تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 46

نام تاپيک: چند دلیل بیارید که AMD Phenom II X4 965 نخرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض چند دلیل بیارید که AMD Phenom II X4 965 نخرم.

سلام

قصد خرید یک سیستم جدید رو دارم. واقعیتش اینه که من تا به حال 7 کامپیوتر خریده ام که پردازنده همشون اینتل بوده. از Pentium II تا Pentium D سری 900 .
    الان می خوام کار کردن با یک سیستم مجهز به پردازنده AMD رو هم تجربه کنم. خودم تا حدودی در این مورد تحقیق کرده ام. پردازنده Phenom II X4 965 به عنوان قدرتمندترین پردازنده AMD در تست های TomsHardware کارایی بهتری نسبت به پردازنده Q9550 داشته. تا جایی که من اطلاع دارم در بین پردازنده های نسل قبلی اینتل Q9550 قویترین پردازنده ایست که قیمتی قابل رقابت با فنوم 965 داشته باشه (در حال حاضر قیمت این پردازنده 20 الی 50 هزار تومان بیشتر از فنوم هست). در 20 تست از تست های TomsHardware فنوم کارایی بیشتری داشته در مقابل Q9550 در 8 تست بهتر بوده. کارایی Q9550 در تست های موفقیت آمیزش تقریبا 11 درصد بیشتر از فنوم بوده.
    در مقایسه با Core i5 750 پردازنده AMD در 11 تست پیروز بوده و در 17 تست شکست خورده. البته Core i5 750 به طور میانگین به میزان 15 درصد کارایی بیشتری در تست های موفقیت آمیزش داشته که از نظر من چشمگیر نیست چون قیمت تمام شده برای خرید این پردازنده و برد مخصوصش در حال حاضر تقریبا 40 درصد بیشتر از هزینه خرید فنوم هست.
    پس اگر این نتیجه گیری درست باشه که فنوم از نظر کارایی در مقابل پردازنده های هم رده خودش از نسل قبلی و جدید اینتل کم نمیاره، چه دلیل دیگری می تونه من رو از خرید پردازنده فنوم منصرف کنه؟؟؟

تنها نکته منفی که خودم متوجه اون شدم مصرف بالای فنوم هست. مصرف فنوم 45 وات بیشتر از Q9550 و i5 هست. این مساله می تونه مشکل ساز بشه؟؟؟ در این صورت حرارت پردازنده و در نتیجه صدای فن بالا نمی ره؟ من اصلا دوست ندارم از کیس صدای جاروبرقی بیاد چون موقع کار کردن نیاز به تمرکز دارم.

---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

کیفیت ساخت پردازنده های AMD در چه حدیه؟ از این نظر با اینتل برابری می کنه؟ مشکلاتی مثل گرم شدن و هنگ کردن و ... در نسل جدید پردازنده های AMD رفع شده؟

ممنونم.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

قصد خرید یک سیستم جدید رو دارم. واقعیتش اینه که من تا به حال 7 کامپیوتر خریده ام که پردازنده همشون اینتل بوده. از Pentium II تا Pentium D سری 900 .
    الان می خوام کار کردن با یک سیستم مجهز به پردازنده AMD رو هم تجربه کنم. خودم تا حدودی در این مورد تحقیق کرده ام. پردازنده Phenom II X4 965 به عنوان قدرتمندترین پردازنده AMD در تست های TomsHardware کارایی بهتری نسبت به پردازنده Q9550 داشته. تا جایی که من اطلاع دارم در بین پردازنده های نسل قبلی اینتل Q9550 قویترین پردازنده ایست که قیمتی قابل رقابت با فنوم 965 داشته باشه (در حال حاضر قیمت این پردازنده 20 الی 50 هزار تومان بیشتر از فنوم هست). در 20 تست از تست های TomsHardware فنوم کارایی بیشتری داشته در مقابل Q9550 در 8 تست بهتر بوده. کارایی Q9550 در تست های موفقیت آمیزش تقریبا 11 درصد بیشتر از فنوم بوده.
    در مقایسه با Core i5 750 پردازنده AMD در 11 تست پیروز بوده و در 17 تست شکست خورده. البته Core i5 750 به طور میانگین به میزان 15 درصد کارایی بیشتری در تست های موفقیت آمیزش داشته که از نظر من چشمگیر نیست چون قیمت تمام شده برای خرید این پردازنده و برد مخصوصش در حال حاضر تقریبا 40 درصد بیشتر از هزینه خرید فنوم هست.
    پس اگر این نتیجه گیری درست باشه که فنوم از نظر کارایی در مقابل پردازنده های هم رده خودش از نسل قبلی و جدید اینتل کم نمیاره، چه دلیل دیگری می تونه من رو از خرید پردازنده فنوم منصرف کنه؟؟؟

تنها نکته منفی که خودم متوجه اون شدم مصرف بالای فنوم هست. مصرف فنوم 45 وات بیشتر از Q9550 و i5 هست. این مساله می تونه مشکل ساز بشه؟؟؟ در این صورت حرارت پردازنده و در نتیجه صدای فن بالا نمی ره؟ من اصلا دوست ندارم از کیس صدای جاروبرقی بیاد چون موقع کار کردن نیاز به تمرکز دارم.

---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

کیفیت ساخت پردازنده های AMD در چه حدیه؟ از این نظر با اینتل برابری می کنه؟ مشکلاتی مثل گرم شدن و هنگ کردن و ... در نسل جدید پردازنده های AMD رفع شده؟

ممنونم.
    من جای شما بودم corei5 میگرفتم

3. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصرفش 125 وات و 140 وات هست و درسته که کمی مصرفش بیشتر از 9550 هست ولی پردازنده ایه با سوکت AM3 که بعدا جای ارتقا هم داره.در مورد صداش نمیتونم چیزی بگم چون من اصلا با کولر خودش استفاده نکردم و دارم از tunq tower استفاده میکنم ولی اینو میدونم که اگر تهویه کیس خوب باشه توی فول لود ها از 55 درجه بالاتر نمیره ولی خب به هر حال صدای فنش توی اون دما کمی بالا میره چون به 5500 دور و 6000 دور میرسه برای اینکه یک سیستم سایلنت داشته باشید بهتره از کولرهای حرفه ای تر استفاده کنید.
    کیفیت ساخت پردازنده هم خیالتون راحت باشه خود من الان چند ماهه که سیستم 24/7 روشنه و تازه اورکلاک هم شده و مشکلی تا به حال نبوده و از این نظر کاملا با اینتل برابره و هیچ تفاوتی بینشون نیست.
    اون مشکل دما هم خیلی وقته که حل شده و حتی در پردازنده های athlon 64 هم نبود اون مشکلی که فرمودید بیشتر توی سری athlon XP بود.
    و یکی دیگه از دلایلی که میتونه شمارو در خرید AMD ترغیب کنه قیمت مناسب مادربوردهای با سوکت AM3 هست که با بوردهای p55 و x58 تفاوت قیمتش زیاده.

5. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چرا؟ می تونید دلایل قانع کننده ای ذکر کنید؟
    چرا برای یک برتری جزئی باید 40 درصد پول بیشتری خرج کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مصرفش 125 وات و 140 وات هست و درسته که کمی مصرفش بیشتر از 9550 هست
    البته به نظر کم نمیاد. مصرفش 45 وات و با عبارتی تقریبا 50 درصد بیشتره.

در مورد صداش نمیتونم چیزی بگم چون من اصلا با کولر خودش استفاده نکردم و دارم از tunq tower استفاده میکنم ولی اینو میدونم که اگر تهویه کیس خوب باشه توی فول لود ها از 55 درجه بالاتر نمیره ولی خب به هر حال صدای فنش توی اون دما کمی بالا میره چون به 5500 دور و 6000 دور میرسه برای اینکه یک سیستم سایلنت داشته باشید بهتره از کولرهای حرفه ای تر استفاده کنید.
    قیمت tunq tower چنده؟ حرارت i5 750 و Q9550 در فول لود چقدره؟
    البته منظورم این نبود که فن اصلا صدا نداشته باشه. منظورم این بود که صداش در حد آزار دهنده نباشه و موقع مطالعه و کدنویسی تمرکز آدم رو از بین نبره.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی شما کاربردتون بیشتر بازیه؟
    اگر هست
    ببینید الان phenomII 965 میتونه تمام بازیارو بالای 60 فریم اجرا کنه پس به نظر من چه کاریه که پول اضافه بدیم برای i5 و همینطور برای بردهای گرونتره i5 نسبت به am3

9. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در کاربردهای معمولی و گیم انتخاب 965 نسبت به I5 750 برتری داره (البته مطلق نمی تونم بگم چون در بازیهای دو رشته ای I5 بهتر عمل می کنه و در بازهای 4 رشته ای 965)

در کاربردهای محاسباتی و رندرینگ I5 برتری داره

اما چیزی که انتخاب AMD را بهتر می کنه نه پردازنده بلکه سوکت هست

خوب تا حدود 6-5 ماه دیگه 6 هسته ایها واردبازار میشن و شما قادرید که اونها را روی سوکت AM3 سوار کنید

ولی بدلیل ضعف تکنولوژیکی بعید می دونم که 6 هسته ای ها با تکنولوژی 32NM قابلیت سوار شدن روی سوکت 1156 را داشته باشند و اگر هم تکنولوژی به 20NM برسه حدعقل 2.5 سال طول میکشه که بعید می دونم که سوکت 1156 از رده خارج نشده باشه

11. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

1-core i5 درکل کمی قویتره
    2-corei5 مصرفش خیلی کمتره
    3-قیمت corei5حدود 20000 تومان بیشتره(به نظر من تا اختلاف 15 تومان corei5 خرید بهتری هست)
    من تقریبا اینو قبول دارم

13. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی شما کاربردتون بیشتر بازیه؟
    اگر هست
    ببینید الان phenomII 965 میتونه تمام بازیارو بالای 60 فریم اجرا کنه پس به نظر من چه کاریه که پول اضافه بدیم برای i5 و همینطور برای بردهای گرونتره i5 نسبت به am3
    من بیشتر برنامه نویسی و وبگردی می کنم. با این حال اگر بازی خوبی مثل MW2 هم گیر بیارم، بازی هم می کنم.
    گاهی اوقات هم از کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه.ا.ی فیلم ضبط و تبدیل می کنم. کلا برای کار خاصی نمی خوام. می خوام سیستمی که می خرم همه فن حریف باشه.

مساله ای که وجود داره اینه که کارایی Core i5 750 به اندازه چشمگیری از فنوم بیشتر نیست. دوستان ادعا می کنند در رندر فایل های سه بعدی 750 برتره ولی من در تست های TomsHardware دیدم که فنوم در 3D Max عمل رندر رو حدود 9 ثانیه سریعتر از 750 انجام داده. (فنوم در 179 ثانیه و 750 در 188 ثانیه)

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

اما چیزی که انتخاب AMD را بهتر می کنه نه پردازنده بلکه سوکت هست

خوب تا حدود 6-5 ماه دیگه 6 هسته ایها واردبازار میشن و شما قادرید که اونها را روی سوکت AM3 سوار کنید

ولی بدلیل ضعف تکنولوژیکی بعید می دونم که 6 هسته ای ها با تکنولوژی 32NM قابلیت سوار شدن روی سوکت 1156 را داشته باشند و اگر هم تکنولوژی به 20NM برسه حدعقل 2.5 سال طول میکشه که بعید می دونم که سوکت 1156 از رده خارج نشده باشه
    کلا من به ارتقاء اهمیت نمی دهم و هر 12 ماه یا حداکثر 18 ماه یکبار کامپیوترم رو عوض می کنم.
    اگر این مورد و کارایی رو در نظر نگیریم فنوم چه مزایا و معایبی نسبت به i5 یا Q9550 داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

1-core i5 درکل کمی قویتره
    2-corei5 مصرفش خیلی کمتره
    3-قیمت corei5حدود 20000 تومان بیشتره(به نظر من تا اختلاف 15 تومان corei5 خرید بهتری هست)
    من تقریبا اینو قبول دارم
    بله. من هم قبول 750 نسبت به 965 کمی قویتره (در حدود 15 درصد)
    ولی به نظر شما عاقلانه است به خاطر 15 درصد کارایی بیشتر 40 درصد پول بیشتری بپردازیم؟ ( البته برای من مساله مالی در این حد زیاد هم مهم نیست. چون می خواهیم مقایسه کنیم این مساله اهمیت پیدا می کنه.)

مصرف کم 750 نظر من رو هم جلب کرده. این برتری در تولید حرارت هم تاثیر داره؟ کسی می تونه در این مورد یه منبع برای مقایسه معرفی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •