تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: چگونگی اخذ مجوز برای فروشگاه اینترنتی

داره خودمونی میشه ata_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گجا تبریز

13 چگونگی اخذ مجوز برای فروشگاه اینترنتی

سلام.
    میخواستم یه فروشگاه اینترنتی باز کنم که جدیدا جرایم اینترنتی رو اضافه کرده اند(از شانس من)==>هرگونه فروش کالاهای سمعی و بصری بدون مجوز از جرایم اینترنتی تلقی می شود.(1تا 10 میلیون هم جریمه)
    حالا میخواستم بدونم برای اینکه واسه فروشگاه اینترنتی مجوز بگیرم چه مدارکی لازم هست؟چقدر خرجشه؟؟آیا من میتونم مجوز بگیرم؟؟(16 سال دارم)لطفا کسایی که اطلاعی در این مورد دارن بم بگن.
    ممنون.
    Last edited by ata_e; 06-02-2010 at 19:03.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گجا تبریز

13

سلام.
    میخواستم یه فروشگاه اینترنتی باز کنم که جدیدا جرایم اینترنتی رو اضافه کرده اند(از شانس من)==>هرگونه فروش کالاهای سمعی و بصری بدون مجوز از جرایم اینترنتی تلقی می شود.(1تا 10 میلیون هم جریمه)
    حالا میخواستم بدونم برای اینکه واسه فروشگاه اینترنتی مجوز بگیرم چه مدارکی لازم هست؟چقدر خرجشه؟؟آیا من میتونم مجوز بگیرم؟؟(16 سال دارم)لطفا کسایی که اطلاعی در این مورد دارن بم بگن.
    ممنون.
    یعنی تا حالا تو این سایت کسی مجوز نگرفته؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بورو بابا مجوز بخوره تو سرشون به نظرت برا من که دارم سایت راه میندازم مثلا به سریال فرار از زندان مجوز می دند خودشون وسط فصل 3 جلو دوبلشو گرفتند چه برسه به چیزا دیگه

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز نیازی به مجوز نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گجا تبریز

13

دوست عزیز نیازی به مجوز نیست.
    بابا تازگی ها انگار گذاشتند .بینید:
    این متن کاملشه:
    2-5- قانون نحوه مجازات اشخاصي كه درامور سمعي و بصري فعاليتهاي غيرمجاز مينمايند
    ماده1- هرشخص حقيقي يا حقوقي كه مبادرت به هرگونه اعمالي براي معرفي آثارسمعي و بصري غيرمجاز به جاي آثار مجاز نمايد و يا با تكثير بدون مجوز آثار مجاز، موجب تضييع حقوق صاحبان اثر شود، اعم از جعل برچسب رسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي الصاق شده بر روي نوار و لوحهاي فشرده صوتي و تصويري(CD)و يا تعويض نوار يا محتواي داخل كاست نوار داراي برچسب ونظاير آن، برحسب مورد علاوه بر مجازات جعل و پرداخت خسارت وارده در جايي كه تضييع حق موجب خسارت مالي است در صورت مطالبه صاحبان اثر خسارت وارده را جبران مي‌كند و در هرحال به جريمه نقدي از دوميليون (2.000.000)ريال تا بيست ميليون (20.000.000)ريال محكوم مي‌شود.
    تبصره- در مرحله تشخيص عمل ارتكابي دادگاه مي‌تواند نظر كارشناسي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را ملاك عمل قرار دهد.
    ماده 2- هرگونه فعاليت تجاري در زمينه توليد، توزيع ، تكثير و عرضه آثار، نوارها و لوحهاي فشرده صوتي و تصويري نياز به أخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دارد. متخلفان از اين امر به جريمه نقدي از ده ميليون (10.000.000)ريال تا يكصدميليون (100.000.000) ريال محكوم مي شوند.
    دیدید؟؟؟
    اگه به سایت pardakht.ir هم برید میبینید.

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

بورو بابا مجوز بخوره تو سرشون به نظرت برا من که دارم سایت راه میندازم مثلا به سریال فرار از زندان مجوز می دند خودشون وسط فصل 3 جلو دوبلشو گرفتند چه برسه به چیزا دیگه
    آها.خوب شد گفتید.به فیلم ها و سریال های خارجی مجوز نمیدند؟؟؟
    ممنون.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا تازگی ها انگار گذاشتند .بینید:
    این متن کاملشه:
    2-5- قانون نحوه مجازات اشخاصي كه درامور سمعي و بصري فعاليتهاي غيرمجاز مينمايند
    ماده1- هرشخص حقيقي يا حقوقي كه مبادرت به هرگونه اعمالي براي معرفي آثارسمعي و بصري غيرمجاز به جاي آثار مجاز نمايد و يا با تكثير بدون مجوز آثار مجاز، موجب تضييع حقوق صاحبان اثر شود، اعم از جعل برچسب رسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي الصاق شده بر روي نوار و لوحهاي فشرده صوتي و تصويري(CD)و يا تعويض نوار يا محتواي داخل كاست نوار داراي برچسب ونظاير آن، برحسب مورد علاوه بر مجازات جعل و پرداخت خسارت وارده در جايي كه تضييع حق موجب خسارت مالي است در صورت مطالبه صاحبان اثر خسارت وارده را جبران مي‌كند و در هرحال به جريمه نقدي از دوميليون (2.000.000)ريال تا بيست ميليون (20.000.000)ريال محكوم مي‌شود.
    تبصره- در مرحله تشخيص عمل ارتكابي دادگاه مي‌تواند نظر كارشناسي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را ملاك عمل قرار دهد.
    ماده 2- هرگونه فعاليت تجاري در زمينه توليد، توزيع ، تكثير و عرضه آثار، نوارها و لوحهاي فشرده صوتي و تصويري نياز به أخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دارد. متخلفان از اين امر به جريمه نقدي از ده ميليون (10.000.000)ريال تا يكصدميليون (100.000.000) ريال محكوم مي شوند.
    دیدید؟؟؟
    اگه به سایت pardakht.ir هم برید میبینید.

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

آها.خوب شد گفتید.به فیلم ها و سریال های خارجی مجوز نمیدند؟؟؟
    ممنون.

شما به اسم اورجینال بفروش بنده خدا خود پست برات شو و فیلم میبره شما غصه مجوز میخوری

بعدشم منظور از این قانون این نیست که شما مجوز فروشگاه بگیری مهم اینکه اورجینال بفروشی

حالا حالا مونده تا قانون کپی رایت در ایران

داره خودمونی میشه salehvasaleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این دردسرها برای افرادیه که فروشگاهشون رو به پست وصل کردن؟ اونهایی که فقط خرید نقدی دارن چی اونها هم دردسر دارند؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گجا تبریز

پيش فرض

شما به اسم اورجینال بفروش بنده خدا خود پست برات شو و فیلم میبره شما غصه مجوز میخوری

بعدشم منظور از این قانون این نیست که شما مجوز فروشگاه بگیری مهم اینکه اورجینال بفروشی

حالا حالا مونده تا قانون کپی رایت در ایران
    یعنی بگم اورجیناله بعد وقتی خریدند ببینند کپیه؟؟
    پس من میتونم مجوز نگیرم؟؟
    با پست هم قرارداد می بندم هاااااااااااا.
    شما مطمئنید مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
    یه مخ میان منو میگیرن .سن منم کمه.
    هااا؟؟؟نظرتون چیه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •