تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: قابلیت بسیار جالب در Acer Extensa 5635G

داره خودمونی میشه sat2they's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض قابلیت بسیار جالب در Acer Extensa 5635G

با سلام خدمت دوستان و عزیزانم در p30world
    این قابلیت رو من چند وقت پیش در کلیپ تبلیغاتی لپتاپ اپل دیدم که در اون کلیپ شخص معرفی کننده محصول با قرار دادن دو انگشت خود برروب تاچ پد لپتاپ و با به هم نزیدک کردن و دور کردن انگشت هایش عکس ها را زوم میکرد .
    من این رو بطور اتفاقی روی لپتاپم Acer Extensa 5635G امتحان کردم و جواب داد .به جز این امکان چند امکان جالب و بسیار کاربردی دیگر را نیز فهمیدم که در ادامه در مورد هرکدوم یه توضیح کوتاه میدم . همچنین فیلم های آموزشی و توضیحات بیشتر نیر در این آدرس قرار داده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن دوستان دیگری که این امکانات رو در لپتاپ خودشون دیدن اینجا اعلام کنند تا دیگران هم بدوند.

1.Two-Finger Scrolling and Two-Finger Reverse
    با استفاده از این قابلیت میتونید صفحات ورد یا اینترنت و...با استفاده از دو انگشت خود اسکرول کنید . بدین شکل که دو انگشت خود را بطور همزان برروی تاچپد گزاشته و بالا یا پایین ویا چپ و راست میبرید.

------------------------------------------------------------
    2.Two-Finger Rotate
    با استفاده از این امکان می تونید عکس های خودتون رو بچرخونید .همانند شکل :

3.Two-Finger Pinch Zoom
    این تکنیک نیز که هم در اینترنت و هم در مرور کردن عکس کاربرد داره بشما این امکان رو میده که بتونید با نزدیک کردن و یا دور کردن انگشتهاتون عکس و یا صفحات وبسایتی رو zoom کنید .

4.Linear Scrolling
    این امکان رو هم فکر میکنم اکثرا میدونن کافیه انگشتتون رو در گوشه ی سمت راست تاچپد قراربدین و اون رو بالا و پایین ببرید این روش هم در مررور کردن صفحات در وبسایت ها کاربرد داره

5.ChiralScroll™
    من از این امکان خیلی استفاده میکنم این هم برای اسکرول کردن به کار میره . کافیه انگشتتون رو سمت راست تاچپد قرار بدین و اون رو به سمت مرکز تاچپد ببرید سپس به صورت دایره ای بچرخونید تا به راحتی و با سرعت دلخواه صفحه رو مررور کنید.

6. Momentum™
    این یکی هم به شما این امکان رو میده که وقتی دارید عکس هارو مررور میکنید با قرار دادن دو انگشت برروی تاچپد و انتقال انگشتها به سمت راست یا چپ ،عکس بعدی یا قبلی نمایش داده بشه.

یه سری امکانات دیگر هم هست که در سایت ذکر نشده وباید خودتون کشف کنید .
    در ضمن این آموزش از جایی کپی نشده و توسط خودم گرداوری شده .
    خوشحال میشم نظراتتون رو بدید .
    با تشکر فرهاد. 88/11/17

2. 4 کاربر از sat2they بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AC Schnitzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تا جایی که I میدونم خاصیت MultiTouch رو اولین بار ASUS ارائه کرد ،
    Asus EEEPC ها هم همشون دارن

4. 2 کاربر از AC Schnitzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باتشكر
    همه ایسرهای 2088 به بعد همین قابلیتها رو دارن
    اما بعضی هاشون رو نمی دونستم

6. این کاربر از Green.Son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه P2X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به دوستای گلم.
    من با دیدن امکانات جدیدی که نمونه هاش بالاتر توسط دوست گلمون گذاشته شده در سایت اصلی "synaptics"بدجور تو فکر تجربه کردن این امکانات افتادم. درایور قبلی تاچ پدم Elantech Version V8.0.5.5 بود که خیلی هم خوب بود و تا 3 انگشتی هم ساپورت می کرد ولی با دیدن قابلیت هایی مثل ChiralScroll ، Three-Finger Flick و... درایورمو به Elantech Version V11.5.0.9 آپدیت کردم تا شاید این قابلیت ها بهش اضافه بشه ولی نه تنها 4 انگشتی بهش اضافه نشد بلکه یکسری از قابلیت ها ازش برداشته شد از جمله این که دیگه نمی شد کارکرد دکمه ها را به دلخواه تنظیم کرد.......بعد با توجه به ادعاهایی که سایت "sinaptics" کرده بود درایورمو به synaptics v16.2.21 25oct2012 آپدیت کردم که بازم نه تنها قابلیت های مورد انتظار رو نداشت بلکه تمام قابلیت هاشم گرفت و فقط 1 انگشتی کار میکنه و همچنین واسه کلیک راست کردن مجبورم بکوبم رو دکمش..........الان موندم که من از اول اشتباه متوجه این قابلت ها شدم یا این که تو نصب درایورم اشتباه عمل کردم خواهشا منو کمک کنین بد جور درگیر تجربه این قابلیت هام....... Tanks

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از دوستان خواهش دارم چیزی می دونن بی تفاوت رد نشن.....tANKs

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام به دوستای گلم.
    من با دیدن امکانات جدیدی که نمونه هاش بالاتر توسط دوست گلمون گذاشته شده در سایت اصلی "synaptics"بدجور تو فکر تجربه کردن این امکانات افتادم. درایور قبلی تاچ پدم Elantech Version V8.0.5.5 بود که خیلی هم خوب بود و تا 3 انگشتی هم ساپورت می کرد ولی با دیدن قابلیت هایی مثل ChiralScroll ، Three-Finger Flick و... درایورمو به Elantech Version V11.5.0.9 آپدیت کردم تا شاید این قابلیت ها بهش اضافه بشه ولی نه تنها 4 انگشتی بهش اضافه نشد بلکه یکسری از قابلیت ها ازش برداشته شد از جمله این که دیگه نمی شد کارکرد دکمه ها را به دلخواه تنظیم کرد.......بعد با توجه به ادعاهایی که سایت "sinaptics" کرده بود درایورمو به synaptics v16.2.21 25oct2012 آپدیت کردم که بازم نه تنها قابلیت های مورد انتظار رو نداشت بلکه تمام قابلیت هاشم گرفت و فقط 1 انگشتی کار میکنه و همچنین واسه کلیک راست کردن مجبورم بکوبم رو دکمش..........الان موندم که من از اول اشتباه متوجه این قابلت ها شدم یا این که تو نصب درایورم اشتباه عمل کردم خواهشا منو کمک کنین بد جور درگیر تجربه این قابلیت هام....... Tanks

من روی لپتاپ HP برنامه Syaptic TouchPad 8.1 رو دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم قابلیت هاش هم خیلی زیاده از اسکرول 2 انگشتیو تک انگشتی بگیر تا Rotate و زوم و 4 انگشتی و ...
    از سایت HP این برنامه رو دانلود کن
    مدل لپتاپت چیه؟

10. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

P2X

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مرسی از این که جواب دادی..... از سایت اصلیش گرفتم ولی همونطور که تو شکل معلومه ناقص نصب میشه......... لپتابم ASUS K53SD

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

tAnKs............................................. ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •