سلام
قصد خرید یک سیستم جدید رو دارم. واقعیتش اینه که من تا به حال 7 کامپیوتر خریده ام که پردازنده همشون اینتل بوده. از Pentium II تا Pentium D سری 900 .
الان می خوام کار کردن با یک سیستم مجهز به پردازنده AMD رو هم تجربه کنم. خودم تا حدودی در این مورد تحقیق کرده ام. پردازنده Phenom II X4 965 به عنوان قدرتمندترین پردازنده AMD در تست های TomsHardware کارایی بهتری نسبت به پردازنده Q9550 داشته. تا جایی که من اطلاع دارم در بین پردازنده های نسل قبلی اینتل Q9550 قویترین پردازنده ایست که قیمتی قابل رقابت با فنوم 965 داشته باشه (در حال حاضر قیمت این پردازنده 20 الی 50 هزار تومان بیشتر از فنوم هست). در 20 تست از تست های TomsHardware فنوم کارایی بیشتری داشته در مقابل Q9550 در 8 تست بهتر بوده. کارایی Q9550 در تست های موفقیت آمیزش تقریبا 11 درصد بیشتر از فنوم بوده.
در مقایسه با Core i5 750 پردازنده AMD در 11 تست پیروز بوده و در 17 تست شکست خورده. البته Core i5 750 به طور میانگین به میزان 15 درصد کارایی بیشتری در تست های موفقیت آمیزش داشته که از نظر من چشمگیر نیست چون قیمت تمام شده برای خرید این پردازنده و برد مخصوصش در حال حاضر تقریبا 40 درصد بیشتر از هزینه خرید فنوم هست.
پس اگر این نتیجه گیری درست باشه که فنوم از نظر کارایی در مقابل پردازنده های هم رده خودش از نسل قبلی و جدید اینتل کم نمیاره، چه دلیل دیگری می تونه من رو از خرید پردازنده فنوم منصرف کنه؟؟؟
تنها نکته منفی که خودم متوجه اون شدم مصرف بالای فنوم هست. مصرف فنوم 45 وات بیشتر از Q9550 و i5 هست. این مساله می تونه مشکل ساز بشه؟؟؟ در این صورت حرارت پردازنده و در نتیجه صدای فن بالا نمی ره؟ من اصلا دوست ندارم از کیس صدای جاروبرقی بیاد چون موقع کار کردن نیاز به تمرکز دارم.
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
کیفیت ساخت پردازنده های AMD در چه حدیه؟ از این نظر با اینتل برابری می کنه؟ مشکلاتی مثل گرم شدن و هنگ کردن و ... در نسل جدید پردازنده های AMD رفع شده؟
ممنونم.