با توجه به اوضاع بازار در سالهای قبل بهتره سیستم و یا قطعات کامپیوتر قبل از عید خریده بشن یا بعد از عید ؟
با توجه به اوضاع بازار در سالهای قبل بهتره سیستم و یا قطعات کامپیوتر قبل از عید خریده بشن یا بعد از عید ؟
البته اگر بر اساس سالهای قبل بخوام نظر بدم خوب بعد از عید قیمتها معمولا کمی کاهش دارند
ولی چون امسال یکم با سالهای قبل تفاوت داره من برای 2-3 ماه بعد از عید پیش بینی یک افزایش قیمت 40-60% برای قطعات دارم که دلیلش هم کاملا برای من مشخص و مسجل شده
میشه این دلایل رو بگید تا ما هم بدونیم ؟
بعد از عید چه زمانی واسه خرید مناسبه ؟ قبل از 13 بازار بازه ؟
این بازار هیچ حساب و کتابی نداره ... اگه پول تو دستت رسید سیستمی که رو دوست داشتی سریع بخر
با سلام ...
ess_1362 عزیز در حال حاظر قیمت ها خیلی عجیبه مثلاَ core i7 ، دو هفته پیش پرسیدم گفت 298 و 8 روز پیش پرسیدم گفت 320 و 3 روز پیش پرسیدم گفت 335 ??????
حالا به نظر شما خرید سیستم صلاحه یا نه ، با 1-2 هفته صبر کردن می شه امید به کاهش قیمت داشت یا نه !!!!
امسال روند تغییرات قیمت مطابق سالهای پیش نبوده و قابل پیشبینی نیست
قیمت ها قانونی برای افزایش یا کاهش ندارند یکدفعه بالا یا پایین میرن.باید با سرچ و پرس و جو بهترین موقع خرید را فهمید و اقدام کرد
دلایل بیشتر سیاسی هست . خوب احتمال تحریم همه جانبه ایران خیلی زیاد هست که قطعات سخت افزاری هم جزءش هست پس قیمتها نجومی بالا میره و کسی هم کاری از دستش بر نمی آد
من پیشنهاد می دم یک 2-3 هفته ای صبر کنید و قیمتها را به دقت بررسی کنید و بعد نسبت به خرید اقدام کنید
ولی باز هم می گم بعید می دونم قیمتها بشکل ملموسی کاهش داشته باشه
ممنون از پاسخت . ولی فکر نمیکنم تحریمها به سخت افزار برسه . خیلی اگر شدید باشه ؛ بنزین رو تحریم میکنند .
سلام اگر تحریم شدید بشیم فقط تو زمینه CPU قیمت افزایش پیدا میکنه؟(به خاطر آمریکایی(اسرائیلی))بودن اینتل و AMD .یا اینکه همه قطعات گرون میشن؟ من فکر نمیکنم شرکتهای تایوانی GIGA و MSI و بقیه شرکت هایی که چینی هستن به خاطر تحریم ایران از سودشون تو بازار ایران بگذرن چون بازار ایران بازار رو به پیشرفت و سودآوری برای این شرکتها هست نه؟
تازه احتمالا با مخالفتی که چین با تحریم شدید ایران میکنه اگرم تحریم بشیم انقدر نباید شدید باشه که قیمت ها با افزایش 60 درصدی روبه رو بشن نظر شما چیه؟
Last edited by hummer_1990; 08-02-2010 at 15:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)