با سلام و دورد
من تا هفته دیگه می خوام گوشیمو که الان N95 هست عوض کنم و نیاز به آپگریدی دارم که حداقل 2 سال بتونم مثل N95 دستم بگیرم و بازم ازش ناراضی نباشم.
راستش بودجم 500 تومان هست و با کلی تحقیق به این دو گوشی رسیدم
Omnia 2 یا Omnia HD
راستش من الان هم آیمت جمین دارم و هم N95 . می خوام بگم می دونم که اومنیا 2 وینمو هست و hd symbian هست
من از همه قسمت های گوشی نهایت استفادرو می کنم ، موزیک، اینترنت، جی پی اس، عکاسی، نصب برنامه های مختلف ...
می خوام کار با گوشی هم راحت باشه مثلا شرتکات به راحتی بشه گذاشت برای برنامه های پرکابرد
راستش صفحه هر دو تا گوشی که مساوی هست هر دو جک 3.5 دارن ، فقط به نظر میاد hd از نظر مولتی مدیا بهتره که من به اونم یکم شک دارم چون 24 فریمی که می تونه فیلم برداری کنه اگر تازه به همین فریم برسه به نظر من تصویرو تیکه تیکه می کنه، صدارو نمی دونم تو کدوم بهتره ولی تو ریویو هایی که خوندم از هر دو بسیار تعریف شده
راستش ظاهر امنیا 2 رو بیشتر می پسندم و وینمو بودن یعنی برنامه های کابردی تر و مطمئنا وینمو 7 که بیاد خیلی بهتر خواهد شد
از طرفی گوشی جدیدتری هستش
چون وینمو هست تو فروشش ضرر بیشتر هست
وزن کمتری داره 123 گرم
اما از طرفی سیمبین 2 سال هست که دارم کار می کنم و عادت دارم با اینکه می دونم اختیارات از وینمو کمتره و باز از طرفی نمی دونم آیا واقعا مولتی مدیای بهتر در حدی هست که اختلاف کیفیت و عکس ، فیلمبرداری و موزیک بین این دو گوشی محسوس باشه
از طرفی گوشی قدیمتره و در حال حاضر رامهای خیلی زیاد که hx 2.0.2 وixxII اومده که می گن خیلی از مشکلات اولیشو حل کرده
وزن بیشتری داره 148 گرم
در ضمن من با گوشیم فیلم نمی بینم
قیمت هر دو هم که تقریبا 500 تومان هست
لطفا دوستان متخصصص راهنمایی کنن چون به اندازه کافی ریویو خوندم و مشخصات پایه دو گوشی رو می دونم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید