سلام
راستش ميخوام يه گوشي بگيرم حالا بين چند تا مدل شک دارم.اول بگم که دنبال يه گوشي تاچ هستم(که هر چه صفحه بزرگتر بهتر)که اينطور که فهميدم ال جي و سامسونگ بيشتر گوشي تاچ ميزنن البته اچ تي سي و اپل اينا هم هستن که قيمتا بالاست ماکزيمم هزينه اي که ميکنم تا 300 هست(حالا 10-20 تومن بالا و پایین هم مشکلی نداره).بين ال جي و سامسونگ گفتن سامسونگ بهتره.البته نوکيا 5800 هم هست که تو فکرشم حالا شک داشتم گفتم شايد تو ال جي و سامسونگ يا مدلاي ديگه شايد چيز بهتري از 5800 پيدا بشه(5800 رو تاييد ميکنيد؟).
نظر شما چيه؟چه گوشي رو تو اين رنج قيمت و با اين مشخصات پيشنهاد ميکنيد؟
1.تاچ باشه
2.مموري واسم مهمه که 5800 8 گيگ داره و به نظرم خوبه.حالا اگه گوشی با رم بالاتر پیدا بشه که عالیه
3.دوربين هم حداقل 3 و اگه 5 باشه هم چه بهتر
4.اینترنت واسم مهمه چون زیاد استفاده میکنم.وایرلس هم داشته باشه.
5.چون زیاد تایپ میکنم واسه اس ام اس وچت میخوام ال سی دیش مقاوم باشه و مشکلی پیدا نکنه
6.کلا گوشی های تاچ با زیاد تایپ کردن مشکلی پیدا نمیکنن؟وآیا تایپ با گوشی تاچ سخته؟
7.ترجیحا گوشی سیستم عامل سیمبین رو داشته باشه حالا اگه همه ویژگی هاش بالا و خوب بود سیمبین هم نداشت خیالی نیست
و یه سوال اساسی:به نظر شما گوشی های تاچ خوبن؟چون فکر کنم تو تایپ و استفاده کردن یه کم مشکل باشه کار باهاشون اینطور نیست؟
ممنون میشم اگه سوالام رو کامل جواب بدید چون واسم مهمه و نمیخوام گوشی بگیرم که 2 روز بعد پشیمون بشم