تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: پرینتر canon LBP 3100

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض پرینتر canon LBP 3100

مدتی هست قصد خرید یه پرینتر لیزری تا 140000 هزار تومن رو دارم .بین LBP 3100 و brother 2140 مونده بودم تا این که قید برادر رو زدم و قصد خرید کانن رو دارم .به نظر میاد ویژگی های خوبی داشته باشه.از دوستان عزیز که این پرینتر رو دارن خواهشمندم معایب این پرینتر یا محاسنش رو بگن تا انتخاب خوبی داشته باشم.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pulp_fiction's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

مدتی هست قصد خرید یه پرینتر لیزری تا 140000 هزار تومن رو دارم .بین LBP 3100 و brother 2140 مونده بودم تا این که قید برادر رو زدم و قصد خرید کانن رو دارم .به نظر میاد ویژگی های خوبی داشته باشه.از دوستان عزیز که این پرینتر رو دارن خواهشمندم معایب این پرینتر یا محاسنش رو بگن تا انتخاب خوبی داشته باشم.
    ممنون.
    پرینترهای کنن خوبی که دارن اگه مشکلی براشون پیش بیاد هزینه تعمیرشون کم چون اکثر قطعاتشون با پرینترهای hp یکی هست ولی پرینتر های brother هزینه های زیادی هم برای شارژ کردن هم برای تعمیر دارند . انشاالله مشکلی برای پرینترتون پیش نیاد ولی احتمال خرابی در قطعات الکترونیکی همیشه هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون.نحوه شارژ شون چه طوریه؟مثل اچ پی 1005 نیاز به سوراخ کردن داره؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من این پرینتر رو خریدم((canon 3100)) پرینتر خوبی هستش ولی یه مشکل داره اونم اینه که مثل برادر صفحه مربوط به میزان تونر باقیمانده رو تو صفحه کامپیوتر نداره.حتی چراغ مربوط به toner is low رو هم رو بدنش نداره...در کل ولی پرینتر خوبیه...دوستان اگه میتونن نحوه شارژش رو بگن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •