تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: 70 درصد جوانان ایرانی فقط چت می کنند!

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض 70 درصد جوانان ایرانی فقط چت می کنند!

يکي از پاسخ‌هاي وزير ارتباطات دولت نهم به منتقدان سرعت پايين اينترنت در ايران و همچنين پهناي باند کم، نوع کاربري اينترنت در ايران بود. سليماني آن روزها به خبرگزاري‌ها گفت: «کاربران خانگي در ايران فقط مي‌خواهند چت کنند، نيازي به اينترنت با سرعت بيشتر از 128 کيلوبايت ندارند.»

به گزارش «تهران امروز»، هرچند اين توجيهي براي محدودکردن سرعت اينترنت در ايران نيست و سرعت اينترنت مراکز اداري و حتي دانشگاه‌ها در مقايسه با کشورهاي منطقه، به شدت پايين است اما احتمالا سليماني حق داشت. چون کمتر جواني در خانه بيشتر از چت، کاري با اينترنت دارد.
    مجموعه تحقيقاتي در ايران حرف‌هاي سليماني را تاييد مي‌کند. مجيد ابهري، آسيب‌شناس و استاد دانشگاه مي‌گويد: «بر اساس تحقيقات انجام شده 70 درصد افراد حاضر در چت‌روم‌ها جوانان ايراني هستند.»

اين پژوهش ميداني توسط گروه اجتماعي مرکز مطالعات استراتژيک آريا انجام شده است.
    به عقيده ابهري، نتايج آن نشان مي‌دهد که درصد زيادي از جوانان ايراني از ورود به چت‌روم و گفت‌وگوهاي مجازي استقبال مي‌کنند: «با توجه به اينکه اينترنت تبديل به يکي از سرگرمي‌هاي اصلي نوجوانان و جوانان شده و هيچ کنترلي روي افراد و موضوعات مطرح شده در چت‌روم‌ها وجود ندارد، بنابراين افراد حاضر در اتاق‌هاي گفت‌وگو براساس سليقه و فکر خود اقدام به گفت‌وگو کرده و در بسياري از موارد افراد با مشخصات، جنسيت، نام، شغل و محل اقامت کاذب به اين کار اقدام مي‌کنند.»

به گفته ابهري 55 درصد از افراد حاضر در چت‌روم‌ها بين 16 تا 25 سال و 45 درصد نيز 25 سال به بالا هستند: «البته اين ارزيابي براساس اطلاعات داده شده توسط افراد حاضر در اتاق‌هاي گفت‌وگو يا چت‌روم‌هاست که زياد نمي‌توان به آنها اعتماد کرد اما براساس‌ مشاهدات نظري، جوانان دبيرستاني و حتي مقاطع پايين‌تر تحصيلي گفت‌وگوهاي حضوري خود را در چت‌روم ادامه مي‌دهند.»

جامعه شناسان معتقدند، ضعف مهارت‌هاي اجتماعي در برقراري ارتباط از سوي خانواده و نهادهاي آموزشي، محدوديت‌هاي اجتماعي در گفت‌وگوهاي حضوري، انزواطلبي و نيازهاي جنسي نوجوانان و جوانان را به چت‌روم‌ها مي‌کشاند.

او درباره آسيب‌هايي که چنين هجومي به چت‌روم‌ها در پي‌دارد، مي‌گويد: «در پاره‌اي از مواقع سازمان‌هاي فعال در زمينه‌هاي تبليغات ضداسلامي و افراد و اشخاص معاند و دشمن با نظام جمهوري اسلامي از اشخاص حاضر در چت‌روم‌ها يارگيري کرده و در بسياري از موارد ادامه گفت‌وگوها در فضاي مجازي را به ارتباط تلفني و حضوري تبديل مي‌کنند که به‌دنبال آن پايه بسياري از روابط، منفي و ضداخلاقي نهاده مي‌شود. براي بسياري از انحرافات رفتاري و باورهاي کاذب مانند شيطان‌پرستي و ساير مکاتب دروغين فکري از طريق سايت‌هاي موجود عضو‌گيري مي‌شود.»

ايران براي مقابله با اين سايت‌ها از ابزار -------- استفاده مي‌کند؛ راهي که بيش از پاسخ مثبت، هزينه دارد. ابهري در اين‌باره مي‌گويد: «سايت‌هاي دوست‌يابي، اکثريت مشتريان خود را از بين جوانان و نوجوانان ايراني انتخاب کرده و براي مقابله با سياست‌هاي کنترلي، فيلترشکن‌هاي روزآمد را براي اعضا ارسال مي‌کنند.»

به همين جهت است که جامعه‌شناسان عقيده دارند به‌جاي اقدامات قهري بايد برنامه‌اي براي ارتقاي فرهنگي داشت. ابهري عقيده دارد، آموزش‌هاي لازم به نوجوانان از طريق رسانه‌ها و خانواده‌ها و نهادهاي آموزشي نقش توانمندي در افزايش مهارت جوانان خواهند داشت: «سازمان‌هاي متولي مثل سازمان ملي جوانان يا بسياري از فرهنگسراها براي مقابله با چت‌روم‌هاي بي‌در و دروازه و بدون کنترل مي‌توانند اقدام به راه‌اندازي تالارهاي گفت‌وگوي مجازي كرده و با طرح موضوعات روز و جوان‌پسند اين نياز فرزندان ما را پوشش دهند.»

2. 3 کاربر از goldenm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

می خوان با این اینترنت زغالی ملت براشون انرژی هسته ای تولید کنن؟ وقتی یه فیلم هم نمی شه با Dial up دانلود کرد دیگه چه انتظاری می شه داشت؟ اینترنت پر سرعت هم که قیمت هاش نسبت به کشور های دیگه خیلی بالاس و سرعتش خیلی پایین.
    برای تحقیق هم که شده یه مدت قیمت رو کم کنن و سرعت رو ببرن بالا تا ببینن باز هم کسی طرف چت می ره؟

4. 12 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دیگه چت هم نمیکنن ،یاهو که تعطیله ،هفت روز هفته 6 روزش مرخصیه
    با این سرعت خوشحال میخوان چه کار کنیم براشون ؟

6. 8 کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

متاسفانه خانه از پایبست ویران است!
    اگه این بحث اینترنت فجیعه! کشورمون رو ندید بگریم (که به سختی میشه ندید گرفت) بحث فرهنگ هم مطرح میشه...
    بدبختانه فرهنگ نوجوان ها و جوان ها در استفاده از اینترنت به شکل فرهنگ شکستن تبو در اومده... شاید اگه به هر کسی یه اینترنت پرسرعت مجانی بدن، این آمار به شکل چشمگیری افت نکنه، چون مشکل از همون فرهنگ خرابه...
    علاوه بر اون به نظر من بسیاری از افراد جامعه ما خصوصا دهه 50 به پایین ها (قصد جسارت به قشری رو ندارم) با رایانه و اینترنت به شکل پدیده ای مخرب نگاه میکنند نه سازنده... همین نگاه باعث میشه که فرزندان آن ها و قشر جوانی مثل من و امثال من، به جای برخورد علمی و مثبت با رایانه و اینترنت، برخوردی از روی کنجکاوی منفی و بیهوده داشته باشند... (چقدر فلسفی حرف زدم!)
    یاعلی

8. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

امروز محبوب ترین سایت من که مربوط به دانلود فیلم بود پیلتر شد ! خیلی دوست دارم دلیل این مساله رو بدونم چون کاملا سالم بود !!

و به قول دوستان با این همه پیلتر و سرعت کم کار دیگه هم میشه کرد ؟

10. 2 کاربر از mr.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

فک کنم اینو می گن که سرعت کم اینترنت رو توجیه کنن
    وگزنه چت و یارو مسنجر و این چیزا خیلی وقته خز شده
    چت روم های ایرانی هم که کلا" از همون اولش خز بودن

12. 5 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من که شخصا چت نمیکنم.
    چند روز پیش دوستم میخواست چت کردن یاد بگیره بلد نبودم بهش یاد بدم. آخرین باری که رووم رفته بودم کلی فرق میکرد.
    چت کار مسخره اییه و اصلا توجیهی برای سرعت اینترنت و قیمتش نیست.
    مثل اینه بگیم کارگر که صبح تا شب کار میکنه و شب هم تا صبح خوابه. پس پول میخواد چیکار؟

14. 5 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kingali_menelion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ابرشهر

پيش فرض

منم با نظر بقیه موافقم، ولی حالا جدای اینا الان دیگه اشکال چندانی تو چت کردن نمیشه دید! خبری از روم و اینا نیست که یهویی با یه نفر آشنا شی و شروع کنی به چتیدن... خود من الان همه کسایی که تو ادلیستم هستن رو از پیش میشناسم و اون شکلی آشنا نشدم باهاشون...
    بهرحال چت کردن هم یه راه ارتباط ـه دیگه، مثل تلفن... هم میشه استفاده خوب ازش کرد هم بد!

16. 4 کاربر از kingali_menelion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

مثل اینه بگیم کارگر که صبح تا شب کار میکنه و شب هم تا صبح خوابه. پس پول میخواد چیکار؟
    آقا من چند دقیقه است دارم در مورد این مثال فکر میکنم !!! میشه یه کم توضیح بدی ؟

18. 2 کاربر از mr.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

آقا اینها فقط اقوام خودشونو تو پژوهش شرکت میدند ؟!

«کاربران خانگي در ايران فقط مي‌خواهند چت کنند، نيازي به اينترنت با سرعت بيشتر از 128 کيلوبايت ندارند.»
    پس حتما استکبار جهانیه که فیلم و موزیک دانلود میکنه و تو قضیه اینترنت پدر بعضیا رو در آورده و ...
    Last edited by gmuosavi; 10-02-2010 at 00:02.

20. 4 کاربر از gmuosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •