به نظرتون کدوم سی پی یو را بگیرم؟ Core i5 750 intelیا core2 Quad Q6600
به نظرتون کدوم سی پی یو را بگیرم؟ Core i5 750 intelیا core2 Quad Q6600
این دو cpu که شما گذاشتید فرقشون زمین تا اسمونه.اگر بودجه مهم نیست بدون شک I5 و اگر مهمه که چه قدر میخواید هزینه کنید بازهم هرچی بگیرید بهتر از Q6600 هست
دوست عزیز مقایستون یه نموره درست نیست چون این دو تا به قول پیمان جان از زمین تا اسمون فرقشونه و مصلمه که i5 بهتره اگه پولشو داری شک نکن
CORE I5 750 هم مثل اینکه خیلی گرون شده !
اره یه 25 تومنی رفته روش الان دوروبره 230 تومنه
شما باید کاربرد و بودجه رو مشخص کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد. ولی در هر صورت Q6600 کلا از رده خارج محسوب می شه. اگر بتونی حدود 230 برای پردازنده بدی و حدود 160 برای مادربورد، Core i5 750 می تونه گرینه مناسبی باشه. ولی اگر نخوای اینقدر خرج کنی، یه پله پایین تر از این می تونی با حدود 180-170 برای پردازنده (مدل 945 / 955 / 965) و حدود 110 برای مادربورد (با ساپورت DDR3)، یه سیستم چهارهسته ای AMD بگیری. اگر کمتر از این بخوای هزینه کنی گزینه های زیاد دیگری هم هستند ولی بین این دو تا که گفتم تقریبا هیچی نیست. (لااقل چیزی که ارزش خرید داشته باشه نیست.)
تا اونجایی که خبر دارم قیمت روز آی5 بالای 250.000 هست !
بین این دو core i5 البته این دو مدل
با هم خیلی متفاوتند![]()
با توجه به این موضوع، پیشنهاد می کنم اگر قصد خرید Core i5 750 رو دارید صبر کنید. چون قیمت جهانی این پردازنده 195 دلار هست و قیمتش توی ایران هم تا همین چند هفته پیش نزدیک 220 تومان بود. ولی این افزایش ناگهانی قیمت (به بالای 250) احتمالا موقتی هست و این قیمت کاذب به دلیل کم شدن موجودی این پردازنده در بازار هست و وقتی دوباره وارد کنند احتمالا قیمتش به حالت اول بر می گرده. پس اگر می تونید صبر کنید و اگر نمی تونید به نظر من بهتره برید سراغ همون پردازنده های AMD که قیمتشون واقعی تره.
Surprise! You are living in a 3rd world country
Last edited by 3jokes_x; 07-02-2010 at 21:46.
واقعیتش اینه که من در این زمینه اصلا سررشته ندارم. اونی هم که نوشتم همینجوری خودم از توی سایتهای مختلف گشتم پیدا کردم.میشه شما یه راهنمایی کنید؟ من میخوام با حدود 700 یا 750 هزارتومن یه سیستم بدون مانیتور جمع کنم( مانیتورم LG W2086T که تازه گرفتم). کار اصلیمم با کامپیوتر بیشتر ایننرنت و تایپه. ولی دلم میخواد یه سیستمی باشه که کند نباشه و بتونم راحت با ویندوز 7 کار کنم. ترجیحا هم پردازنده اش اینتل باشه.و تا چند سال برام راحت و بی دردسر کارکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)