایگان دانلود کنی .
همون طور كه دوستان گفتن كلا P2P به برنامه هایی گفته میشه که توسط اونا میتونی فایل هات رو با بقیه کسایی
که دارن از همون برنامه P2P استفاده میکنن به اشتراک بزاری تا هم تو بتونی فایل های اونا رو دانلود کنی ، هم اونا
بتونن واسه تو رو دانلود کنن
در کل چیز خیلی توپیه . من به شخصه از برنامه emule استفاده میکنم ، سرعت دانلودش وحشتناکه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)