تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: آسم

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض آسم

سلام به دوستان خوب
    پدر من مشکل آسم شدید داره به خصوص صبحها که از خواب بیدار میشه تنگی نفس شدید داره اسپری سالبوتامول ظاهرا دیگه بهش جواب نمیده بعضی وقتها من مجبور میشم بهش بتامتازون تزریق کنم تا حالش جا بیاد الان مدتی هست که فاصله این تزریقها کم شده و من حس میکنم داره اوضاعش بدتر میشه دکتر هم زیاد رفته ولی دکترهای این دوره زمونه (امیدوارم توهین نباشه) ظاهرا زیاد تو کارشون جدی نیستن چون همشون همون اسپری سالبوتامول و سالمترکس (سالمترول) و یک یا دو تا آمپول دگزامتازون و یا بتامتازون تو نسخه براش مینویسن پدرم مشکل دیگه ای به جز همین مسئله آسم نداره و سنش 58 سال هست میخواستم بدونم با توجه به وضعیتش که داره بدتر میشه و فاصله زمانی بین حمله هاش که داره کمتر و کمتر میشه بهتر هست چه کاری انجام بدیم!؟
    Last edited by *Alucard*; 10-02-2010 at 10:13.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

3

دکترهای این دوره زمونه (امیدوارم توهین نباشه) ظاهرا زیاد تو کارشون جدی نیستن
    متأسفانه حرفت کاملاً صحیحه و به نظر میاد دکترا هر چقدر بیشتر پول میگیرن کمتر واسه مریض وقت میزارن و اصلاً زیاد واسه شون مهم نیست...

بازم بهترین کار رفتن پیش یه دکتر متخصصه که اونم با این وضعیت بهتره از دوستان و آشنایان و همچنین دوستان اینجا و توی فورومای پزشکی (مثل ایران سلامت و غیره) کمک بگیری تا بتونی یه دکتر درست جسابی قدیمی پیدا کنی بری قشنگ معاینه کنه و یه راه حل درست حسابی به پدرت ارائه بده... با دکترای ساعتی و روزمزد درمونگاها و بیمارستانا به هیچ جای مناسبی نمیشه رسیده (متأسفانه).........

امیدوارم هرچه زودتر بتونی یه دکتر و راه حل خوب پیدا کنی... واقعاً آسم بد چیزیه... 
    Last edited by Cleeev; 10-02-2010 at 10:25.

3. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    پدر شما تو این مرحله از بیماری نیاز به استفاده ار یک کورتیکواسترویید استنشاقی مثل اسپری بکلومتازون هم داره.البته بسته به شدت بیماری شاید مدتی هم نیاز به استفاده از کورتون خوراکی باشه.
    در هرحال برای تخمین شدت بیماری باید به یک متخصص ریه و آلرژی مراجعه کنید

5. این کاربر از saniii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز
    آسم یک حساسیت شدید مجاری تنفسی می باشد که با حملات دوره ای تنگی نفس و سرفه بروز می کند . شدید شدن آسم به مرور زمان سیر طبیعی بیماری می باشد ولی عواملی مثل موادحساسیت زا داروها و عفونتهای تنفسی می توانند باعث شدید شدن آسم شوند. درمان آسم شامل مراحل متعددی می باشد که با توجه به شدت بیماری و پاسخ تست تنفس ( اسپیرومتری ) پزشک معالج تصمیم به درمان میگیرد . درمان اولیه برونکو دیلاتاتور ها مثل سالبوتامول می باشند ولی کورتیکو استروئید های استنشاقی و تزریقی و یا خوراکی در مراحل بعد می باشند . آنتی هیستامین ها و ترکیبات تئوفیلین نیز کمک کننده می باشند .
    در هر صورت تشخیص شدت بیماری و تصمیم گیری برای درمان به عهده پزشک فوق تخصص ریه می باشد و لاغیر و از مصرف بدون تجویز پزشک پرهیز نمایید..
    موفق باشید.

7. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دکترهای این دوره زمونه (امیدوارم توهین نباشه) ظاهرا زیاد تو کارشون جدی نیستن
    از موضوع دور میشیم اما یه چیزی اینجا بگم که:

حرف شما درسته اما در مورد پزشکهای ایرانی ،نه هر پزشکی برای مثال خیلی از پزشکها رو هم من دیدم که از جونشون مایه میزارند اما خوب تو هر شغلی هر جور ادمی پیدا میشه ...اما با کلمه ی دکترها مخالف هستم چون همه اینجور نیستند شاید 1/3ــشون اینجور باشند...

9. این کاربر از ardavan_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •