دوستان عزیز من یه تلویزیون 40 اینچ میخوام بخرم کیفیت برام خیلی مهمه.بین این دو موندم.میکن شارپ زاپنیه وال ای دی فوله.لطفا مراراهنمایی کنید.ایادرسته ال ای دی سامسونک داغ میکنه؟ممنوننموبی صبرانه منتظرم
دوستان عزیز من یه تلویزیون 40 اینچ میخوام بخرم کیفیت برام خیلی مهمه.بین این دو موندم.میکن شارپ زاپنیه وال ای دی فوله.لطفا مراراهنمایی کنید.ایادرسته ال ای دی سامسونک داغ میکنه؟ممنوننموبی صبرانه منتظرم
من اين مسئله داغ كردن رو به عينه ديدم. عموم LED سامسونگ گرفته بود . كيفيتش خوب بود ولي داغ ميكرد قشنگ. ولي من كه LCD دارم داغ نميكنه .
بعد زنگ زد به همون جاييي كه خريده بود بهش گفت، گفت LED اينطوريه
من LED شارپ ندارم ولي آنچه ديدم رو گفتم بهتون
البته اگه FULL LED باشه داغ نمیکنه.
LED های edge داغ میکنن.
اگه پول داري، در خريد شارپ شك نكن!
FULL LED ژاپني.
درسته منظور اين دوستمون (سندباد) هم همينه . چون داره در مورد LED صحبت ميكنه كه EDge هست. حالاعلت رو هم همه ميدونن. Edge براي رسوندن نور به وسط صفحه بايد انرژي زيادي مصرف كنه و اين در حاليه كه Full LED در پشت كل پنلش LED هست و صفحه رو به راحتي روشن ميكنه
دوستان عزیز میشه لطف کنن یه منبعی رو معرفی کنن که ثابت کنه LED های Edgelit داغ میکنن و این داغ کردنشون حتی اگر صحت داشته باشه مربوط به آرایش LED هاشون باشه.
دوست عزیز می تونی با استناد به یه قانون فیزیک ، عرایضت رو ثابت کنی ؟ چون حقیقتا تا حالا من همچین چیزی رو نشنیدم .
استنباط علمی اینه که هر چه تعداد LED ها افزایش پیدا کنه، توان مصرفی دستگاه هم افزایش پیدا می کنه، در نتیجه نیاز به منبع تغذیه قوی تر در دستگاه هست . در نتیجه همه این عوامل باعث میشن تا حرارت متصاعد شده از مدل Full LED بیشتر از مدل های Edge LED باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)