با سلام دوباره.
حرف شما کاملا درسته. اما همانطور که قبل عرض کردم سرویس forwarding و pop یاهو پولی است . برای من هم همینطور بود قسمت option که رفتم فقط میتوانستم از mail plus پولی استفاده کنم . با کمی جستجو، در سایتی دیدم که امکانش هست مجانا از آن استفاده کرد. فقط کافی است به Account information رفته و Set Language,site, and timezone را از آمریکا به Yahoo Asia تغییر داد ! اینطوری تونستم به تنظیمات Pop3 و forwarding دسترسی پیدا کنم. ( روده درازی کردم و گفتم برای کسانی که احیانا این مطلب را نمیدانند)
خب برگردیم به اصل مطلب یعنی سوال شما . اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم وقتی میخواهید در اوت لوک از طرف آدرس یاهو مطلبی میل کنید آدرس جمیل نمایش داده میشه. برای اینکه از طرف اکانت یاهو بتوانید میل بزنید forwarding تنها ، جواب نمیده . باید مانند جیمیل اکانت یاهو را در آوت لوک ، ست کنید و به جای forwarding در یاهو ،pop را فعال کنید. در این حالت در هنگام میل زدن با اوت لوک امکان دارید که مشخص کنید که با کدام اکانت ایمیلتان مایل به فرستادن ایمیل هستید.
جواب سوال دومتان مشخصا نه است ، هنگامی که forwarding فعال باشه نمیتونید کپی در باکس یاهو ذخیره کنید .
جواب مشخص Yahoo Help به سوال دوم شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر.
.gif)