با سلام من يك ديكشنري ميخواستم كه بتونه متن رو دقيق ترجمه كنه چه فارسي به انگليسي و چه انگليسي به
فارسي رو بتونه ترجمه كنه .
با تشكر
با سلام من يك ديكشنري ميخواستم كه بتونه متن رو دقيق ترجمه كنه چه فارسي به انگليسي و چه انگليسي به
فارسي رو بتونه ترجمه كنه .
با تشكر
دوست عزیز شما می توانید از مترجم پارس برای این کار استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا نرم افزار مترجم پارس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که آموزش نرم افزار مترجم پارس در این آدرس داده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تازه عضو انجمن شده ام ولي نمدانم چطوري سوالاتم را مطرح كنم.لطفآ مرا راهنمايي كنيد
سلام دوست عزیز.با تبریک سال نو و ورود شما به انجمن اگر می خواهی سوالی مطرح کنی اول باید ببینی که سوالت درباره ی چیه؟بعد وارد موضوع مورد نظر می شوی بعد هم وارد شدی در بالای صفحه ی سمت راست یه کلید داره که نوشته موضوع جدید .کلیک می کنی بعد موضوع را انتخاب می کنی وبعد سوالت را می نویسی.نوشته شده توسط zeba
بهتره كه اول قوانين انجمن رو به طور كامل بخونينوشته شده توسط zeba
![]()
نوشته شده توسط zeba
از دوست عزيزم كه به سوال شما جواب دادند ممنونم
نوشته شده توسط ahtaherian
با سلام
دوست عزيزم ممنون
آيا اين نسخه آزمايشي است ؟
![]()
مترجم آنلاين پارس نتونست اينو ترجمه کنه
Computer
i can to ---- you
من اين رو دانلود كردم و موقع ترجمه پيغام Not Server Found را ميدهنوشته شده توسط ahtaherian
آيا اصليش تو اينترنت پيدا ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)