تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: یک باگ نرم افزاری باعث بازگشت نزدیک به نیم میلیون ماشین هیبریدی تویوتا به کارخانه شد

  1. #1
    حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind
    پست ها
    15,096

    9 یک باگ نرم افزاری باعث بازگشت نزدیک به نیم میلیون ماشین هیبریدی تویوتا به کارخانه شد


    راننده ها معمولا همیشه قبل از شروع سفرهای خارج شهری اتومبیل شان را کنترل می کنند و به قول معروف نگاهی به آب و روغن اش می اندازند. اما به نظر می رسد از این به بعد فقط کنترل قطعات مکانیکی ماشین برای یک مسافرت آرام و بی دردسر کافی نباشد!

    شرکت تویوتا طی یک فراخوان اعلام کرده که قصد دارد تمامی خودروهای هیبریدی تولید ۲۰۱۰ را به کارخانه باز گرداند. فکر می کنید دلیل برگشت بیش از ۴۰۰ هزار ماشین به کارخانه چیست؟ این کار فقط به خاطر انجام برخی تغییرات در نرم افزار ضدقفل ترمز معیوب این کارخانه انجام می شود. متاسفانه مثل اینکه امکان رفع این ایراد بدون مراجعه به کارخانه هم وجود ندارد که تویوتا به این شکل گسترده ماشین هایش را جمع آوری می کند.

    چندی پیش هم یکی از دارندگان تویوتا Prius با نرم افزار کنترل شتاب ماشین اش دچار مشکل شده بود، اما تویوتا ادعا کرده بود تا به حال هیچ گزارشی مربوط به ایرادهای نرم افزاری در آزمایش محصولات اش نداشته است و مشکلات همیشه مربوط به سخت افزار و بخش های مکانیکی بوده اند.

    شاید خیلی از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را شنیده باشید. خب، از این به بعد هنگامی که می خواهید به مسافرت بروید، بهتر است به جای کنترل آب و روغن و باد لاستیک های ماشین، نگاهی به کامپیوترش بیاندازید تا مطمئن شوید که آپدیت شده است و ویروس هم ندارد. البته باز هم اگر در میان راه برنامه ترمز یا گاز یا کنترل موتورتان قفل نکند و باعث فاجعه نشود که منتهای خوش شانسی شما است!


    Narenji.ir

  2. #2
    اگه نباشه جاش خالی می مونه PlayStation3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tokyo,Japan
    پست ها
    306

    پيش فرض

    در هر صورت ایول داره تویوتا...

  3. #3
    حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind
    پست ها
    15,096

    پيش فرض رایانه‌ای روی چهار چرخ



    شرکت تویوتا در تازه‌ترین خودروهای خود، بیش‌از 100 میلیون خط کد رایانه‌ای برای کنترل خودرو نوشته است. با این حساب تعداد کدهای رایانه‌ای نوشته شده این خودرو‌های از بعضی جت‌های جنگنده هم بالاتر زده است



    ‌به نظر می‌رسد تعداد کدهای رایانه‌ای نوشته شده در نرم‌افزارهای کنترل خودرو‌های جدید، از بعضی جت‌های جنگنده هم بالاتر زده است! خبرهایی که این روزها از خودرو‌های جدید تویوتا منتشر می‌شود، حاکی از وجود بیش از 100 میلیون کد رایانه‌ای به کار رفته در این خودرو‌هاست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در گزارش خود به نقل از مدیر گروه استانداردهای نرم‌افزارهای به کار رفته اس.ای.ای بین‌الملل، بروس اموس در مورد این خودرو‌های جدید می‌نویسد:‌ «شاید خیلی ساده بتوان گفت که این خودرو یک رایانه روی چهار چرخ است. اما در واقع مانند این است که 30 رایانه یا بیشتر روی این چهار چرخ قرار داده شده‌اند. حتی خودرو‌های ساده‌تر هم در حدود 30 واحد از این ریزپردازنده‌ها دارند که به نام واحدهای کنترل الکترونیک معروفند. برخی خودرو‌های لوکس که تا 100 ریزپردازنده هم دارند».
    این مغزهای الکترونیکی چندین عملکرد را کنترل می‌کنند، از جمله عملکرد ترمز، تنظیم موتور برای راندمان بیشتر و سیستم‌های سرگرم‌کننده. برنامه هر قسمت به نوعی طراحی شده که با سایر برنامه‌ها هماهنگ باشد. بنابراین،‌ وقتی برای مثال راننده کلیدی را روی صفحه کنترل فشار می‌دهد تا درهای خودرو قفل شوند، برنامه دیگری به طور مجزا هر چهار در را قفل می‌کند.






    در سال‌های اخیر تحول کنترل خودکار الکترونیکی بسیار سریع بوده است. به گزارش آی.تریپل‌ای (موسسه مهندسان برق و الکترونیک،IEEE ) سهم بهای لوازم الکترونیک در کل قیمت خودرو از 5 درصد در دهه 1970/ 1350 به 15 درصد در سال 2005/ 1384 رسیده و امروزه خیلی بیشتر هم شده است.
    در سال 1977/ 1356، اولدزمبیل تورونادو در ابتکاری جدید، چکش‌برق را حذف کرد و یک واحد رایانه‌ای بسیار ساده برای زمان‌بندی جرقه شمع موتور (چکش برق) نصب کرد. در سال بعد، کادیلاک سویل یک رایانه سفری انتخابی در اختیار مشتریانش قرار می‌داد که از یک تراشه موتورولا استفاده می‌کرد.
    به گفته باب هرتانک، سخنگوی شرکت سیستم‌های دلفی پاورترین که تامین سیستم‌های خودرو ها را بر عهده دارد، اولین واحدهای دلفی در حدود سال 1980/ 1359 برای ارتقای برنامه‌ سیستم‌ها ارائه شده است.
    فناوری ساسات کشیدن با سیم هم یک کنترل الکترونیکی است که جایگزین سیم‌ها یا اتصالات مکانیکی شده است. در سیستم‌های مدرن، وقتی راننده روی پدال گاز فشار می‌دهد، حسگری در پدال به واحد کنترل علامت می‌دهد که مولفه‌های بسیاری (‌مانند موتور و سرعت خودرو) را تحلیل می‌کند و دستوری را برای مدار زمان‌بندی احتراق ارسال می‌کند.
    در بین تمام چیزها، ساسات کشیدن با سیم خیلی به سازندگان خودرو کمک کرد تا بتوانند مولفه‌های کنترل‌کننده بیشتری را به محصولات خود اضافه نمایند. این سیستم‌ها طوری طراحی شده‌اند که جلوی سیگنال‌های اشتباه و یا تداخل‌های الکتریکی که می‌تواند باعث شتاب ناگهانی بشود را بگیرند.
    به گفته آقای اموس، این خودرو‌ها دارای برنامه‌ای ضداشتباه هستند که با سیگنال‌های خطا مقابله می‌کند. وی می‌افزاید: «تلاش فراوانی در کنار آزمایش‌های بسیار صورت گرفته تا این خودرو‌ها در برابر خطاها ایمن باشند. اما با توجه به میزان پیچیدگی این خودرو، آیا می‌توان هر نوع اتفاق ناگهانی را پیش‌بینی کرد و آن را مورد آزمایش قرار داد؟ مسلما نه.»
    به گفته وی، احتمالا یکی از این 100 ریزپردازنده جدید بالاخره مشکلی خواهد داشت و نیاز به بازبرنامه‌ریزی یا جایگزینی آن خواهد بود که معمولا این کار قبلا از رسیدن محصول به دست مشتری انجام می‌شود. به علاوه، وی به تماس فلز با فلز بین واحدهای کنترل و نیز پوشش سیم‌ها اشاره می‌کند و آن را نقطه ضعف این خودرو‌ها می‌داند.


    khabaronline.ir

  4. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •