تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام گوشی را انتخاب کنم؟

راي دهنده
18. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • htc hd2

6 33.33%
  • htc google nexus one

4 22.22%
  • sony eric xperia x10

5 27.78%
  • گوشیهای جدید موتورولا(ریلیز شده ها و ریلیز نشده ها مانند xt800)

2 11.11%
  • انتظار برای ایفون جدید اپل

1 5.56%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: نظرسنجی و انتخاب گوشی (htc hd2 vs nexus one vs sony eric x10...)

داره خودمونی میشه Prince_Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

10 نظرسنجی و انتخاب گوشی (htc hd2 vs nexus one vs sony eric x10...)

سلام دوستان!تا 2 یا 3 ماه اینده میخوام یه گوشی توپ بخرم که تا مدتها به روز باشه!پیشنهادتون چیه؟اچ دی 2 بخرم یا نکسس وان گوگل یا سونی اریک ایکس پریا x10؟؟؟یا موتورلا خفن!!؟؟؟؟یا صبر کنم تا ایفون جدید بیاد(که میدونم باید 6 یا 7 ماه الکی صبر کنم!!!!
    1000 بار تا حالا این گوشیها رو مقایسه کردم!خودم دلم با نکسس وان هست به خاطر ال سی دی و سیستم عاملش!ولی سوالات من اینها هستند که چه موقع ویندوز موبایل 7 میاد(برای اچ دی 2)؟؟؟ایا اندروید نکسس وان که الان 2.1 iهستش اگه بعدا مثلا 2.2 یا 2.5 بیاد قابل اپدیت هست؟؟؟چون اینطور که کشف کردم ایکس 10 سونی اریک از 1.6 به 2 قابل اپدیت هست!برای بازی کردن و نرم افزار اندروید خوبه؟؟؟بهتر از وین موبایل هستش؟؟؟نظرتون در مورد موتورولا چیه(هر چند که با سخت افزارش حال نکردم و اینکه مدلهای خفنش که hdmi اسلات دارند برای بازارهای محدودی هستند مانند xt720 که فقط برای کره ی جنوبی خواهد بود!!!و در اخر اینکه فیلمبرداری نکسس وان d1 هستش!منظور از d1 چیه و ایا فیلمبرداریش از اچ دی 2 بهتره/؟؟؟؟قیمت این گوشیها الان در بازار ایران چنده؟مرسی و همیشهسبز باشید
    Last edited by Prince_Amin; 07-02-2010 at 18:52.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برنده این مسابقه بادا و 4g خواهند بود .. به نظرم ..

البته اگر 10 روز دیگه این نظر سنجی رو میزاشتی بهتر بود

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مشکلی که در نکسس وان دیدم در ویدئوهای مختلف این بوده که اون قسمت sensetive keys نکسس وان عملکرد خوبی نداشتن!دیدم که یارو حدود 4 یا 5 بار تلاش کرد تا موفق شد اون قسمت home screen key رو بفهمونه که داره لمسش میکنه!!!!!این مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟دوستانی که ویدئوهای دیگر گوشیهای اندروید رو دیدن نظر بدن!مثلا hero یا موتورولا milestone هم چنین مشکلی رو داره؟

4. این کاربر از Prince_Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

فعلا هیچ کدومو انتخاب نکن

چون هیچی معلوم نیست

تازه 8 روز دیگه تو بارسلون شاید گوشیهای بهتری معرفی بشن

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جدی؟؟؟مگه سامسونگ گوشیهایی که قرار بر پایه ی بادا باشن رو معرفی کرده؟؟؟؟در مورد تاریخ ریلیز گوشیهای سامسونگ جدید و اپل ایفون 4g اطلاعی ندارین؟؟

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

پس با این حساب بهتره یه 4 5 ماه دیگه هم صبر کنم تا بیام از ایران بخرم!چون تو این هند خراب شده همه چیز دیر ریلیز میشه!تازه 1 ماهه که اچ دی 2 اینجا اومده!!ببینید چقدر داغونند!!!!معمولا چقدر بعد از نمایشگاه و معرفی گوشیها در بارسلون گوشیها ریلیز میشن؟با توجه به نمایشگاههای سالهای پیش!؟؟

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

در مورد خصوصیات سیستم عامل بادا یه توضیحی میدید؟یعنی خفنتر از وین موبایل 7 و مک ایفون و اندرویده؟؟؟؟؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدی؟؟؟مگه سامسونگ گوشیهایی که قرار بر پایه ی بادا باشن رو معرفی کرده؟؟؟؟در مورد تاریخ ریلیز گوشیهای سامسونگ جدید و اپل ایفون 4g اطلاعی ندارین؟؟

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

پس با این حساب بهتره یه 4 5 ماه دیگه هم صبر کنم تا بیام از ایران بخرم!چون تو این هند خراب شده همه چیز دیر ریلیز میشه!تازه 1 ماهه که اچ دی 2 اینجا اومده!!ببینید چقدر داغونند!!!!معمولا چقدر بعد از نمایشگاه و معرفی گوشیها در بارسلون گوشیها ریلیز میشن؟با توجه به نمایشگاههای سالهای پیش!؟؟

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

در مورد خصوصیات سیستم عامل بادا یه توضیحی میدید؟یعنی خفنتر از وین موبایل 7 و مک ایفون و اندرویده؟؟؟؟؟

اره یه چیزایی رو نصف و نیمه اطلاعات داده ... قرار شده کمتر از 9 روز دیگه تو بارسلون معرفی کنه ... !

4g احتمالا تو بارسلون معرفی بشه ...

معمولا 1 ماه تا 2 ماه بعد از نمایشگاه گوشیها در دسترس عموم قرار میگیرن ... مثلا من خودم s8300 رو 3 هفته بعد از نمایشگاه با گارانتی اصلی از ماکروتل برداشتم ...

اما ساتیو یا همون ایدو از سونی اریکسون کلی طول کشید بیشتر از 5 ماه ...

نمیشه گفت کی وارد بازار میشه ..
    ----------------------------------------

در مورد بادا هم باید بگم که به گفته سامسونگ سیستم عاملش نسبت به سیستم عاملهای دیگه هم گرافیکی تره هم اینکه انعطاف پذیری و سرعت بیشتری داره ...متن بازه و از C++ پشتیبانی میکنه فلش رو هم همینطور ... و دیگه اینکه شرکت های گردن کلفتی مثل capcom .. konami .. ea ..gameloft هم پشتش هستن و پشتیبانی میکنند البته پشتیلان زیاد داره ولی اینا معروفتریناشن .. با این وجود مثل اینکه برای game خوب روش کار شده ...

نزدیک 2.7 میلیون دلار هم جایزه برای developer ها گذاشته شده
    Last edited by pulp_152; 07-02-2010 at 19:51.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

آیفون جدید ، به احتمال زیاد در جولای 2010 معرفی میشه!!!! اما معلوم نیست که اسمش 4G باشه!!

بادا هم چیز خاصی نیست ، چون با زبان جاوا نوشته شده! پس هیچ وقت به پای ویندوز موبایل هم نمی رسه! چه برسه به مک و آندروید!!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بادا هم چیز خاصی نیست ، چون با زبان جاوا نوشته شده!
    جاوا مگه اصلاً پایست که بشه روش چیزی نوشت ؟!
    بعد مدرک این حرف شما چیه ؟

----------------------------------------------------

نظر من اینه که شما 8 روز صبر کنی
    احتمالاً چیز خاصی معرفی نمیشه
    بعد بین x10 و hd2 میتونی انتخاب کنی
    nexus one هم چیز خاصی در برابر x10 داره پس بزارش کنار

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حسن موتوری عزیز با نظرت در مورد مقایسه ی نکسس و ایکس10 مخالفم!دلیل مهمش هم تفاوت ال سی دی فاحش این دو گوشیه!و همچنین مقدار رم متفاوت این دو گوشی!مورد دیگه ورژن اندروید این دو گوشیه که هنوز کاملا مشخص نشده که میشه اندروید 1.6 ایکس 10 رو به 2 ارتقا داد یا خیر!در مورد دوربین این دو گوشی هم متاسفانه درسته که ایکس 10 8 مگاپیکسلیه ولی فیلمبرداریش d1 نیست و مطمئنم مانند دیگر گوشیهای سونی اریک فیلمبرداری خوبی نخواهد داشت!اگر نکته ی دیگری در مورد برتریهای متثابل این دو گوشی به ذهنتون میرسه لطفا اینجا مطرح کنید تا انتخاب صحیح تری بتونم داشته باشم!مرسی!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حسن موتوری عزیز با نظرت در مورد مقایسه ی نکسس و ایکس10 مخالفم!دلیل مهمش هم تفاوت ال سی دی فاحش این دو گوشیه!و همچنین مقدار رم متفاوت این دو گوشی!مورد دیگه ورژن اندروید این دو گوشیه که هنوز کاملا مشخص نشده که میشه اندروید 1.6 ایکس 10 رو به 2 ارتقا داد یا خیر!در مورد دوربین این دو گوشی هم متاسفانه درسته که ایکس 10 8 مگاپیکسلیه ولی فیلمبرداریش d1 نیست و مطمئنم مانند دیگر گوشیهای سونی اریک فیلمبرداری خوبی نخواهد داشت!اگر نکته ی دیگری در مورد برتریهای متثابل این دو گوشی به ذهنتون میرسه لطفا اینجا مطرح کنید تا انتخاب صحیح تری بتونم داشته باشم!مرسی!
    خب nexus one صفحش amoled هست به جاش صفحه x10 بزرگتره ... این مورد قبول
    رم x10 به اندازه کافیه ... یعنی 384 مگ که زیادم هست
    دوربینش 8 ه با کیفیت خیلی خوب ولی دوربین همه htc ها ضعیفه
    فیلم برداریشم WVGA هست که از d1 وایدتره یعنی عرضش بیشتره ... فکر کنم 800x480 باشه شاید هنوزم بیشتر باشه چون اگه نسبت 16 به 9 باشه که بهش میگن full wide vga رزولوشنش میشه 854x480 ... بعدشم 30 فریمه در حالی که nexus one فقط 20 فریمه
    به نظرم اگه دوربین و فیلم برات مهمه x10 بهتره
    به هر حال صبر کن تا 167 ساعت و یه ذره دیگه

مطمعن باش x10 به اندروید 2 آپگرید میشه ... اگه نشه خیلی مسخره میشه ... چون مولتی تاچش فقط تو اندروید 2 کار میکنه
    البته از سونی اریکسون بعید نیست براش آپدیت 2 نده
    Last edited by hasanmotori; 07-02-2010 at 20:55.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •